[/QUOTE]
verdim 35 geri geldi ....y.t.d.
Printable View
4.31 stoploss oldu bence...y.t.d.
Kapanış önemli
4.20 nin.altina inmesi yuksek ancak 4.2t gibi bugunu tamamlar sabahki seviyelere yani 4.48.ler zor görürur...bugun bakmaya degme
Dostlar satin demek istiyorum inis basladi ucusa haxir olun
Açığa satış nedeniyle bu durumu yaşıyoruz
Seans sonu ne olacak bakalım
İyi çaktılar, yatırım mal boşaltıyor yani citi. Hes satış haberi bir türlü gelmedi. Şirket iyice ketumlaştı
Hüso dayının cezasının bitmesine az kaldı, dayıcım ben hazırım he haberin olsun anadoludan tam destek.
Şirketten açıklama bekliyoruz yok
Madem Arnavutluk şirketinin satış görüşmesine başladın sonuçlandır
Yabancı küsüp gidiyor çok ayıp
3 günde Doçe ve Citi yi küstürdünüz
Yazıklar olsun
3 gunde 2.5M lot vermis yabanci...bugune bakmak lazim...hayra alamet degil boyle cikislar...
Ostim enerjinin tamamını almış. Arnavutluk satışı henüz tamamlanmamış. Slovenya ve Sırbistan da duruyor. Hissenin olması gereken değeri en az 8.80 olmalı. 9.40 hedefim bulunuyor olur mu bilemem. Mayıs ayına kadar 7.70 hedefim var. Neden olmasın ?
Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel değerlendirmelerimdir.
Citi bu kadar yoğun satış yapmasına rağmen hissemiz 4.10 ve üstü seviyede yerini koruyorsa gelecek alımlar da ki Citi ve Doçe alırsa neler olur neler 😊
Çünkü bizim gerizekalılar 680 bin hareket başladıktan beri açığı olan merille buralardan hergün 30 60 bin arası alım fırsatı verdikleri için kağıt düşmüyor. Merill tam keriz yerine koymuş bizimkileri ve onların aptallığını biz çekiyoruz. Lan bas 4.7 e merill gitsin ordab alsın. Ama nye yapmıyor çünkü kendi küçük yatırımcısı üfelensinde merilk önemli değil
Inşallah :
https://invst.ly/pmeo- yatırım tavsiyesi değildir
bakalım çalıişacak mı ytd
Bakalım eskilerden kimler var? 3. Çeyrek bilanço sonrası birisi yorum yapmış ve galiba bazı yatırımcıların dökülmesine neden olmuş...Sonra hisse yükselmiş...Buna dikkat edelim...
Kısa vadede 5TL denenecek gibi duruyor. Geçilirse hissenin 7,50 TL seviyelerine gelmesini bekleyelim...Buradan bir düzeltme sonra tekrar 10 TL olur mu? Plan bu galiba? En azından ben böyle görüyorum...(Siz en doğrusu kendi hedefinizi belirleyin. Ben sesli düşünüyorum)
Bakalım hisseye tekrar uğurlu gelecek miyim? Burada da bize bir slogan lazım...Acabaaaa ne olsun? Neyse bir kaç haftaya buluruz...
Entrika, ...... ...'a karşı...Fena olmadı galiba...hadi boşluğu dolduralım...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
4.35 e gazladık bakalım .spekte kazansın...y.t.d.
.............“Türkiye ve uluslararası alanda geçerli teknik ve çevre standartlarına uygun olarak 388 milyon dolar yatırım yapılarak en son teknoloji ile kurulmuş ve 350 MW üretim gücüne sahip.........izdemir
ayenin MW gücü ne acaba?
Toplam 357 MW,güç piyasa değeri 1.17 milyar tl.
İzdemir enerji,kaç çarpandan halka arz olacak,bakıp göreceğiz.
Bugün ısınma turları yarın 4.54 TL seviyesini test edecektir. Cuma günü kapanışta 4.54 TL üstü bizi 5.** seviyesine taşıyacaktır.
Galiba bu sefer burada 10.** hedefine kısa sürede ulaşacağız...Ne hisseler gitti Ayen bizi beklemiş...
Yamula ayene ait değil sadece işletiyor ve 2025 de devrolcak.
Aksuyu sattık
Ostim kapalı.
Arnavutluktaki santraller listede yok
Hesabı doğru yapalım diye söylüyorum.
Pasta paylaşabilecek var mı
Hüseyin dayı anadoludaki malı vermeyeceğim sür gidelim beklediğimiz zarar
Sevgili tahta yapıcı herhalde aldığımız lotlar nedeni ile baskı kurup satmamızı bekliyorsan baştan söyleyeyim...''ancak emzik beklersin''
Bana ''Katolik Nikahlı'' Entrika derler...Biraz hafızanı tazelersen ne demek istediğimi anlarsın...
Karar verse artik
Bu hafta 5.** göreceğimizi tahmin ediyorum...Umarım ki hislerim beni yanıltmayacaktır.
Gündem dışı bir merakım var,
Elektrikli otolar çıkınca Elektrik ihtiyacı benzinin yerini alacak görünüyor, peki bu kadar santral bu elektrik şarj istasyonlarını ne derecede besleyebilir?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Israrla 4.22 TL kırılmaması için baskılanıyor. Çok sıkma bence spek efendi sonra bağırsakların düğümleniverir....Nasılsa seninle yolumuz uzun...
4.54 Üzeri bizi bambaşka yerlere götürür...Geri salmazsa tabii ki