Borsa genelinde dayak olunca kısmetimize düşeni yememek olmaz.:)
Printable View
Borsa genelinde dayak olunca kısmetimize düşeni yememek olmaz.:)
Bugün ağır abilerin günü, bu abi de en azından 17 üstüne atmalıydı.
Tahta anomoli bir fiyat ile fiyatlanıyor
seçimdi carttı curtu varlık fonuydu
birde BENCE AYrıca
bir kaç danuva hızlı zıpladı tahtaya
yanlış anlamalarda girdi trend içine derken normale dönüyor
hayaldi gerçek oldu.
yanlış anlamaları anlayana kadar şahsım adına benim 3-5 lotumdan ne olurda
ben tahtacıya daha yük olmamak için ilave almıyorum bu bandda ne yazdıysak o
100 milyar ciro yapan şirkete bu piyasa değeri komik bunu hep beraber göreceğiz
Antalyada giriş katlar 2 3 milyon . Lara da sıradan bir sitede ara kat daire 10 milyon . Sahilde evler 30 40 100 milyona kadar gidiyor .
2020 dandik passat olmus 2 milyon .
Heryer ucuyor . Sıradan bir dairesi olan zengin oldu 8 kilo altın yapiyor . Ve hatri sayilir buyuklukde kuyumcu dukkani acabilir .
Burada endeks dusse ne olur hisse dusse ne olur . Evi arabası olmayan direk 3-0 geride basliyor .
.
Boyle bir ucus daha once 90 larda bile gormemistim .
Ben şahsen oyle bir ralli bekliyorum ki yukarıda arkadas 375 dolar felan yazmis gelirmu diye . Cok kisa surede 750 usd bekliyorum .
Bugun tv de yaslı amca grafik anlatirken yok 2 sene dururuz 2029 da uxariz felan diyordu . Bence borsanin kaybedecek 1 gunu bile yok .
Ttkom da 100 ilr 130 lira arasi bekliyorum . Isterse ekonomi coksun .
5 10 dairesi olan borsada sirket satın alacak hale geldi nerdeyse
Endeksteki rallinin etkisiyle o kıytırık dirençleri kırması lazım artık.
17 üstüne atamadı yine, öyle kıytırık dirençlere takılırsan işimiz var seninle.
Bu endekstede sürünüyor ya ne demeli bilemedim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıkıntı yok marrak hisse imajı yapıyor tahtacı çok profosyenel
tüm yanlış anlamaları zaman çözüyor
kim bugüncü kim yarıncı anlaşıldığında herşey çok daha farklı yapacaklar
Tcell'e göre primde geride kaldı, arkada bıraktığı delikleri sıvamış,:) istikamet beli, başka bahanesi kalmadı.
Sabah kaçırdım alamadım diyene illaki fırsat veriyor pala emmi daha ne yapsın iyi yürekli pala emmi
Bu endeste bu sürünme demekki pahalı bu fiyatlar tahtacıya göre mi acaba anlamadım gitti
200 günlük üzerine tutunabildi 4 gündür kıvrana kıvrana
namına tokudğum kağıdı satttim kurtuldum dedikçe insanlar biz orda pasiflerde mal alıyor olacağız.:party:
gözlerimiz investingte
https://twitter.com/AlMonitor/status...360491520?s=20
110 milyon nufuslu mısırda, egypt telekom un( %80 i devlet kontrolunde) yüzde 9,5 u 121 milyon dolara satılmış.. Ttkom'dan ucuz telekom şirketi de varmış.. Demekki neymiş cografya kaderdir, doğuya dogru ilerledikçe malın değeri düşüyor:bravo::bravo::bravo:
Genel kurul hala yapılmadı. İmtiyaz ve 5- g lisansları hangi şartlarda verilecek belli değil. Bu şartlarda satılması yada halka arzı imkansız. Eğer satılacaksa belirsizlikler ortadan kaldırılıp şirket cazip hale getirilmeli. Atılacak adımlara göre hisse fiyatı 1-10 dolar arasında belirlenir. Bu şartlarda böyle dipte sürünürüz. Siz yatırımcı olsanız böyle belirsizlikler varken gelipte bu şirkete milyarlarca dolar bağlarmısınız??? Ben kendi adıma bekleyeceğim. Sonuçta hurda arabaların , virane evlerin 10-20 kat arttığı ortamda malımı bedava verecek halim yok. Bende artık her ay zam yapıyorum hisselerimin fiyatına. 5 dolar yaptım pazarlıksız iyi mi😁😁😁
OYAK grubu alıyor şeklinde söylentiler var. OYAK ın elini taşın altına koyması lazım hazinenin paraya ihtiyacı var bu hükümet döneminde OYAK yürü ya kulum şeklindeydi biraz geri ödeme yapması normal.
Avrupada bankaları var kredi bulup alsınlar OYAK ne istediyse Reis yaptı şimdi tahsilat zamanı :)
Neyse şaka bir yana böyle bir dedikodu var ama asılsız da olabilir buna güvenip işlem yapmayın :)
Bu piyasada 22 tl altında tuttuğu her fiyat göreceli olarak ucuz kalacağı için talep görmesi var.
Birde karlılığın 10-15 milyar tl gelmesi için göreceği talep var.
Şayet karlıllık var ise gelecek YÜZ YILDA :party: o zaman buralarda neden duruyoz :plc:
Bi günde bizim kağıt %7-8 yapsın bre :)
Yeni ekonomi yönetimi telekom yönetiminde bir değişiklik yapar mı, şirketin geleceği ile ilgili planların netleştirilmesi lazım artık, halka arz mı, bir kısmının bir gruba satışı mı.
Benim gördüğüm 18,50 ye kadar önü açık uzaması lazım
İşin kötüsü bizimki gidene kadar piyasa düzeltmeye girecek :)
Ağır abilerin zamanı geldi, ıvır zıvırlardan çıkıp bunları almaları lazım, en başta da primsiz TT ve Tcell ile başlamaları lazım, 10 sene önce TT 6 lira değil miydi.
O zaman bu ttkom gideri yok belkide almıyor işte adamlar daha beter satıyor alan yok yoksa bu endekste bile geride kaldı ya debelenip duruyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru. Belki de öyledir. Duygusal bağ kurmamak lazım herhangi bir hisse senediyle
Endeks uçarken aldığımız hisse böyle sürünüyor ya deli ediyor adamı.sabah açılıştaki endeks iki katına çıktı birde buna bak. Neyse Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Palaya çemkirdik kendi yazdığı 17,30 u aldı. Aleyküm selam pala.
Tufan abi ne diyorsun bugün karşılıklı işlemlerle tahtayı boğdu sonra bastığını topladı zirvede kapattı. Bi hazırlık yapıyor pala emmi ama hayırlısı
Yarın cakarlar bence.cok yükseldi hesabi