Bizimki hemen vermiyor ve vade sonu alirsiniz diyor
on odemeli olursa faiz duser dedi
ben genelde elime net geçecek miktar ve orana bakıyor gerisine kafa yormuyorum. çünkü her bankada farklı yoğurt yiyiş var gördüğüm, anladığım. bir de teklifi mail ile de istiyorum ki elimde yazılı kanıt olsun sonradan sürpriz çıkarmasınlar diye. düşük miktarlarda bununla uğraşmak istemeyebilirler.
https://bankadunyasi.com/prof-dr-bil...orusturacagiz/
Prof. Dr. Bilge Yılmaz: Başta TCMB ve Kamu Bankaları büyük yolsuzluklara karıştı, bunları soruşturacağız
Bazı yavuşak HSBC mtleri valörlü koyuyor aman dikkat.. Para getireceksiniz özellikle önden söyleyin yoksa geçiryor..
Ayrıca DDKKM için dövizi 1 Ocaktan önce almış olmanız lazım diyen HSBC mt si var.. Şimdi alayım döviz DDKKM yapayım diyorum olmaz diyor..
Yapı kredi de bankadan yeni aldığın dövize DDKKM yapmıyor dışardan döviz getireksin diyor benim şubeden bir çok kişi bankadan tl sini çekip döviz bürosundan döviz alıp (30-50 kuruş daha ucuza) bankaya getirip DDKKM yaptı
Arkadaşlar akbank axess platinum k. Kartım var. 5000 TL elektronik alışverişe 500 chippara kampanyası na katıldım. Ardından trendyol dan 5000 TL üstüne cep telefonu aldım. 500 chippara yüklenmedi. Bende şikayette bulundum biraz önce banka cevap gönderdi :aldığınız ürün elektronik olmadığı için chippara yüklenmedi diye...
Şakamı bu ya...
Emekli maaşı orada
Para orada
Pazartesi bakalım ne yapacam?
Benim gibi olan varmı sizlerdende... ????
Sayın Yatırımcımız,
Mevcut piyasa koşulları sebebiyle Türk Lirası ürünlerinde oluşabilecek olağan dışı fiyatlamalar ve düşük likidite koşulları sebebiyle USDTRY, EURTRY ve GAUTRY ürün çiftlerinde yeni pozisyon açılmasına piyasalardaki volatilite normal seyrine dönene kadar izin verilmeyecek olup, açık olan USDTRY, EURTRY ve GAUTRY işlemlerinizi 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17:00’a kadar kapatmanızı rica ederiz. :oleyo:
Baktım bahri bey... Sadece elektronik alışveriş ve 5000 TL üstü diyor... Şuradan alacan buradan alacan demiyor hocam... Cep telefonu elektronik değilse bilemem... Çok şikayet var İnternette...
Ben büyük ihtimal k. Kartını kapatacam pazartesi...
Genelde trendyol, Hepsiburada,pazarama vs gibi yerlerden alınan ürünler ürün kampanyasında değerlendirilmez.Sağlık ürünü olsa veya hırdavat olsa yine kabul görmez MediaMarkt,teknosa, vatan gibi işi sadece elektronik olanda geçer kampanya.Hangi iş dalında kampanya varsa o iş dalında geçer.İade et elektronik marketlerden al
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur yanlıştır bilemem ve kesinlikle yatırım tavsiye içermemektedir. Öbür haftadan itibaren primli kur korumalarda oranların düşeceğeni duydum bir kaç bankadan, hatta ing haftaya yapamayabiliriz der. Finansbank ve diğer büyük özeller de seçim sonrasında devam edilir mi bu oranlarla emin değiliz derler...
Kapıcı maaşına zam kırmızı çizgimizdir. Emekli ve memura zam yapılırsa ekonomi batar.
Nedenlerini güzel özetlemiş.
https://twitter.com/ariiff1997/statu...Vux5sLOow&s=19
Ben vakıfbank worldün beyaz eşya ve istikbalin mobilya kampanyasına katıldım. İstikbal ve vestel aynı firmanın 2 bayisiydi. Vestelden aldığım ürünüde istikbalin posundan çekmişler dolayısıyla istikbalden yqrarlanırken vestelden yararlanamadım.
her bankanın kendi kart uygulamasını indireceksin zırt pırt girip hangi kampanya var onlara katılım sağlayacaksın otomatik kampanyaya katılım da yapmıyorlar işin gücün yok takip edeceksin sürekli çok kampanyayı kaçırmışımdır giyim alışverişi yaparım kampanyaya katılmadığım için puan alamam
Bu tarz pazaryerlerinde işlem aldığınız ürüne göre farklı postan geçmez.
Cep telefonu da alsanız çocuk bezi de alsanız Giyim olarak görünebilir
Trendyol için konuşursak Akbank kartları ile işlem yaptığınızda Giyim olarak görünür
Hepsiburada dan akbank kartları ile işlem yaptığınızda Elektronik olarak görünür
Yani bankaya göre ve alışveriş yapılan yere göre değişiyor ne aldığınıza göre değil
Burda Firma/Banka/sektör bilgileri var (güncel olmayabilir bazıları)
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=571952575
Yerli ve milli güzide Türk evladı diyeceğimde.
Aklıma Can YÜCEL geliyor.
bir de küfür dağarcığım yetersiz kalıyor.
https://twitter.com/i/status/1654440093837410309
Piyasalar 15 Mayıs'a Nasıl Uyanacak? Ali Babacan Anlattı: Seçim gecesi yapılacak açıklama hazır | Seçim 2023
İlk 100 günde, 6 ayda yapılacaklar, 5 senede tamamlanacaklar var" dedi.
Kasaların çoğu boş. Merkez Bankası'nın kasasında dövizden çok daha fazla döviz borcu olduğunu biliyoruz. -69 milyar dolarda şu an Merkez Bankasının net döviz pozisyonu. Tarihi düşük seviyede. Hiçbir bu kadar düşmemişti."
Mutabakat metninde gün gün yapılacaklar sıralı
Ne yapacağımızı 2300 ortak eylem planımızda ortaya koymuş durumdayız. 6 parti tam mutabakatla bunu açıkladı. Burada pek çok şeyin takvimi var. ilk 100 günde yapılacaklar 6 ayda yapıalacaklar,5 senede tamamlanacaklar var. Çok ciddi veri karartma operasyonu var. Bizim 6 partinin de kendi sistemi içerisinde veya irtibatta olduğu dış halkalarda çok kıymetli isimler var. Merkez Bankası başkanı çok mu önemli, çok iyi yapacak en az 5 ismi biliyoruz. Bu 5 isimden hangisini koyarsınız şu andakilerden kat kat daha iyi yapar.
Ekonomi ile ilgili 1 ayda ayağa kaldırırız. Merkez Bankası, TÜİK en geç 1 ay sonra yeni kadrosuyla pırıl pırıl kadrosuyla milletimizin karşısına çıkar."