Adam dedik madam cikti yapacak birsey yok senin elindeki lotlar sana benim elimdekilerde bana azdan az coktan cok misali bol kazanclar sana
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adam dedik madam cikti yapacak birsey yok senin elindeki lotlar sana benim elimdekilerde bana azdan az coktan cok misali bol kazanclar sana
patron özelden yazabilirsin, burdanda yazabilirsin burası bir kurum değil kimseyi meşgul etmez yazilanlar, zaten burda yazılanlara bakıp ta alan satan varsa borsadan anlamiyordur. Benim 2015 den beri mevduata vurunca yaklaşık 150 bin lira zararım var, bir turlu çıkamadık, bu hissede öylesine takiliyorum acaba kısa vadede vurgun olurmu diye, yoksa sağlam iki hissem var iki yildir yapıştım adeta birakmiyom, saolsun onlarda bana bu zararı yazdilar, sirketin çalışanı gibi oldum iki yildir bütünleştik, bu hisseye iki gün oldu geleli ben.:)
Soz senettir bizde benim kizdigim nokta ne biliyirmusunuz burada kalkmis 300 var bilmem ne konusuyor 3 maliyetli arkadasin biride hesabini yapmis koca bi yalan ortaya cikmis ne gerek var buna kimse zarar etsin istemeyiz ama kalkip burada boburlenmeyeceksin sozumun arkasindayim
Bakalım nasipse bir kaç yıl içinde güzel bişeyler yapmak istiyorum özellikle bu alanda ky nin yatırım strategysini degistirmek üzerine çünkü ky mız çok para kaybediyor .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlaşılmasın da banada pek inandırıcı gelmedi 3 TL civarında maliyetim var diyorsun yani altında değil 3 TL'nin üstünde ve300.000 lottan bahsediyorsun zarar 58.000 diyorsun kapanış 2:58 buna göre bile 126.000 tl zarar eder. Rakamların tutarsız birbiriyle örtüşmüyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İşsizim diyorsun 300.000 lot üç tl eden 900.000 tl eder bu parayla işsiz olmaz kendi işini bile kurarsın söylediklerin pek mantıklı gelmedi kardeşim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben issizim demedim arkadaş mevzu nereye geldi :) . Tamam arkadaşlar yok hepiniz rahatlayin. Milletimiz tuhaf gerçekten.
Atsin fotoyu bu ayda borsadaki hisselerden kaybedecegim parayi buna veririm bir ay al sat yapmam sozumun arkasindayim 10ooo vermezsem madam bana adam demesin
İşsizim olayı yanlış oldu ama hesap olayı doğru
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis bunlar hep senin yüzünden oldu . Bak şimdi bize ateş ediyorlar :)
Traderx philosopher ve onceki gun teknikci arkadaslar her daim cikacak algisi yaptilar. Belki ellerinde vardi belki rolleri oydu bilemem. Ama su kesin ki galip bu hisseyi gozden cikarrmis. Mecbur 1 ileri 3 geri yapmali. 2 gundur geri. Ya yarin ya da ptesi bir ileri yapmali ki ky atlasin. Hergun duseni kim alsin? Sadece maliyet dusue dersindeki bahtsizlar. İnsallah toparlar. Olumlu gaz verip yanilan yaniltanlar ozur dilemez olmhs. Hayirli sahurlar helal kazanclar bol sanslarr.. ytd
Bak kardesim beni ilgilendirmiyor senin ne kadar lotun oldugu benim karsi ciktigim sey burada boburlenmeyeceksin sana vaat ettim 25000 tl dedim sen bu parayi 1 seansda borsadan kazanamazsin ama ben sana 1 tusla gonderirim madem oyle gel boyle at fotoyu dedigimi yapmazsam ne dersen oluyum
Tamam kardeşim yok bende sen rahat rahat uyu sıkma canını güzel güzel bana vericegin parayi .
Pes diyorum sen ve senin gibilere sanada Allah rahatlik versin bol kazanclar
Imalarin sözlerin konuşmaların gerçekten hoş değil kendini bi sorgulamani tavsiye ediyorum .Para miktarı hiçbir zaman önemli değildir . Ben bugun sana bunu ispat etsem kimseye faydası olmaz anladın mi özelden yazarsan seninle tanışıriz bu sözlerinide sana iade ediyorum.
patron ben bir şey demedimki, :) sadece konuşuyoruz şurada, bandas yarin yine taban yapar mi 2 altına iner mi sence yine,
Ayrıca merak etme bana da ateş etmişler bak orada kardeşin biri, çıkacak algısı yaratmışım ben dediğine göre arkadaşın, caylak kardeş demiş adinida vereyim de.
Patron ben sana şimdi birşey sorucam ve cevabını yazarmisin buraya, ben dun yani çarşamba günü büyük düşüşün olduğu gün saat 15 gibi şoe başlar birazdan demiştim ve sende sadece tek sen hayırdır ne şowu demiştin hatırladınmı onu. Ve fazla zaman geçmeden hisse 3 liralarda iken 2,80 taban yapmıştı tekrar.
Peki ben simdi gaz verip yukarı çıkacak mi demiş oluyorum böylelikle, sadece temel olarak yorum yapıyorum ve yaparken de gerekçelerimi duseceksede çıkacaksa da yazıyorum. Hic bir zaman gerekçesiz analiz yapmadim.belki takip ettiysen sende.
Burda pek teknik temel yorumlara bakan yok bunu gördüm, hisse çıkacak düşecek sadece bu konuşuluyor, 2016 sonunda bilanço ne gelmiş, öncesi nasılmış, ilk çeyrek gelen ne, şirket ne yapıyor, hissenin yıllara gore hareketlerini takip eden inceleyen yok gibi.
Sadece birisi yönü yukarı olabilir veya aşağı olabilir diye analiz yapıp yazarsa onu eleştiriyorlar burada, vay sen patron adamisin kime çalışıyorsun, yaw yok kardeşim ben bir sıradan ky im, etim budum belli, kimseyi bilmem tanimam, kimsenin adamı değilim, sadece şirketi incelerim yıllara dağılmış grafiğine bakarim, kendi bildigimle dalarım hisse kafama yatarsa hepsi bu.
Sanada patron iyi sardılar bu arada dikkat et :)
sertan başkan bu tip insanlar yüzünden ceza almış formda sanırım yazmıyor çünkü biri 25-30 bin lotla trade yapar biri 300 bin lotum var der bende şunu bilirim nezaman form sakinleşir belki hissede hareket gelir iyi geceler dilerim yatırım tavsiyesi değildir
Ya reis bunlar teferruatli konuşulması gereken konular . Her bildigimizi buraya yazsak olmaz çünkü zaten insanlarımızın sinirli anlama kapasitesi var benim sana nacizane tavsiyem eğer lot sahibiysen şuan tahtaya bakma bile ilgilenme zararinda karında seni rahatsız etmesin . Sabır göster hedefini koy işine bak .
Algi oyunlari 2 filmi burada çekiliyor arkadaşlar ....kesinlikle burada yazanlara gore al satim yapmayin tartip bicip alin satin ytd nacizane uyari biz dustuk siz dusmeyin
hiçbir kağıdın dibi yoktur heleki galibin kağıtlarında...
23 kasım 2016 da bu kağıt 1.47 den başlamış hareketine ve 14 mart 2017 de 8.07 ile seansı kapatmış dün 2.57 ile seansı sonlandırmış bi kağıttan bahsediyoruz.kısaca operasyon yiyen kağıttan şimdilik ne yönde beklenti içine girilir.ama bizim insanımız öyle değil kısa yoldan köşeyi dönme gayreti içinde öylede olunca manzara ortada....herkese hayırlı ramazanlar
Hisse cikacak algisi yapan 3 kisi var 3.40 tan beri. Edep falan kalmamış. Ky nin maliyeti 3.5 civari. Üzeri atmadığı her zaman eksidir. Yuzde kac artmali ki artti denebilir? Yuzde 35... Yazik. Ky ye gecirdiler
Hissenin haftalık teknik grafiğine bakarsan öz düşüşler en az 7-8 hafta sürüp uzun bir dinlenme dönemine giriyor. Bana göre 3 üstü en az 3-4 ay zor muhtemelen 2 altını yaz sonuna kadar görürüz. Zaten bir kaç haftaya 1-2 milyonu geçmez hacım. Bu tür hisseler böyledir benim maliyet 2.90 ama pek maliyet düşürmeyi düşünmüyorum 2 altına gelmeden. Her kademeden alım yapsanız para dayanmaz. Beklemek en iyisi.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
sabah sabah hayırdır 10 kademe gitti
Durum nedir arkadaslar ?
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi aşagıyamı
Ne dedik hep dussse ky atlamaz ara ara cikis yapip kendini uyanik sanan ky ye verebilirler. İns yaniliriz. Ytd
Artık buralar alıma uygun bana göre beklemeye de değer
Tahtada yine savaş başladı, birisi alıp yüksekteyim derdinde iken birileri sana bu tahtayı yükselttirmem derdinde nereden istersen oradan istediğin kadar mal veririm sana derdinde, bakalım kim kazanacak. Amma kızıştı tahta...
Muhtemelen iş yatırım ve ak yatırım arasında kavga, bölüşemiyorlar tahtayı, metrodan kalan liderliği
tabana inerse yüklü girmeyi düşünen (ben dahil) epey ky olmalı ...
Samsunlu metro yada is nerde.sen bilirsin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.