Dedigim gibi olacak ybtas ta hacim artti sonra bastilar tavan oldugu gun yine boyle 2. Seans durdu sonra ertesi gun caktilar taban oldu bu da geri donuyor gordugum bu
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dedigim gibi olacak ybtas ta hacim artti sonra bastilar tavan oldugu gun yine boyle 2. Seans durdu sonra ertesi gun caktilar taban oldu bu da geri donuyor gordugum bu
Bugün alan kimdi iki gündür işlem hacmi oldukça yüksek.
alnus 569 lot
marbaş 50 lot
iş 50lot
Teşekkür ederim Sayın ifidan
Şuanda bu hissenin işlem göreceği pazar yıldız pazar veya ana pazar ama maalesef hissenin önünü bir türlü açmıyorlar. Yönetim sonunda hissenin değerini anlamalı biran önce hisseyle ilgili mantıklı açıklamalar yapmalı.
Alıcılar kim söyleyebilen varmı.
garanti 100
meksa 67
iş 59
invest 40
Teşekkürler.Sanırım aşağı salabilir.
Bu haftayı 250 260 aralığında kapatırsa iyi olur.
Hic umut vermiyor yeteri kadar tasidim pazartesi vedalasiyorum .kalanlara bol sabirlar.
Bir kismini verdim bugunde kalanlari verecegim.sonra 170 lere gelince yerine koyup koymama kararini alacam baydi artik.
Sayın ilay x çok emin konuşmuşunuz bu hissenin artık oralara ineceğine ihtimal vermiyorum.Artık bu hisse gün gün yukarı gidecek diyorum.ytd
Yönetim sadece Ankara’da değil güneşligünler Hocam
Yönetim sadece Ankara da değil ne demek.
Ne demek istediniz sayın cok?
Şuanki yönetim istese hisse normal pazarda bile işlem görür.Hissenin fiyatı uzaya çıkar ama yeterki istesinler maalesef hisseyi uyutuyorlar bakalım nereye kadar uyutacaklar.
Şuanda zaten bu hisse anapazarda işlem görse bu fiyatlara alamazsanız. Ayrıca yönetimde sermayesini de arttırırsa hisse nerelere gider kim bilir.YTD
Balıkesir İzmir Bursa yönetimin heryerde iştiraki var güneşligünler Hocam
Sattın mı ilayx adlı üye
Satan satsın sayın cok sonuna kadar burdayım.Bekleyip göreceğiz.
Haklisin hilal ben biraz daha adrenalini yuksek yer tercih edecegim sebebi bu
Bu günki takas özellikle satış kısmı ilginçti.Yarınki takas ve hacim çok önemli ip uçları verebilir.Tahta sahipleniyor olabilir.Umarım öyledir.
Kapanışa güzellik geliyor.
Eslesme nasıl gorebilen varmi arkadaslar
alnus iyi çaktı.
1600 lotu vardı geçen hafta tavana çakmıştı.Alan satan kim onlarıda paylaşırmısın keza alnusu dün şeker karşılamıştı.
170 e gelmesini bekliyecegim gelir gelmez bilemem beklentim bu.
Genel kurul ne zaman
100 gelmesini bekleyeceğim gelirse evi arabayı yatı yazlığı satıp fullerim
bir kagitta beklenti yaratilirsa geneldeo beklenti grrceklesmiyor..farkli senet le isi bitiriyorlar..bizim borsa icin konusuyorum..
Sermayesi ne zamana kadar 635.0000 tl de kalacak ki eninde sonunda sermayesini arttırmalılar koskoca dev holding sermayesi 635.000 tl.Yönetimde bulunan değerli arkadaşlara sesleniyorum lütfen bu hisseye hakettiği değeri verin.
Mail atmaktan vazgeçtim ben PTT ile mektup yolladım, anladın sen onu...
İspir kuruyu bizim bu işbir mi ekiyor iftara iyi gider İspir kuru yanında cacık