İngiltere Başbakanı Johnson:
"Rusya, Ukrayna'yı işgal ederse birçok Rus annenin evladı evlerine dönemeyecek."
Printable View
İngiltere Başbakanı Johnson:
"Rusya, Ukrayna'yı işgal ederse birçok Rus annenin evladı evlerine dönemeyecek."
Kafkaslar özgür olacak... ! :)
Gazprom
Rusya eğer Swift sisteminden çıkarılırsa Avrupa'ya gaz akışını keseceğiz.
Ibrahim Ufuk Kaynak
@IbrahimUfukKay1
·
17d
Ekrem İmamoğlu İngiliz elçiyle yemekte iken İyi parti İstanbul İl başkanı Buğra Kavuncu da başka bir İngiliz görevli ile yemekte.Yine İngiliz yerleşmeye başladı.Sahi biz kime karşı kurtuluş savaşı yaptık.??
İsrail kanalı 12, Erdoğan'ın İsrail ile yakınlaşmayı hızlandırma çabalarının bir parçası olarak Hamas'ı Türkiye'den kovduğunu bildiriyor.
Bulgaristan'dan hiç ses çıkmıyor. Yunanistan ise çok ciddi kazık yedi, Yunan Halkına kalsa Rusya'nın karşısında olmazlar.Alıntı:
Hirvatistan: Ukrayna ile Rusya arasında çatışma çıkarsa, Nato'daki askerlerimizi geri çekeceğiz.
Nato bölünebilir. Biden ise gazeteciye küfür ediyor. Abd Başkanlık seçimlerinde bizde hatta bu forumda Biden destekçileri vardı. Şimdi ne düşünüyorlar acaba?
Kaf Dağından geldik biz buralara...Alıntı:
Efsaneye göre kuşların hükümdarı olan ve Kaf Dağı'nda yaşayan Zümrüdü Anka, Bilgi Ağacı'nın dallarında yaşar ve her şeyi bilirmiş.
https://youtu.be/umS39ViRdkc
#Sondakika
Japonya, Ukrayna'da bulunan vatandaşlarından ülkeyi derhal terk etmeleri konusunda uyarıda bulundu.
Gözünüz aydın. Haydin geçmiş olsun.Alıntı:
ABD'de Başkan Joe Biden yönetimi, Yüksek Mahkeme'nin kararının ardından 100'den fazla çalışanı olan işletmeler için getirdiği Kovid-19 aşısı zorunluluğunu kaldırdı.
https://youtu.be/KmtaU794x_c
Bu da İrlanda dansı...2000 yıl sonra bile çok benziyor.
https://youtu.be/aMusR3fakkw
Bu salaklar akraba olduklarını bilmiyorlar. Damar aynı damar. Mcgregor inanca saldiriyor, öbürü yapmadi ayni seyi. Mcgregor dersini almıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=jgfh4QpV2oY
Ingilizce bilmem.
Bana gönderen aşağıdaki özeti yapmış. :)
Alıntı:
tüm partiler aynı görüşteler
avam kamarasında Rusya konusu
Putini Hitlere
Rusyayı Sudetenlanda benzetiyorlar
buradaki rus oligarkların paralarına el koyalım
swiftten atalım
daha fazla silah gönderelim
ne varsa söylüyorlar
başbakan da sırasıyla hepsini yaparız
hele bi ukraynayı işgale yeltensin görecek gününü
rus anaları evlatlarını feda etmeye razı gelecek mi gibi laflar ediyor
tabii bunların gaz bağımlılığının %3 ü sadece rusyadan geliyor
Avrupalılar özellikle Almanlar gaz meselesinden dolayı rahat değil dedi
yalnız Londra için bu şehir Rus oligarşisinin parasını akladığı şehir diyorlar
çok kızgınlar
keselim yollarını diyorlar
Bunlar , Amerika ile beraber Romanya bağımsız olurlar Hata sonradan Fransa ve Çin de eklenmiş
Ukrayna nükleeer silahlarını vermesi karşılığında bağımsızlığını garantilemişler vs.
ondan kendilerini de ekstra sorumlu hissediyorlar
Hem vekar hem nezaket , ikisi bir arada...
Ben horon da edemem, sesim de berbat be yaaa... ! :vk:
Ama alkışlarım :bravo:
Ama bir gün Hür kuzey kafkasya dağlarından, Zeki Validov'un Urallardaki Hür Başkurdistan'ına doğru bakarak çay içmek isterim ... :halay:
Kızılelmamız Rusya'nın dağılmasıdır...
İrlandalılar çerkezlerle, iskoçlar da karadenizlilerle :whistling:akraba olabilir... mi?
Karadenizliler derken Lazlarla...Mohdi Lazlar. Mohdi Lazlar ise Abhazlarla(Turkiye'de Abaza diyorlar) akrabalar. Abhazlar da Çerkes şemsiyesinin altindalardir. Ama hiç çekemezler birbirlerini herkeş herşeye itiraz eder durur. Abhazların Ispanya'nin kuzeyi ve Fransa'nin guneyinde yasayan Basklarla akrabaliklari ise barizdir. Neticede Kürt ve Laz akraba çıkar. Anlat anlatabilirsen.Alıntı:
İrlandalılar çerkezlerle, iskoçlar da karadenizlilerle akraba olabilir... mi?
Artık İmamoğlu ağzıyla guş tutsa CB olamaz. Harcadılar. İngilizler harcamış görünüyor.
Hulusi Ağamın kesin barnağı vardır. Hakan Fidan da Hulusi Ağamın yanında olmalı, yoksa haber uçurur, randevuyu iptal ettirirlerdi.
Abi zati İmamoğlu'ndan olmazdı CB. Çok beceriksiz. Koskoca Başkan, bir taksi meselesini 12 kez Ukome'ye götürür mü? Ciddi zavallilik...
mohti lazlar gürcülerin amca oğlu....
Gürcü bir yardımcımız vardı.
Lazcayı anlıyordu...
Megrilcenin bir kolu diyordu...
Benim söylediğim, dil bilmeyen karadenizliler (çepni+ kıpçak+ hazar hepsi karışık :whistling:)
Kürtler, bilhassa sünni olanları şah ismail döneminde iran arazisinden yavuz'un bölgesine göç eden fars kökenli topluluklar.
Aynı dönemde karadenize de sünni türkmenler yerleştirilmiş...
Karadenizin ortodoks rum halkının çoğu 1600-1800 arasında mallarını yeni yerleşimcilere satarak ortodoks Rusya'ya gitmiş...
Artık Hulusi Agam bir sekilde CB'na yürüyecek.
Daha once Chp'de bir hesaplaşma olmalı. Imamoglu'na Kilicdaroglu da saldiracaktir. Imamoglunun ustunun tamamen cizildigini sanmam. Bakalim Chp icinde neler olacak?
Hulusi Agamin CB'ligi hayirli olsun. Ama Meral Abacigin da halen şansi var.
Şimdi pek çok youtube videosu var, ünlü Çerkezleri sayıyorlar. Mesela Kirk Douglas, Che Guevera'yi falan da Cerkez olarak gosteren sacma sapan videolar var.Alıntı:
Emre Uslu
@EmreUslu
·
22 Oca
Gürcüler mi Çerkezler mi kazanır sizce?
Bu videolarin tamaminda Hulusi Agam Cerkez gorunuyor.
Çerkez degil. Cerkez olsa ben bilirim.
Bu numarayi zamaninda Sadettin Tantan icin de yaptilardi. Tantan için Cerkezler Cerkez, Gurculer Gurcu,
Abazalar Abaza derlerdi. Tantan hic ses cikarmazdi. Tantan, Mohdi Lazdi.
Hulusi Agam'i illa bir grubun icine yerlestirmek gerekirse,Gurculerin icine yerlestirmek gerekir, ama Gurcu de degil.
Devlet icinde bir Gurcu-Cerkes cekismesi ya da gerilimi yok. Ikisi de birbirine cok yakin kulturlerdir.
Ayrica o videolarda, Cerkez oldugu iddia edilen pek cok unlu Sabetaycidir.
engürüde bir gruba en başta ( İstanbul Belediye bş seçildikten sonra, imamoğlunun hiç şansı yok dediğimde kimse inanmamıştı. İlla birine yatırım yapacaksanız M. yavaş olabilir demiştim...
Senin adayın yani huluti aganda ise taşlar yanlış yerleştirildi ve en başta galiba şansını yokettiler ( Anayasada düşünülmemiş olduğu gibi Yardımcılık bile verilmedi) . seçimle yapılacaksa bir partiye dayanacaksa şansı yok.
Pkk'nın esir olarak Gara'da tuttuğu askerleri kurtarmak için bir operasyon yapilmisti ve fiyaskoyla sonuclanmisti. Iste orada ciddi bir istihbarat zaafiyeti vardi. Huluti Agam orada ters koseye yatirilmisti. Hatta ben yanlis hatirlamiyorsam soyle yazmistim:"Huluti Agamin cenesini kirdilar."
Sülüman Soylu'nun en hizli oldugu donemdi ve Akp tabaninda ciddi destegi vardi.
Simdi kimse hatirlamiyor. Huluti Agam gecistirdi. Bu arada Soylu'yu da bitirdi.
Ana muhalefet partisinin basinda Kilicdaroglu oldugundan, Akp yine birinci partidir ve erken secimlerden de birinci parti cikacak.
CB'ni uzaydan falan gelmeyecek. Mevcutlarin icinden biri CB olacak. Imamoglu cok ciddi bir adaydi. Sayet Chp'nin basinda olsa, Chp bugun Akp'yi gecerdi.
Bence en uygun aday Hulusi Akar'dir. Nato ve Pentagon'da kurdugu iliskiler sebebiyle boyle.
İşi kitabina uydururlar.
Haber: Suudi Arabistan, Müslümanların Kabe’yi sanal olarak ziyaret etmelerini sağlayacak bir Metaverse girişimi başlattı.
Imamoğlu beylikdüzünde bile başarısız başkandı.
Babası laz mütahit, paralı.
Rumeli kavağı balık lokantası yemeğini iptal etmedi. Küçuk hata.
Inkar edip yalan söyledi.
Inna lillahi ve inna ileyhi raciûn....
Bebecan ile huluti ağam karşı karsiya gelirse iki taraf eşit olur.
Sonuç fotofinişte belli olur be yaaa...!
Fatih Donmez'i izledim bugün. Iyi egitimli, duzgun birisi. Bu baslikta yazilmisti galiba. CB olabilir diye.
Abi ben haziran ayinda "kışın elemtrikler kesilir" diye yazmışım. Enerji Bakani bunu ongorecek yani.
Sanayinin elektrigini kestirmeyecek. Sansi varsa da artik yok, kimse CB olur demez onun icin.
Aslinda CB benim olmam lazim. Ünceden görüyoz be ya.
Bir sey daha yazayim, sayet Kilicdaroglu ya da Chp+ Iyi Partiyi disaridan Hdp'nin destekledigi bir Meral Aksener CB'lıgı felaket demektir.
İste Biden Abd'yi ne duruma dusurduyse, unlar da Turkiya'yi ayni duruma dusururler.
Rusya sıkıştırınca Bulgaristan'ın ardından Romanya'da da siyasi belirsizlik meydana gelmeye başladı.
21 Ocak 2022 Sergey Lavrov: "NATO Güçleri Bulgaristan ve Romanya'dan Çekilsin." demişti.
Biden gibi biri başkan olunca kim .iker Abd'yi Nato'yu.
Nato nerede? Trump başkan olsaydı böyle mi olurdu?
Bakalım bu forumda Biden'i destekleyip de hata yaptığını itiraf eden olacak mı?
İşte Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki Chp'ye oy vermek aynı hata olacaktır. Her şey gözünüzün önünde abi.
Sakın bunlara oy vermeyiniz.
Powel diyor ki; "önümüzdeki süreçte para politikasının seyrini tahmin edemiyorum."
:)))))))))))))))))))) Büle bir saçmalık Abd tarihinde gürülmemiştir.
Hani faiz arttiracağidı?
:)))))))))))))))))))))))))))
Ayvagübekli nöri ne diyirdiii? Tek kelime diyirrdiii, hiç başka bir kelime demiyirrdiii...
ARTTIRAMAZ diyirdiiii....
:))))))))))))))))))))))Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Ben İstanbul Belediye Başkanı olacağım kar tipi olacak, Tayyip Erdoğan evinde yatacak. Yok öyle bir şey."
Evinde yatmiyirr, Ingiliz Buyukelcisiylen bogazda, baluk yeyip iraki cekiyirrr...Olummm senin Ingiliz buyukelcisiylen ne isin var?
Acaba Fed faiz arttirsa bu altun yukselir miydi?
Bu da twitterda flood yapmaya başladi.Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
· 1 sa
Sevgili Halkım,
Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun!
Bu fetocunun analez tamam...Alıntı:
Said Sefa
@sefa_said
·
24d
Kılıçdaroğlu da biliyor belgenin şu konjonktürde bir anlam ifade etmeyeceğini.
Bu yüzden belgeden ziyade, belgeyi kayda alanların olduğunu vurgulayarak devlet hala ölmemiş mesajı veriyor.
Saray’ı telaşlandıran da belgeler değil bu belgelerin sızması ve Kılıçdaroğlu’na ulaşması
Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) bugün alınan kararlar çerçevesinde, 200 bin adet karton oy verme kabini, 50.000 adet seyyar sandık kurulları için oy verme kabini, 3.450 ton oy pusula imali için kağıt ve 3.450 ton zarf imali için kağıt alımı talepleri kurulca kabul edildi.
https://youtu.be/-JPS_u_dVpE
Bop projesi çoktan kadük...
Ahaaa geri adım attı. Akp içinde de itirazlar gelmişti. "Dişil güç" abi bu, boru deel yani.Alıntı:
" Oradaki muhatabım Sezen AKSU değildi " demiş Erdoğan.
Meral Akşener
@meral_aksener
Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı.
Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin.
Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam.