Bu bit yavrularını yemlemek için 3er 5 er bin satışa yazdım bakalım 20 ye kadar alacaklar mı?
Printable View
Bu bit yavrularını yemlemek için 3er 5 er bin satışa yazdım bakalım 20 ye kadar alacaklar mı?
Zamani kalmamiscasina herseyi deniyor.
Bana elini acik etti..
Yapistim iicene.
Kapanistan sonra gorusmek uzere..
Sevgiler..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 farklı hesaptan 11 bin lotu aldılar 6.15 aort tan
.
2 kurumdan 10 binini 13 ten aldım.Domuzdan ne kadar kıl kopardık kardır.
.
bu arada 6.18-19-20 de toplam 9000 lot satışta bekliyor ey şaşkın bakkallar,oraya alalım sizleri.
Bu lavukların planına göre kanımca 6.10-14 arası bugün kapanış(abilerinin sözünü dinlerler) akşam spk bedelsiz onayı gelmez yarın bugünkü dip 6.00 ı yakarlar.Pazartesi bilanço gazıyla çarşambaya kadar yeni zirve 6.19-20 ler denenir.Perşembe sabahı bilançoyla 6.5x li rakamlar görülür vs vs akşamda spk onayı gelir ve ver elini 6.8x-7.0x ler.
.
Haydi rastgele.
gselman kardeş senin akibet belli sanki.Umarım arkasından el sallamak durumunda kalmazsın.Tecrübe ile sabittir.
6.15 ten verdim,6.13 ten aldım modu,bu ortamda,hele bilanço ve bedelsiz beklentisi son demlerinde iken bana hiç doğru gelmiyor.
3 kuruş kazanirken genelde bir servet kaçırılır.Benden söylemesi..Sen yine de sağ yap sol yap bildiğin gibi yap..
Sevgili vesper,
.
Biz bu kağıtla katolik nikahlıyız.Güccük durgutta kankimiz oldu yaklaşık 20 yıldır ve zaten verdiğimiz devede tüy olsa da 2 kademe 220 TL akşam yemek parasını çıkardık.Her koyun kendi bacağından...Bak bana inat karanlık oda da 6.15 kapattı.
.
Haydi selametle.
220 tl nin peşinde isen..işin zor..kolay gelsin..
Hayirli Olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn vesper kolaysa başına gelsin diyeyim geçeyim Bu şirket 1999 sonunda yanlış hatırlamıyorsam halka açıldı. O zamanda vardı bende şimdi de var ve ölüp gidersem de çocuklara miras olarak kalacak kısmı var.Sen 220 ye takılıp kalma ve en az 9-12 ay geçmişi forumdan oku kaçtan alıp kaçtan vermişiz ve domuzdan kaç kez kaç 5 basamaklı kıl kopartmışız onu gör.
.
Yaklaşık 15 gün önce Kasım'ın ilk haftası Bedelsiz onayı gelir dedim geldi.Biz şimdi sizde de varsa hep birlikte keyfini çıkaralım.Yoksa alırsanız sizinde olur.Buradan tüm çilekeş ortaklarımızı da sabırları için tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum.Asıl bilanço önemli yani turpun büyüğü heybede.
.
Sağlıcakla ve selametle kalın.
sadece bilanço değil silopi halka arzı kınder süpriz yumurta bence :) tabı 2015 de basvurusu var cıner nedenıyle zor ama ımkansız degıl . ve tam bır muamma o iş . gsdho ıle alaksı olmayan ıs ama haber dusunce gsdho tutulamaz . cunku ılk arz payı gsdho yuzdd 1o nu olur .
kur geliri muamma bu kadar olmayabılır de daha fazlası da olabılır . 3 ay boyunca elde ettıgı gelır sonucta dolar ordan da farka yazacaktır :;) çarşamba bölünür perşembe düzeltilmiş fıyat baslar akşama da bilanço gelecek ( yatırmcı ılışkılerınden aldıgım cevap )
teknık olarak konusm da gerekır . hisse 9 0rtalamaya cok yakın yukarı marjı var . tum ortalamlar yukarı yonlu olması guzel oluşum . herkes yenı kanal dıreınceden bahsedıyor ama . 4.90 ıle bu hısse onunde kı tum engellerı asmıstır . gerıye donuk hacme bakarsanzı anlarsınız ne kadar zor gectı orayı . hacımle denedı kac defa ( hatta bı sefer 4.58 e kadar cekıldı) her fiyat zirve ve kımsenın malıyetı yok :) yukarı harektler ııcn bedelsız yetmez . aslında bedelsız boş beleş bır durum . sadece bu gereksız beklentı ıle perşmeb geyıgındne kurtulduk .
o da sımdılık 2023 karı da buyuk ıhtımal sermayeye eklenecek . şirket polıtıkası nedeıyle .
Neyse sakin ,sakin ben 2.220.200 'ün peşindeyim.O acıdan..söyledim.Ceza nin mıydı seninle benim aramda ko aman bir fark var rap şarkısı vardı..
Zamani kalmamiscasina herseyi deniyor demek.. Onay aksam gelecek ki
Bir tahtada fiyati dusuremeden yapilabilecek herseyi (silkeleme manasinda) son gunde yapti demek..
Yapistim iicene demek her kademeden kredi kaldiracla mali doldurduk demek.. (temerrute bile dusecek kadar).
Kapanistan sonra gorusmek uzere demek..
Haber gelince kutlayalim hayirli ugurlu olsun demek..
Bugun acemice tahminlerim sansa tuttu.
Yarin guzel bir gun olacaktir biz hissedarlar icin.
Ben Ptesi veya Salidan korkarim.
Hayirli AksamlarSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geh bili bili bili bilibili....
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Godot'yu bekler gibi bekledik sonunda geldi bedelsiz onayı. Son silkelemeleri de yapsın da uçuşa geçelim artık. Bu paraya kağıt mı kaldı piyasada :)
Bedelsiz onayımız geldi ama hâlâ tavan olamadık bu nasıl iştir :wu::)
Tavanda kaç lot olduğunu ve akd verebilecek var mı?
Teşekkürler Sn. Gselman
Akşam meltemi değil,fırtına nin ayak sesleri bunlar.Tavan çözüldü.Öyle herkes mallanmış,tavan tavan mı gidecek
sanılıyor.Ağam döktüre döktüre zeybek oynar.
6.77 vakif satis maliyeti.
Vakif surer surerse tavana
Sattiginin altindan 3M lot alip.
Kademelere alici biriktirmesi lazim 3-4 Milyon lot.
(İyi senaryo)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralardan ya da 7.xx li fiyatlardan bölünse 3.çeyrek karlılık sonucu oluşacak FK ve pd/dd hesaba katmadan 3.00-3.15 TL den yeni fiyat oluşuyor.Sermayesi 1.000.000.000 TL olan ve en az bir o kadar 2022 yıllık karı getirecek şirketin 1 pay değeri sizce ne olur?Kaldı mı 4-5 TL nin altında holding fiyatı BİST te ve de oluşacak yeni rasyolarla.
.
Bence iyi yere dükkan açtık.Bugün tavanı tazeler ya da tazelemez.Önemli olan işler ve karlılık ve diğer beklentiler.
.
At deh demeden gitmeye başladı.Hayırlı kazançlar.
.
Selametle.
Sevgili memocan,
.
Vakıf zaten operasyon merkezi.Kağıdın önüne koyduğu 6.14 takozunu unutmadık.Asıl yapı kredi ve iş yatırım masası ile yat finansmanı bekliyorum ben.Vakıf satar onlar alır akşam ekstreleri konsolide eder,geçer giderler.(Deniz yat daki koyuncuyu da unutmayalım.)
.
Syg
defter değeri 7,99 TL ama hisse değeri daha 7 olamadı. En son NTHOL böyle debeleniyordu nerelere geldi biliyorsunuz. Bakalım nerelerden bölüneceğiz ve nerelere gideceğiz.
Tek sıkıntı elimizde kaç lot olursa olsun bu bedelsiz ile lot altı küsuratlı lotçuklar oluşacak. Aynısı HEKTS'ta da oldu. Nefret ediyorum lot altı küsuratlardan :)
Oyuzden satis maliyeti hosuma gidiyor Vakifin.. nerden alirsa alsin kendi veya yandasi Karli almis olacakSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar tavan yaptırmamaya yemin etmiş herhalde. :kmk:
Ya da "siz satmadan tavan yaptırmayız" mı demek istiyorlar acaba? :halay:
Herkese istediği kademeden alim imkanı vererek yükseldi . Ptesi için olumlu bir açılış olma ihtimali az . Eğer bilanço beklenti altı helirse zor günler bekliyor
Şöyle bir günde yaptığı hareketler normal mi? Tavan yapıp kaç kademe aşağısına veriyorlar. Allah belasını versin, daha da bu kağıda bulaşmam. Kalanlara bol kazanç dilerim
Lotta ayarlama yaparsanız kalmaz sonucta %122 degil mi? Basit hesapla 1000in katlarinda lot alti kalmaz [emoji1][emoji28]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuç Dağ fare doğurdu,,, lanet olsun senin gibi kağıda da seni idare edene de... sasa dan utan alka dan utan onlarda bölündü bit yavruları üç kuruşa kulak deldirten pislikler