http://www.diken.com.tr/spk-sosyal-m...diriciligidir/
Printable View
15.55 e 7.000 lot alýþ yazana vermemek için son saniye 15.58 e çektiler her lot önemli demekki
Bu oyunlarý iyi bir bilançoyla veya sürpriz bir haberle Kemal abi bozar. Yoksa oyunlara devam edecek arkadaþ. Ama gelecek bir haberle eþþekten düþmüþe döner.
Dün çok yüklü bir ihracat yapýlmýþ diye duydum, tek seferde yapýlan en büyük ihracatmýþ sanýrým. Ýnanýyorum ki bu yýl ihracatýmýzla tüm zamanlarýn rekorunu kýrabiliriz.
Sessiz borular,ses getirsin o halde😁
Sanýrým gönderecekleri bilançoyla olumlu hava oluþabilir inþ
Gunaydýn,
16,00 sabah hareketý.öðlene duser...
Ýþlem hacmi gayet güzel. Son dakikada 15.90 dan aldýlar. Satmak isteyene fýrsat veriyorlar. Yeni bir haber lazým artýk. 12-19 lira arasýnda yapýlan iþlem hacmi yaklaþýk 1 milyon lot oldu. Gayet güzel bir rakam. Karýný alýp giden oldu. Buradan maliyet yapýp yeniden giriþ yapanlar oldu. Ortalamalar yukseldi. Fiyat artýk normalleþti. Yükseliþ sindirildi. En geç haftaya artýk zirveye yönelmesi lazým. Bilanço öncesi bir hareket bekliyorum.
Bu aralar artýk bir haber yolla Kemal bey.
Her iki hissede ayný fiyatta,Kemal beyimiz de bir haber varsa þayet, tam gönderme zamaný. Ýkisi de ayný rakamlarla tavana giderdi. Fabrikacýlarla,holdingciler de tartýþma yaþamazdý...Hadi Kemâl bey, gönder bir þeyler. Bir þeyler olmamýþsa bile gönder.Dardanelin patronu benim bildiðim son 3 yýlda en az 2,3 kere gözaltýndan çýkmak için baþvuru da bulubuluþtu,hepside fos çýktý,o kadar mzsermayen ekþi iken ,sana kim izin verir...ama adam güççük yatýrýmcýsýný ve de kendini düþünüyordu.
Hiç bir þey olmasa bile,kesinlikle bir þeyler olsun artýk🤨😉🙄😀😏🤔
Bekleriz be çilekeþ kardeþ,acelemiz yok.
Anlamadýðým normal tüm gün iþlem görmek için baþvuru için neyi bekliyorlar
Mayýs gibi baþvurabilir diye biliyorum.Belirli zaman dilimleri var baþvuru için.Ama hazýrlýklarýmýz devam ediyor gibisinden bir haber(çok sürpriz olur)gelebilirmi ki[emoji6]Redmi 7A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce paylaþýlmýþtý.
Yakýn Ýzleme Pazarýndan çýkýþ için müracaat edilmedi çünkü önce Finansal Raporlarýmýz yayýnlanacak, denetçi yýl sonu raporuna görüþünü belirleyecek akabinde Borsa Ýstanbul A.Þ. tarafýndan belirlenen üst Pazar kriterlerine uyum deðerlendirilerek elbette ki koþullar saðlandýðýnda ivedilikle baþvuru yapýlacaktýr.
Almanya’daki arsa ile ilgili birtakým giriþimler var ancak bugün itibariyle bir satýþ söz konusu deðildir.
TMSF’ye iliþkin Kap yoluyla güncelleme bilgisi tarafýmýzdan açýklanmýþtýr.
Gaziemir fabrika binasýna iliþkin Vakýfbank ile görüþülecek bir husus söz konusu deðildir. (Ýlgili protokol döneminde yapýlan satýþlar icra yoluyla el deðiþtirdiði için ortada bir vefa hakký kalmamýþtýr)
Denetçi 31.12.2019 tarihinde 2019.4 dönem raporlarýna elbette görüþ verecek. Ancak malumunuz biz þirket olarak görüþ bildirmek kaçýnma kriterlerini ve koþullarýný Finansal raporlar yönüyle iyileþtirmek ve sunmakla yükümlüyüz, denetçi görüþü denetçinin baðýmsýzlýðý ve tarafsýzlýðý yönüyle kendilerinin Mali tablo yayýnlama günündeki kararlarýna iliþkin olacaktýr.
Bilgilerinize sunarým
Saygýlar
Berna Vuralgil
Oldu mu hindi gari?Biriniz 60 da,biriniz 80 de ,çok ayýp edivediniz gari...Çocuklara bile,El ele,El ele Ela,Lale el ele yerine;Eplas,Mzhld el ele diye öðretiyorum...Dermiþim gari.😀😉🤲
Gerçi o cümle ilk aylara ait di.hindiki cümlem...Uzaya, uzaya Eplas ,Mzhld uzaya oluvecek gari... 🤲😉😃
Geçmiþten beri eplas mzhld aralarýnda fiyat kolerasyonu eplas önde mzhld peþinde þeklinde olmuþ fakat sanki son zamanlarda mzhld tahtacýsý varmýþ gibi adeta normal iþlem gören bi tahta þeklinde baðýmsýz gitmek istiyorda eplas yakasýný býrakmýyor gibi bi durum oluþmuþcasýna gidemiyor kaðýt epeydir stabil kaldý acaba bu hisselerin bilançolarý ne zaman geliyor
Þubat 21 gibi bilanço,Mart baþýnda konsolide bilanço diye biliyorum.
Redmi 7A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço dan daha yakýn bir haber þimdilik yok gibi.bilanco iyi gelecekse en geç haftaya gïzel bir hareket olmalý.bence 1-2 kiþi oynuyor kaðýtlarla
Redmi 7A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mzhld 1,Eplas 2...iþlem adedi...
9 adet iþlem hacýmýný yapan degerlý yatýrýmcý arkdaþlarýma tþk.edýyorum.
oglen muhtemelen dusecektýr..þuana kadar hýc yanýltmadý cunku.
Neredeyse yaklaþýk 10 gündür yatay kaðýt ilginç artýk þansýmýza inþ haftalýk kapanýþ iyi olsun
KAP: MZHLD [ ] MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ. Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
Mazhar Zorlu Holding A.Þ. 01.01.2019 - 31.12.2019 dönemine ait solo gelir tablosu ekte yer almaktadýr.
Asýl önemlisi eplasin ki ve konsolide bilanço burdan birþey çýkmaz
Mazhar Zorlu Holding'in vergi dairesine sunulan 2019 yýlý 12 aylýk net karý 657.962 TL
***Açýklanan kar/zarar rakamý Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadýr. Tablo SPK mevzuatýna uygun hazýrlanmamýþtýr. SPK mevzuatýna
uygun rakamlar ayrýca açýklanmaktadýr.***
Bilançosu gayet iyi güzel gelmiþ bakalým yansýmasý nasýl olacak
Týnlamadý[emoji849]Redmi 7A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tinlamasini gerektirecek birþey gelmediki. Piyasa deðeri yaklaþýk 160 milyon olan bir hissede 600 bin kar geldi diye; eplas sayfasýnda yapýlan saçma yorumlarý görünce þaþýrmamak elde deðil. Ama o sayfa için normal olduguju düþünüyorum.
Önemli olan Eplasin bilançosu. Onda da vergi dairesine sunulan beyannemeden cok birþey beklememek gerekir. Hisse 5-6 lira olsaydý kar beklentisi belki önemli olurdu. Ama bu fiyatlarda; 9 aylýk bilançodan sonra 3 ayda ne kadar bir hasýlat ve kar yapacak bu þirket?? Ýnsanlarda hiç okuma alýþkanlýðý yok. Bazýlarý sallýyor sadece. Doðru bilgi verenlere de hakeret ediyor. Eplas sayfasýna yazmama kararý almýþtým bugün ne kadar iyi yaptigimi anladým.
Son çeyrek de inþallah satislarin ve karýn arttýðýný görürüz. Benim beklentim de bu yönde. Ama hisselere ciddi hareket getirecek olan beklenti yapýlacak kar deðil. Bu aþamada konsolide bilançoda denetçi görüþü önemli; ve ekstra bilgiler. Ayrýntýlara bakacaðýz yani. Ýyi aksamlar.
Bu solo bilançoda dikkatimi çeken vergi tahakkuk etmiþ olmasý, bu iyi bir iþaret bence..
Açýlýþ seansýnda Eplas son dakikaya kadar 17-16.90 civarýnda eþleþti ne kadar satýcý var diye baktýlar. Tavana kadar sadece 1.500 lot satýcý vardý. Bu durumda neden tavan yapsýn ki. Eðer spek veya tahtacý herneyse . Haber gelmeden zaten baþka biri fiyatý yükseltip almaya cesaret edemiyor. O zaman yavaþ yavaþ sataný alýrlar. Þu an hissenin yukselmemesinin sebebi satýcý olmadýðý için özetle. Haber gelmeden veya habere 10-15 gün kalmadan hareket olmayacak gibi.
Mzhld býlancosu aslýnda gayet iyi fiyatlamadý týnlamadý olsa olsa sebebi eskýlerýn malýyetlerý dusuktur fakat ben bu kagýtlarýn 2 sindede bý mýktar almýstým 16 ve 16,1 cývarý hem hýsse nette hemde ýnvestýngde bakýnca bazý seyler anlasýlýyor yaný býz yenýlerýn malýyetlerýne göre zarardayýz omerman da muhtemelen öyle tahtacý býzlerý aklýnca stres edýp dökmeye cabalýyor olabilir bence bu kagýtlarda satýcý yok deðil aksine alýcý yok çünkü az az düþmelerininde nedeni öyledir bir müddet önce bu pazarda emnýs ve cosmo almýstým bekledým sýkýldým 2 sinide zararýna verdým sonra 2 side toparlandý primlendi þimdi eplas mzhld býraz gene beklemeye calýsýyorum inþ bi ihtiyacým olusmaz ve inþ artýk durulma düþme bitsinde önumuzü görebilelim bol þans