126 milyon kar.
Hayırlı olsun arkadaşlar.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
126 milyon kar.
Hayırlı olsun arkadaşlar.
Gubrede personel ve finans giderleri olabilir,herşeye ragmen bu sefer guzel bilanco gonderdiler.
30.06.2022 de çekilmiş
Borçlar ödenmiş vb…
Şirketin borçları hızla azalıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel günler diliyorum
Bundan sonrası yokuş aşağı…
EGE GÜBRE'NIN 2022 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 125.981.200 TL (2021/6 AYLIK: 75.764.383 TL):ok:
Arkadaşlar! Bedelsiz onayı yarın ki bültende çıkar mı?
Sayın aslanselim! Ben bedelsiz normal süreçten farklı olduğu için sordum.Normal bir bedelsiz başvurusu olsaydı,en az bir ay civarı sürüyordu.Ancak Ege gübre kayıtlı semaye tavanı dışında bedelsiz kararı aldığı için önce Mayıs ayında SPK ve Tic. Bakanlığına başvurularını yaptı.Ve 01 ve 04 Temmuz tarihlerinde olağanüstü genel kurulda onaylanması şartıyla onay geldi.
10 Ağustos 2022 tarihinde de bedelsiz sermaye artırımı ile ilgili evrakların SPK 'ya gönderildiği bildirildi.O yüzden bu hafta bültende çıkar mı diye sordum.....
Keşke bağfaşı yönetenler ve tahtacısı nasıl üretim yapılır, nasıl satış yapılır, nasıl kar edilir, hisse yatırımcıya nasıl sevdirilir diye eğitim düzenlese, yahu hiç bayramda seyranda da karşılaşmıyorsunuz baba evinde, biraz anlatır insan…
bu egeen ve egegub rede iki tane puşt gurupmudur tahtacı mıdır bilmem ama puştun önde gidenleri var endeks 3000 olmuş hala sıkmaya devam ediyorlar sanırım onlar sıktıkça milletin dayaya dayaya geçirmesinden büyük haz alıyorlar ****ler
Konu patrondan çıktı artik. Spk bültenine girmesi ile işlem tamam olacak. Spk nin yapacağı bultene yazmak disinda herhangi bir şey kalmadığı için ben bu işin yarın biteceği konusunda iyimserim. Cuma yada pazartesi bölünür çoğalıriz
endeksi cikisina hic ayak uydurmuyor ama masallah endeksin kar satisina aninda cevap veriyor...
bunu satip ne alacagizki zaten cogu kagit kendini 2 ye katlamis...bu salak spekte bizi satacagimizimi dusunuyor da 2 ye katlamis kagit mi alin diyor...haa spekmisin tahta yapicimisin nesin egerki millet diger kagitlardan parayi kazanipta fellak fellak cikmamis kagit ararsa birde bunu kesfederlerse gorursun anyayi konyayi
Endekse satış gelse bu balyoz yemişe dönüyor.
Toparlansa, balyozun etkisinden ayağa kalkamiyor bu milis.
Ne hallere düştük.
2400 endek zirve yaptiginda bu 284 gormustu...simdi endeks 3000 devirdi bu hala 225 lerde takiliyor...bunun tahtacisimi spek i mi neyse para kazanmak istemiyor...hicmi arkadaslari yok bunun illaki borsaci arkadasi vardir..o arkadasi borsadan soyle para kazandim boyle para kazandim dediginde bu okuz spekmi tahtaci acaba arkadaslarina ne diyordur
Vardır bir hesapları ama ben hareketin bölündükten sonra olacağını düsünüyorum. Şirkette sıkıntı var mı yok beklerim o zaman
Burada spek falan yok . Spek para kazanmak ister. Burada islem yok para kazanma yok. Kim ugrasa tahtaya vur kafasina. Amaç üzüm yemek falan degil. Sadece ve sadece biktirarak milletin elinde sifir mal kalana kadar eziyet. Bunu da yapacak gücü olan bir kişi var sadece.patronn. Namı diger ororororsssspppppu evvvvvvvlaaaaadddddddi.
Biz yandık kavrulduk evliya olduk. Şu kuşlu sitede yeni düşen tipler var. Bugun tavan yarin tavan 2 tavandan aşağı mal vermem. Şöyle grafik cizdim Şöyle tekniği var. 3 vakte kadar 280 üstüne atacak en çok onlara üzülüyorum. Bende niye burdayim. Çıkmayan candan ümit kesilmez
evet aynen budur. gerizekali patronaj ve tahtacisi satmak isteyene firsat vermeden bekliyorlar ki ky aptalca zararina satsin elindekileri borsa tarihi zirvedeyken. bekler daha. endeks ciddi duzeltmeye girdiginde yakinda, diger buyuk hissemden cikan nakidin tamamini buraya sakliyorum
Arkadaşlar bu hissede büyük bir tahtacı var
Ama patronla kavga halinde
Patron zaten geri zekalının teki olduğu için herkesle kavgalı
Herif o kadar gerizekalı ki
Hisse yükselmesin diye neredeyse şirketi baltalayacak
O yüzden
Aç
Çapsız
Geri zekalı
Ailenin en beceriksizi
Sülalenin en beceriksizi
Ölene kadar hissedarını mutlu etmeyecek
Bütün hisseleri şirketle ilgili kötü haberler yayıp kendisi toplayacağını sana
Çapsız
Mutsuz
Depresyonda
Beceriksiz
Ailenin de beceriksiz olduğunu teyit ettiği
Sülalenin en kötü şirketi kendine verilmiş
Bir patronu bar.
Bu geri zekalı
Şirketi parlatsa
Yatırımları anlatsa
Gelecek planlarını anlatsa
Hisse 800 tl olacak
Ve babasından takdir alacak
Ama bu geri zekalı
Sadece geri zekalı
Asla ytd
Ahmet Güvene bi mesaj cektim.
260 tan vedalastığını, bölunme sonuçlanmadan hareket beklemediğini şu an trend banka( ben bulasmam), demirçelik ve sanayi olduğunu, zaman kaybettigimizi yazarak cevap verdi.
Ytd
Ahmet güven diye birisi yok
Ahmet gencer
Beceriksizin teki
Malumu i'lam etmeye gerek yok.
Adamın analizlerinin çoğu tuttu.
Yutuptaki EGEGÜB videolarında bunu belirtmişti.
Fakat kendi kararımizı kendimiz verdiğimizden beklemeyi seçtik.
Bu kadar sabretmisken sabrımın çöpe gitmesini istemedigimden bekliyoruz.
Yoksa cok hisse vardı radarda.
Ytd
Bedelsiz kararından sonraki videosunu biraz önce tekrar izledim.
3 ay önce 225 ve 240 arası bölünme bekliyorum diyor.
İstisnalar olabilir diyor.
Sanki tutacak gibi.
Bu adam acaba patrona yakın biri mi diye şüphelenmiyor değilim.
bugun endeks gene yeşil bizim erkek tahta yapicisi gene kizartti tahtayi..
Faaliyet raporunda şöyle bir bölüm var :
"2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 1.141.124 ton olarak gerçekleşen yükleme – boşaltma
hizmeti, 2022 yılı aynı döneminde %42,35 artarak 1.624.430 ton olarak gerçekleşmiştir.
Bununla birlikte 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 236.296 teu olan konteyner elleçlemesi
2022 yılı aynı döneminde %2,7 oranında artarak 242.870 teu olmuştur. Yukarıda saydığımız
tüm bu limancılık faaliyetlerimizden 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde elde ettiğimiz gelir
geçen yıla oranla %153,57 oranında yükselerek 334.432.693 TL’na ulaşmıştır. (2021 yılının
aynı dönemi için 131.886.301- TL.)"
Bu 334 milyonun ne kadarı yükleme-boşaltma ve konteyner elleçlemesinden geliyore bilen var mı acaba? Yükleme-boşaltmanın genel olarak bu gelirdeki oranını merak ediyorum aslında.
Bilen yoksa şirkete mail atmayı düşünüyorum.
Merhaba
Bilen yok…
Ama %2 büyüyen elleçlemenin ortalama geliri artmış durumda
Daha yüksek gelir getiren hatlarla anlaşma yolunda başarı ile ilerliyorlar
İhracat arttığı anda şirket daha iyi görülür
Artmadan bile liman tarafı 3. Ve 4. Çeyrekte daha da parlayacaktır
Tahtacı mızrak çuvala sığmayana kadar baskıya devam edecek anlaşılan
Ama kulağıma çuvalın içindeki mızrağı şimdiden görerek pozisyon almaya başlayacak gruplar oşabileceğine dair duyumlar geldi.
Mühendislerden bahseden kardeşler vardı bir ara
Mühendislere duyurulur
Ortalık hep boş kalmaz herhalde
Asla ytd
Biraz yükselince zaten haftalıkçılar da doluşuyor
Asla ytd
Bu sabah şirkete mail attım ve Yüksel beyden cevap geldi. Cevabı aşağıda iletiyorum size de.
"Şu şekilde basit ve yaklaşık olarak hesaplayabilirsiniz.
Faaliyet raporunda şirketin Solo gelir tablosu var. Bu rakamın içinde Gübre ( 345.513.075 )* ve Tank çiftliği ( 14.498.841) satışları var.*Kalanı dökme yük ( Ege Gübrenin yaptığı) *ve TCE EGE konteynıra kestiğimiz *ilgili satış var. Yani: 536.331.049-345.513.075-14.498.841=*176.319.133 TL
Ayrıca Finansal dip notlar 3. Finansal bilgilerin bölümlere göre raporlaması kısmında sayfa 12 de Liman hizmetleri olarak 334.432.693 TL mevcut.
334.432.693-176.319.133*=158.113.560 TL TCE EGE Konteyner satışları
Genelde , yaklaşık bu yukarıdaki*** 176.319.133 TL varya,,** bunun yarısı dökme yük hizmetidir. Diğer yarısı TCE EGE ye kesilen konteynır öncelikli yanaşma kirasıdır. 176.319.133 / 2 =*88.159.566*TL yi Konteynır işiyle ilişkilendirebilirsin.
Konteynır işi Toplamı*yaklaşık*** 158.113.560 + 88.159.566 =*246.273.126 TL tutar. "
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genc toy ve fazla bisii bilmeyen duz teknikci bir arkadas. 1 sene heyecanla bugun yarin patlayacak diye yazdiktan sonra aniden U donusu yapip, "gitmeyebilir" dedi. Takipcilerine simdi de Eregli de buyuk husran yasatacak, temelden hoc anlamadan emtia dongusu nedir bilmeden kafasina gore tahmin yaziyor. Ciddiye alinacak bir arkadas degil ama trolde degil
bu tahtacı ve patronda bir inat var sanırsın domuz inadı bu hafta umarım patron denen şahıs şu sermayenin tarhini ya açıklar ya da camiden selası verilir veya kiliseden gonglar onun için öter ve arkasından çok pis cimri uyuz birisiydi dedirtmez artık gerçekten gına geldi ne halt edeceksen et ve birazcık da senin inadın kırılsın ve ver coşkuyu be mübarek şahıs.
Ereglide emtia döngüsü enfladyon ve karlılık ortamıyla kırıldı döngü filan hikaye neden altında döngü yok petrol de hep siyasi döngü var ama faiz ve arz açığı döngüsü var deniyor. Demir çelik fiyatları basitçe istikrarsızdır hisse döngüsü de üretim artışıla kırılır 10 dolar bekleyenler haksız bile olsa 5 dolar bekleyenler haklıdır eregli 3 dolar bile ucuzdur firma açın inceleyin.
Döngü var diye ezberden konuşmak kolaydır bir de bakmışsınız üretimi 1.2 misline çıkmış fiyatı direnci kırmış döngü filan kaybolmuş döngü varsa da 3 ay mı 24 ay mı sürecek kimse de bilemez ona spek baskısı diyoz daha çok ))) eregliciler olarak
la oglum tahtacı ve patron ikilisi kıçınıza mıknatıs mı yerleştird,iler herkes ileri gider siz geri geliyorsunuz endeks olmuç3120 ler siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz be dürzüler sizlerin gerçekten bu dünyada yatacak mezarınız dahi olmamalı olursa da itleri işetmeli mezarınıza:rtfm: