Geçmiş olsun sn. Rebelyus. Kapattınız mı duruyor mu? Ben az bir şey spor olsun diye açmıştım tutacağım sanırım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geçmiş olsun sn. Rebelyus. Kapattınız mı duruyor mu? Ben az bir şey spor olsun diye açmıştım tutacağım sanırım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl global güzelmi böyle:)
Ah ünlü ah badem bofasını hesaplamadın içinizden geçiyor .
Yalnız imkanım olsa lonklardım. Bu toasoda endex yükselirken düşecek.
1564 Sanal lonk :) Tüm parayı toaso yedi :)
DJI, yapının tamamlanmasına çok az kaldı, yazana kadar 35.722
YTD
https://www.tradingview.com/x/hGThSkB8/
longcular dünyanın en iyi borsasında zirvelere uçuyor musunuz? :)
Türkiye borsası biz shortcular için cennet...
Bugün de çok güzel geçti emeği geçenlere teşekkürler iyi akşamlar.
75 den bi de short yapsak efsane olacakmış ama yoruldum onu da makine yapar artık inş.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizce bizim borsa yıl bitmeden 2021 yıl başı değerine ulaşacak mı?
faiz farkını sormuyorum sadece görünen rakam olarak?
sizce banka kademlerinde bianda 10 kademe verme ihtimali % kaç ?
Schrödinger'in kedisi
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Schrödinger'in kedisi - Deney düzeneği, hem ölü hem diri kedi (solda)
Schrödinger'in kedisi, Avusturyalı fizikçi Erwin Schrödinger tarafından ortaya atılmış, kuantum fiziğiyle ilgili olan, hakkında çok tartışma yapılmış düşünce deneyi. Genellikle kuantum mekaniği ve Kopenhag Yorumuyla ilgili bir paradoks olarak bilinir.
Erwin Schrödinger tarafından 1935'te ortaya atılan bu düşünce deneyi bir kuantum süperpozisyon paradoksudur.[1] Schrödinger, bu deneyle Kopenhag yorumundaki kuantum mekaniğinin problemlerini göstermek istemiştir. Bir kedi ölü ya da diri olabileceği rastgele bir duruma bırakılıyor ve karar vermek için gözlemlemeye ihtiyaç duyuluyor. Bu düşünce deneyi, kuantum mekaniğinin teorik yorumunu tartışmaya açtı.
Schrödinger’in kedisi deneyinde; bir kedi, küçük bir şişe zehir ve radyoaktif bir kaynakla kapalı bir kutuya bırakılır. Radyoaktif kaynağın bir saat içinde ışıma ihtimali ışımama ihtimaline eşittir. Eğer içerideki sensör radyoaktiflik algılarsa küçük şişeyi kıran mekanizma çalışır, zehir kediyi öldürür. Kopenhag yorumuna göre bir saatin sonunda kedinin canlılık ve ölülük halleri eşdeğerdir. Ancak kutu açılıp gözlemlendiğinde bu durumlardan biri gerçek olur.
yani cevap : %50
AAPL cılar 153 altı kapanışlarda elmaya kurt girer bugun uyarma günüm:)
Bu sefer gidiyor gitmekte olan... Ve giden gittikten sonra her şey yoluna girer. Şirketler ederine kavuşur. Sadece biraz sabır gerekli.
guzel poz kapatılıyor....yada short begınıng
Ek 27606
garanti
850 alıs yazdık bakem verecek mı
haftalıklar gebermıs durumda....142150 ana noktam altı haftalık kapanıs temmuzda baslayan yemleme bıter....hele kı faız ındırımı heran gelebılır...bızde bayagı sıkıntı var
bu arada 4.5 aydır ımzayıda degısmeduım hedef bellı....tesadufmu sans mı testere mı..
yalnız makastan da duman ettı longcuları
SPOT kapanış,
https://megaimg.net/i/i/0NRD9w.png
...................
Çağrı ,
badem spora meydan kimse okuyamaz , kendi kendine meydan okur oda ne zaman gideceklerini anladıklarında.
bak istanbul büyük şehir seçimlerinde ne yaptılar kaybettiklerini biliyorlardı , amaç seçimi çevirmek değil ortalığı toplamak dı.
örnek vereyim yazlığımın olduğu yerde İstanbul büyük şehire ait yerler ilçe belediyelerine geçti bu iptal sürecinde ,
şuanda temel hikayeler önce onların önüne geliyor 6.5 milyar dolar ımf parası dahil , çoğu şirket yönetiminde kendi adamları oturuyor araştır görürsün.Daha yazamadığım bir sürü hikaye.
1530 kırılmadığı gibi son 3 günlük barlarda ikili dip ve aslında devam eden bir boğa formasyonu var.
dışarıdan bakınca ayılar çok avantajlıymış gibi gözüküyor ama barlar öyle demiyor. maç hala ortada.
bugünkü kapanış zaten bolingerin dibi.
yurtdışını izlemek lazım.
Eyvallah abey. Bi dene bademspor kankamız olmadı ki bizimkiler bilim is güç peşinde zaten çoğu da artık yurt dışında.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji2772][emoji2772]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastada ilginç bir şey dikkatimi çekti. Ykb 5001 lot lonk yapmış maliyeti 1568. Çok ilginç geldi. İlk kez sanırım net pozunu görüyorum hep alver yapar gün sonu pozları kapatırdı yeni bir oyuncu mu giriyor acaba.
1310 değil de, 1370 sanki hedefte. Yani bu bilancolar ile oralara basarsa tepkiyi çok daha sert yukarı yapabilir ama tepkiye kadar herkesi ağlatır net. Neyse bize ne ekmeğimize bakalım bu hafta düşüşte az zarar yazdım dün zarar çıktı bugün işlemler kar oldu. Ama 1 gün bile zarar etsen ertesi gün çıkartmaya gidiyor. Yani ideal sistem bana göre 1 gün bile zarar etmemeli zarar etmezsen para kazanırsın abi. Zarar edersen patinaj.
Sn Aslan 1905 Twitter de bu şekilde yazdı.
" Eğer 1,341 den başlayan yükselişin düzeltmesi içerisindeysek, bana göre 1400 altı 139* gibi bir noktada sonlanma beklerim. Aksi durumda düşüş yeni dip arayışına girer 1,25* altında."
Kişisel görüşüm de bu şekilde
Yanı bir düzeltme
Sonra yeni zirve
Hemde kısa sürede inş
YUrtdışı 5 gündür ekside derinleşirse trend bozulur burada da dikkat derim
BDDK MB bireysel kredileri kısarsa orada bireysellerin takla atarak yüzdürdüğü krediler de sıkıntı olur. Benim bildiğim mütevazı bir hayat süren arkadaşin 85 bin kredi kartı ve kredi borcu var. Aldığı asgari ücrete yakın düğünler de sıkıntı olunca hesap tutmadı. Bunlar kamu bankaları ile yapılandırma yapılmadan çoğu dönmez artık