İbo Sasada rahat mal satabilmek için Hektaşı uçurmuş , benim tüyler diken diken...
Printable View
İbo Sasada rahat mal satabilmek için Hektaşı uçurmuş , benim tüyler diken diken...
Geçen İsrail'deki Yahudiler bize geldi bizi Netahyahu'dan kurtarın dediler, arkadaşlar çalışıyor vs denmişti.
Onlar destek oluyor belki.
hacime çalışmaya başladılar :)
hafta sonuna girerken kolay para yok diyorlar
Aselsan: Savunma Sanayii Başkanlığı ile Hava Savunma Sistemleri kapsamında ASELSAN payı 428.538.878,16 Avro ve 4.884.244.675,07 TL tutarında sözleşme ve sözleşme değişikliği imzalanmıştır
Şahit abinin aselsi, o kadar da dediydi bırak petkimi al aselsi deye, dinlemedik büyük sözü
karabatak gibi daldırıyor çıkarıyor nefes kontrolü yapıyorlar ,
ayağımıza taş bağlamadıkları sürece sıkıntı yok:)
Bankof SAHOL satıp KCHOL alıyor gibi.
Maksat hacim olsun.
SPOT da en iyi satıcı BofA EREGL ve KCHOL alıp THYAO SAHOL İSCTR TUPRS ve SASA satıyor,
https://i.hizliresim.com/9okku3i.PNG
dün 200 puan almıştım bugün 180 puan verdim kapandım ben abey kalanlara başarılar
Rusya-Ukrayna işi çözülünce
AEFES ENKAI alıp THYAO TUPRS satma statejisi iş yapabilir gibime geliyor.
tkfen...ELLEMEYİN,DÜŞSÜN 1 DOLAR olunca ev-arabayı satıp girerim...:)..zaten hep düşüyor...
Düşmezse yolu açık olsun.
https://i.hizliresim.com/d52fltp.PNG
Sohbet odalarında çok kritik bilgiler sen bana DM at oradan söyleyeyim şeklinde.
Bu sayfadaki bilgilerin yeri farklı.
kitap
875800 stoplu eser miktar 874800 den şort der
16:45 teki hacimli 5 lik barın hortalaması 872550 kırılırsada yaslan arkana der
Seçimler ile ilgili programlar TVlerde yavaş yavaş başladı anket işlerini yeni yıla bırakın vs denmiştir. Adaylar belli olunca ilk anket sonuçları kafa karıştırabilir.
Herif ay sonuna kadar yükseltip işini bitirip tatile çıkabilir.
8756 short - 8810 stoplu
SAHOL'ü pazartesi alıp zirveyi geçirtecek bence.
Tam zamanında kaçmışız abicim
Dedenin dediği hisse (konka) 3. tavanda...Ne mubarek dedeymiş.Rüyasında mı görüyor?:)
ALARKODA ortaklar satış için sıraya girmişler..yemişim f/k,blançoyu...Hissenin değerini en iyi onlar bilir.
Sıkıysa TKFENde de patronlar satsın....Önce dolar bazlı grafiğe baksınlar..
Bende var..hem de dip fiyatlara yakın...Beklerim..ya dolar bazlı en az %100 yada 10 yıl beklerim..:)
Kredi yok..Para borç değil...eeeee patron düşünsün..AMELE SÜMÜĞÜ gibi yapıştım.:oleyo:
Zaten düşerse ve 1 dolar olursa ek alış yaparım.
Dedeye söylesek bizide görürmü rüyasında :kahkah:
Bu dede kim, sosyal medyada da vardı sanki.
link var mı?
#SONDAKİKA | Fatih Terim'in banka hesaplarına teknik inceleme başlatıldı. (Cumhuriyet)
17.15 den sonra 2.74 bandını yoklarız üzerinde kalırsak 2.75-76 çizerim:)
sabah verdiklerimi kısmen yerine koydum, bankalar.. isctr de ekledim listeye bugün
bi tur daha verse yahşi olur, full mal olurum, moodys kararına malsız girmeyi göze alamayacak gibyim
Gün içi SAHOL artık alıp satmayacağım. Orada birisi var gibi, ondan bize kar kalmıyor gün içi volatilitesi de en düşük hisselerden biri.
KCHOL'den daha zarar etmedim. Orada çok düştü diye alınca illa bir tepki oluyor.
bozkurt dayu
TABANI kaç bunun :kahkah: görebiliyormusun ?
Sahol de şirketin kendisi var. Kontrollü gider onun fiyatı.