Kullanmasanizda şu tıkla gelsini indirin balı:)
Printable View
Kullanmasanizda şu tıkla gelsini indirin balı:)
Ben tıkla gelsini indirdim. Şu anda restoran sayısı biraz az. Restoran sayısı artınca tıkla gelsinden sipariş vereceğim.
M2101K7BG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seninle tanıştığıma çok memnun oldum dostum...gerçekten de çok supriz oldu...bu güne kadar bir çok dostum seninle görüşmek istiyoruz demişlerdi ama hiç birine kısmet olmadı...hatta bizzat aynı memleketten olmamıza rağmen bir dostumuz ile bir türlü tanışamamıştık..
yolu batmana düşeni beklerim..tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
Tıkla gelsin burda oturttuktan sonra
Başta çin ve Avrupa pazarı olmak üzere diğer coğrafyalarada açılmayı planlıyor. ceonun konuşmasında geçmiş kuşlu sitenin yalancisiyim
Zaten asıl hikaye bu.. tıkla gelsin+fiyuu+TGCARD işbirliğinin olgunlaşıp büyümeye başlamasıdır..asıl ciro ve karlar o büyümenin başlamasıyla oluşacak..özelikle başka markalara da hizmet vermeye başlaması dönüm noktasidir..piyasa bu konu hakkında somut gelişmeleri gördüğünde talebini artıracaktır..o zaman da artık belki de milyar dolarlık değerler ortaya çıkar ..piyasa şu anda pür dikkat bu gelişmeleri izliyor..
bu gün çok sakiniz...bakalım bu nereye kadar sürecek ?? bu ortamda güzel bir kap güzel olacak...
Ölü taklidini seviyor.bir gün işe yarar bir kap atar ins:)
Son 20dk noldu spegi kafesinden kim saldı:)
-2 den +5 ne oldu ne gözüktü gözüne
135,20 ye ve %7 prime ulaştık...hayret neler oldu öyle...çok supriz oldu....
bu gün kocaer ve atatp hisselerim çok hareketliler...hangisini izleyeceğimi şaşırdım...geçen hafta da brksn hareketli idi...:)
kap haberi mi gelecek ne ?? gerçi beklentileri ile ilgili somut gelişmeler olduğunda ve bunu da kap ile duyurduğunda çok agresifleşmesini de bekliyorum...zaman da daraldı aslında...bakalım neler olacak ??
Su uyur spek uyumaz adlı çalışmayı sergiledi bizimkisi
Tıkla gelsinle ilgili bir karar cıkmadı hala bu bürokrasi bizim en büyük sorunlarimizdan
atatp nin girdiği işler gerçekten de çok büyük ve ciddi işler dostlar...tabi ilk başta yatırımcıya sadece bir hikaye gibi görünüyor bunlar bu yüzden de ilk etapta yatırımcılar inanmak istemiyor...ama ne zaman ki bu işler somut olarak ete kemiğe büründüğü vakit o zaman da tüm gerçekler ortaya çıkıyor...ky ların aklı o zaman başına geliyor ve o zaman inanmaya başlıyor...
bu hisseye inanmayanlar ve teknikçiler çoktan hisseden döküldüler...kalanlar ise bu hikayenin gelecekte gerçekte ete kemiğe bürüneceğine inananlardır....
maşallah akşam atagı yapmış...
Çok fazla teknikci hisseyi yazmaya başladı hayırlısı bakalim
zırtolar..:plc: bunlar var ya bunlar, taaammmmm...
https://i.ibb.co/r5CRjW4/hisse.png
9 Aylık süreçte duran varlıklarda % 92.2 ,özkaynaklarda %46.1 artış olmuş.
atatp ye ilk geldiğimde atatpnin gesanvari bir yapısının olduğunu söylemiştim...o vakitler fiyat 30,00-35,00 aralıklarında idi...maşALLAH tam da beklediğim gibi hareket ediyor....şu dakikada 139 fiyatına ulaşmış görüyorum...128,00 direncini geçtik...artık ilk etapta 150 psikolojik direnç bölgemizi görmek isteyecektir...ben o bölgenin zayıf ve kırılması kolay bir seviye olarak görüyorum...ben asıl teknik hedefin 170-200 aralıkları olduğunu düşünüyorum...oralara ulaştığında tekrardan bir yataylık söz konusu olabilir...ardından da tekrardan çıkışlar...
bakalım benim çok arzuladığım 320 tl hedefleri görülecek mi ?? veya görülür ise ne zaman görülür ?? sabır sabır sabır...
Zaten burda millet dökülmüs boşver keko:)
108 118 gibi maliyetlenenlerle doldu ortalık.
Şirket greenx ile ilgili sukadar iş aldık falan diye bir kap atsa gör atlayanları.tabii is durumunu bilemiyoruz:)
biliyorum dostum çok kişi döküldü...inanların da çok önemli bir kısmı 100-128 aralığından döküldüler....inanlar çok çok az kaldı...kalanlar belki de bir hayali olanlardır...bu hayalinin peşinden gitmek isteyenlerdir...hisse hakkında söyleyebileceklerimizi zaten geçmiş günlerde çok söyledik...artık tekrar etmekten ben de bıktım...anlayana sivri sinek saz ...anlamayan davul zurna az..herkesin kararı kendinedir..
dikkat etmişseniz yorumlarımı bayağı azalttım...tekrar etmemek adınadır bu...ama zaman zaman kendim de hatırlama ihtiyacı duyuyorum ki inancım yenilensin...yaptığım yorumları da bu çerçevede görmek gerek...herkes nasibi kadar faydalanacak...bu nasip çok bilmek ile de alakalı değildir..bunu şimdiden söyleyeyim...
Şu bankof un yıldızı bir barışmadı şu tahtayla iki tane takip ettiğim tahtayı tavana kitleyip bıraktı sabah 100 k üstünde aldı peder pek gene veridi
nasip demişken ve çok kazanmanın bilgi ile de alakalı olmadığını söylerken geçmişte de burada söylediğim bir olayı tekrar etmek istiyorum...malum ben gesanı ta 19,70 lerden almıştım..her konusunu da her beklentisini de biliyordum ve tüm forumdaki yatırımcı arkadaşlara söylüyordum...ama gesan 19,70 ten bölünmemiş haliyle 300 leri görürken ben en fazla 7-8 kat kazanmış iken bir yakın dostum ise çok da bilgi sahibi değilken tam 20 kat kazandı...işte kısmet budur arkadaşlar...o yüzden de kendini temelde veya teknikte usta gören arkadaşlar az kazandıklarında fazla üzülmesinler...:kahkah:
Keko,
Tekrarlasanda çoğu şeyi insanın gözü seni gene arıyor :) Benimde var bir hayalım bakalım Allah kalbimize göre versin dostum
Burda bofa tetikçi diğer hisselerdeki gibi kendi insiyatifiyle işlem yapmıyor.cunku bofaya burutteyken son 15 günde falan hep az az virman geldi sattı.genelde bofa burutteki mala bulaşmaz.yani aslinda ortada dönen mal speginki ...bana göre..ilerde sistemi değiştirirler bilemem bu ara böyle gibi
%7den buraya spek az degilsin
Sezsiz ve derinden usul usul gidiyoruz...
Bencede yavaş yavaş gitmesi iyi fakat ben taktım bu bofa ya binho yu ideası kaldırıp götürüyor biz de de alsat yapıp gidiyor.
Konjonktür izin verirse bu sene yazılım senesi olacak gibi
bofa güzeldir ya....parası var.... bugün ekos la cates çizdi...
https://www.tradingview.com/x/HTYIDesA/
Bofanin saklama izni talebi olumlu karsilanmis.belki alırda artık biraz tutar