Tamam ölsünde bunlar resmen ölüyede tecavüz ediyorlar 189 bu ne düşüş böyle 45~20 vakasından beter oldu
Printable View
Baazı meyve ağaçları bile her yıl meyve vermiyor...!!
Yarış arabaları bile bazen lastiği patlıyor,çamura saplanıyor, sağa sola çarpıptakla atıyor, hurda oluyor,tamirden sonra yoluna devam ediyor..
Ben,İnfo denen kağıtta 1 ay önce 12.20 tl den 5-6 taban yaşadım 7 tl nin altını gördüm..Kimseyi suçlamadım..Kağıt bu gün 11.90 TL..
Hisse den para kazanırken Patrona iyi de,Zarar edince niye kötü.?
Kumar masasına,Oyuna oturan,Başına gelecekleri de kabullenmiş demektir...!!
adam akılsız olunca kendi ayağına kurşun sıkar ,bizim patron rüzgara karşı işemeye kalktı ,sana ne piyasadan a ahmak sen işine baksana ,yok pahalıymış yok ucuzmuş ,ucuz oduğun günlerde neden ucuzdur benim hisselerim demedin
Bişey demedik zaten. Kağıt çıkar düşer çıkar kazanırız kaybederiz. O farklı.
Ama patron adam susacak. Hele hisse fiyatı hiç teleffuz etmeyecek. Kağıt çıkar düşer...
Senin İnfo'nun patronu çıkıp dedi mi benim şirket bu para etmez diye?
Ama bizim patron yatırımcısını sırtından hançerledi. Neyse ne mal olduğunu anladık. Biz adam sanıyoduk. Bi de ky'nin zarar görmesine üzülürüm dememiş mi... dalga geçer gibi...
İnşallah bunun zararını kendisi de misliyle bir şekilde öder...
Sasa da formasyon ters bayrak. Sapını tutanlar İçin üzücü.
Erdemoğlu,O Lafı etmekle Belki de Hisseleri üzerinde iş çevirenlere dayak atmak istemiştir..Arada olan da ,''Bu kağıt uçacak kaçacak 200 -300 TL Olacak.'' Diye tivıtır atanların ,gazına gelenlere ,180 TL den kağıda yapışanlara ( 3-5 günde köşeyi dönmek isteyen kumarcılara.) oldu..
Bir diger suçlu da,TV Papağanları..
Aynı yaygarayı Taze kuru hissesi tavan tavan gidip 2500-3000 TL olunca da yaptılar..
Ama,Yıllarca bir daire parası sermayesi ve sermayesinin 10 katı kaar edip de borsada 1 Çuval Un Parasına işlem gören Şirketler hakkında hiç laf etmiyorlar..
Yüzsüzlük ,Bel boyu..!!
Neyse ben artık SASA ile ilgili yorum yapmayı bırakıp, bekleme moduna geçiyorum. Bu kağıdı ileride bir gün şu an telleffuz bile edemeyeceğimiz yüksek rakamlar ile satacağımı da biliyorum. Şu an halen (patronda dahil) milletin elinden malını alma çabasında olduklarını düşünüyorum. Yeterince toplayamadıkları içinde düşüş devam ediyor. Benim senaryom bu.
Herkese bol kazançlar...
Bu Kağıt,Çıkışa başladığı yer neresi idi.?
90.TL..
Bana göre,İnebileceği yer de en fazla orası..
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...hQzYvQhSA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakın zamanda görülecek diğer üzücü olayda, dördüncü çeyrek bilançosunun kötü gelmesi olabilir. İşte o zaman yüksekten alan dostları zor günler bekleyebilir diyeceğim ama bedelsiz cansuyu olacaktır. Sevinç ve keder aynı anda kana karışacaktır. Sıkmayın canınızı. Maliyeti azalan Sasa taşımak, kargaşa bittiğinde ilaç gibi gelecektir bünyeye. Bakmayın siz patrona:)
Felsefeleri ve ticari tavsiyeleri duvarlara asılan değerli bir aile ve onun değerli bir ferdinin itibarını sarsmak için de yapılmış,zavallı yeni gelen ky yi silkelemek,kemik yatırımcıdan alamadığı malı fırtınalı havada rahatça toplamak gibi amaçları olan bir operasyon gibi görünüyor,bakalım mevlanın da elbet bir planı vardır.İyiler mutlaka kazanacaktır
[QUOTE=cevdet _060;6217567]https://s3.tradingview.com/z/zjIylfTH_big.png[/
Tesekkur ederız 2:):)
carsamba buyuk gun olacak
ihracat :.................
............................EKİM-------KASIM
tekstil hammadeleri %9..........9.6
halı....................... %7.1.......8.3
konfeksiyon...........%10.6.......5.4
düşmüş..
https://www.haber342.com/haber/12627...emli-uyarilar#
İbrahim Erdemoğlu
-Bakın, Borsa İstanbul’da olan, olmayan birçok şirketin kârlılığı düşüyor. Bizim kârlılıkta da düşüş yaşandı. Önümüzdeki dönemde şirketlerin kârları daha da düşecek.
Sanayinin elektrik tüketimine dikkat çekti:
-Sanayinin elektrik tüketiminde gerileme var. Bu, üretimin düşmeye başladığının önemli göstergesi. Bu durum şirket kârlarına da yansıyacak.
erdemoglu yaptigi pay satislarini kap'ta aciklamis mi? aciklamis.
sasa, her ne kadar guzel bir sirket olsa da, piyasada finansallarindan kopuk ve asiri optimist sekilde fiyatlanan bir sirket mi? evet.
sasa'nin turkiye'nin en buyuk holdingleri olan koc holding + sabanci holding + eregli demircelik kadar piyasa degerine gelmesi sizce mantikli miydi? mantiksizdi.
ortada herhangi bir komple, oyun, dis gucler falan yok. sagdan soldan kulaktan dolma bilgilerle borsaya gelip uc gunde koseyi donmeye calisan cahil ky gercegi var.
her şey stabil giderken fiyatların bir anda aşağıya gelmesi ky nin suçu mu. Allah kahretsin böyle patronu da, yönetimi de, şirketi de..
ky bir şekilde kârını alır çıkardı yeri geldiğinde.. trend yakalanmış mı, BİST sistemi buna izin veriyor mu veriyor. F/K ne olmuş, piyasa değeri ne olmuş mevzusu halamın taştaşları olmuş amcam olmuş, olamaz mevzusu..
sanki yükselmiş başka firma yok.. ALFAS kaçıncı tavanı görüyor, IDEAS, MAKTK,DAGI, DOBUR, BARMA F/k lar kaç. şunu biz yapsak ciğerimizi sökerler be. yazık bu yatırımcıya. anlında mı yazıyor 3 günde köşe dönmek istemek.. ne biliyorsun.. belki firmanın kârlılığını, devasa yatırımlarını duydu, okudu, inceledi beğendi..
bir anda yukarı trendin önünü kesmek manipülasyondur. madem bu manipülasyon amaçlı yapılmadı delikanlı olup hisse geri alımı yapsınlar. borsada ky nin emeğiyle bir yere gelmiş, yıldızı parlamış bir şirketin ky' ye yaptığına bakın.. resmen fare gibi ezdiler. sen ky' yi desteklersen kazancıyla birlikte yine borsada değerlendirir. kazık atarsan yok olur gider o yatırımcı. kendi kaplarına pislediler.
https://youtu.be/TDedRavHtD8 aha 15:40' tan sonrasını dinleyin.
sasa'nin ucuk fiyatlanmasi, baska sirketlerin de ucuk fiyatlanmasini hakli cikarmaz. piyasada zaman zaman boyle gercek disi fiyatlamalar olabilir. yatirimci olan kisi bundan uzak durur. insanlarin uyarilarini dinlemeyip hirsla ve acgozlulukle hareket eden insanlarin basina gelecek seyler belli. sen oyle bir bahane sunuyorsun ki "ben cinayet isledim ama bak o da cinayet isledi o da suclu" diyorsun.
bu isin herhangi bir bahanesi yok. kulaktan dolma bilgilerle son donemde muazzam prim yapmis bir hisseyi alan ky profili bence belli. sasa ne is yapiyor dersen bilmezler. hayatlarinda bilanco veya herhangi bir temel analiz metrikleri gorduklerini zannetmiyorum. burayi kripto para borsasi zannettiler.
sasa'yi onceden kesfeden ve uzun sure sabirla tasiyan kisinin zaten maliyeti cok dusuktur ve coktan ihya olmustur. hatta onu birak 1 kasim fiyati ile bugunku kapanis fiyati ayni. yani 1 ay once alanlar bile nominal anlamda zarar etmedi. kim zarar etti? son 1 ayda gelen finansal okuryazarligi dipte ama cesareti had safhada olan tipler...
erdemoglu art niyetli olsa boyle fanatik bir kitleyi bulmusken bedellilerle soyup sogana cevirirdi. sasa dolar bazinda olaganustu getiriler elde ederken erdemoglu'dan guzel patron yoktu. ama hisse fiyati sisip kacinilmaz olan duzeltme gelince de hain ilan ediliyor. tutarli olun once.
hayatimda hic sasa tasimadim. iyi bir sirket olarak gordum, erdemoglu'nu da durust bir insan olarak tanidim. ama her zaman da pahali buldum. ben pahali buldukca da sasa aldi basini hep yukari gitti. bir yerde yukselisinin durmasi kadar dogal bir sey yok. piyasa degeri absurt bir seviyeye ulasmisti, olmasi gereken oldu. ne olacakti piyasa degeri 2 trilyon dolar olup apple ile mi yarisacakti? hangi finansal varligin fiyati sonsuza kadar yukselir?
Çarşamba nin ozelligi nedir?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2022'nin bedelsizi ve 2023'te açılacak Pta'nın bilançoya etkisini beklemekten başka bir şey gözükmüyor ufukta...
ben şok zengin olcam şaşadan yaşlı kurt abi tabi eğer erdemoğğlu az çenesini tutarsa :cool:
Ogeldi bile SPKbulteninde varCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%0,3458 tahsisli sermaye arttırımı SPK tarafından onaylanmıştır.
dostum boş konuşuyorsun. pay piyasası burası.. sen nadide bir arabanın veya bir parçanın fiyatını talep çokluğuna göre değerlersin. 100 liralık arabaya 150 veren varsa; yok benim arabam o kadar etmez diyecek kadar delikanlısın hee.. sen de o patron gibisin. itibar bir günde sıfır olur. bırak bu işleri.. çarşı pazar değil burası.. burası pay piyasası.. madem bu kadar duyar kasıyorsun EGEEN' de niye yazmıyorsun veya diğerlerinde yazmıyorsun.. Çünkü arkasından baka kaldın trenin.. hiç endişen olmasın EGEEN in grafiği de inişli çıkışlı.. 300 TL ye ilk vurduğunda 2016-2018 arası yerinden oynamamış. 2021-2002 arası da dipleri görmüş.. o tren 700 ve üstüne vurduğunda tekrar yazışırız.. şimdi sana yazması kolay, sana bayram..
Yapacak bısey yok
kımsenın yapacak bıseyı yok bekleyelım gorelım
sevgıler
Erdemoglu gurubuna ınanın son soyleyecegım budur
belkı bır kısıyı kurtarmıs olurum
nasıpse zaman lazım
Tahsislilerde satış kısıtı var mı? Çıkıp piyasada çakmasınlar.
bos ve cahilce konusan biri varsa o da sensin. bayram ettigim de yok. hangi sirkette kopuklesme varsa bunu soylerim. sasa fanatiklerini veya hektas fanatiklerinin kalbini kirarim diye dusunmem. suru psikolojisine kapilmam. sasa disinda 4-5 sirkette daha bu hiperbolik, altcoin vari hareketler var. ama en yuksek piyasa degerine ulasan, koc + sabanci + eregli toplaminin uzerine cikan sirket sasa idi. e en cok sasa konusulacak. elbette o diger kopuklesen hisselerde de aynisi yasanacak. piyasa kisa vadede guzellik yarismasi, uzun vadede de tarti makinesidir bunu unutma.
2017'de de aselsan'a aynisi oldu. burasi pay piyasasi diyorsan once insan psikolojisini ve bazi spesifik varlik fiyatlarindaki balonlasmanin kitlelerin duygu durumuna etkisini ogren. http://www.ritholtz.com/blog/wp-cont...le-Market1.png
Üstad vaktim yok. Bilen varsa izah etsin. Hayır dua alır.
bır arkadas bana sen kımsın demıs
evet dogru soyluyor ondan ozur dılerım
alkol aldıgım zamanlarda bıraz cesur olabılıyorum
yapacak bısey yok yas 78 2 bırada takla oluyorum
sevgıler
forum yonetıcılerı benı uyardı onlardanda ozur dıledım:drunk::plc::vk: