Sittirip gitsinler, CHP'li seçmenden de oy vermeye gitmeyen de çoktur.
Örnek olarak, eşim ve annem oy vermeye gitmedi, sadece ben oy kullandım.
Printable View
Bundan sonra Ekrem başkan İstanbul için çalışmalı CB için çalışma yapıp İstanbul'u ihmal etmemeli. İstanbul'u memnun edersek harikalar ortaya çıkarsa o zaman tüm Türkiye de önü fazlası ile açılır. CHP Bilge Yılmazı kadroya dahil ederse bence bir cevher kazanır adam zaten CHP li. Kılıçdaroğlu yüzüne bakmayınca iyi partiye gitmiş. Ben videosunu dinledim burada da yazdım adam ekonomik teşhis ve tedavi konusunda süper
Tuzak Kuran Mommy kendi tuzağının altında kaldı. CB gibi olacağını düşündü ama tersi oldu...AKP YRP yi yanına alarak Veliahtlığını ilan ettirdi.. Soğancılar oyun kurucu olacaklardı :kahkah:
Neyse kısa ve öz AKP bitmiştir... Selasını okumayıda inş göreceğiz :kahkah:
Pastadan büyük payı YRP alır ;
Yarın borsada bakalım neler olacak :plc: Muhalif tahtaları tavanda görebilirsem sevincimiz kursağımızda kalmaz
Bu seçimde en az %5 de hile var hileye rağmen böyle. Onu çık ecnebiyi çık akp diye bir parti yok.
Genel secimler olsa araplar gidip kendi ulkelerindeki Turk konsolosluklarinda oy verecek
Alamancilar zaten hepsi vatan haini onlarda oy verecek
yani genel secimler is zor
Acaba istanbul olurmu derken, Marmara ve tüm Ege geldi yahu.
Reha hocam en önemlisi ne biliyor musun. CHP %25 direncini kırdı.
Acunun prof abisi Habertürk de eğer altında profesör yazmasa bu cahil de kim diyecektim. Güçcük cem gitti bu geldi Habertürke. Dansözler geçidi. Hele ki Nasuhi Güngör var ya ona koyunca fena için soğudu.
Kütahyada tamam mı
Sarı gacı sol kulvardan ilerliyor seçim sonuçları onu memnun etmiş.😂
Efsane vali Recep Yazıcıoğlu nün oğlu Yrp den Tokat belediye başkanı olmuş bu adam babası gibi çalışırsa Yrp yi kaldırır. Konya özeline baktım yrp Konya'da ilçe ilçe baya zorlamış bir kısmını almış. Akp nin kalan yerlerini de bunlar alır gibin
Tam 75 yıldır Kütahya CHP'li belediye başkanı yoktur, taaa... tek parti döneminden beri.
Kurumla turgutu balkondan atar dedim ama yapmadı.
Konya'nın ilçeleri bundan sonra yrp ye geçer. Adamlar yürüteç ile bu kadar oy aldı. Çoğunda kıl payı kaybetmiş. O küskünler de oraya dönerse vay vay. Akp nin kalan belediyeler de yrp nin bundan sonra.
Medwig abi kabine değişikliği yükleniyor demişti. Var mı öyle bir şey kökten bir değişiklik. Hatta RTE nin aday olmayacağı yeni bir kabine ve içinden parlatılmış bir aday
Bu seçimde akp nin aldığı bu oy oranı çok çok fazla normal bir ülkede %2 alır bizde belki hile belki ecnebi takviyesi ile bu oyu almış olabilir. Her şeye rağmen RTE bu sonucu beklemiyormuş adam şok oldu. Bundan sonra rte her zaman olduğu gibi başarısız bir kabine ile devam edecek mi onu göreceğiz. RTE halk bana %52 verdi size %35 der mi der. Ayrıca akp döneminin bittiğini düşünen fareler yavaş yavaş çaktırmadan pılını pırtısını toplamaya başlayabilir. Güçcük damat bundan sonra siyaset konusunda topa girmez hedef haline gelmez sanki. Ne yapılacaksa yapsın reis kuruduk Borsaya girecez önümüzü görelim.
Ereğli Akşehir gibi en büyük iki ilçeyi aldı. 200 bin Suriyeli var konya merkezde bunlar oy kullanmış olabilir. Hâkimi savcısı akp li nerede ne yaptılar bilemeyiz ki. Bende o yetki olsun CHP %20 yi geçmez her türlü hesabı yapar bir şekilde ayarlarım bak soysuz güzel ayarlıyordu ömrü yetmedi garibin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6a16a2a7d7.jpg
Ayhan Başkanım koooooşş
Oy oranları doğru mu?
Teyide muhtaç bilgi.
targııııııt targıt
mansur başgana tavsiyemdir adamla iyi geçinsin yoksa arazilerinde kendi belediyesini kursa hiç bişey yapamaz :kahkah:
bu arada hatay sonucuna çok sevindim bu millete kimi koyarsak tıpış tıpış vereceksiniz kültürünü kılışdardan sonra özel de yaşatıyor aynen devam edin böle
urfa da adıyaman da güzel patlattı şak şak
Muğlayı yine CHP almış
İnanılır gibi değil
Delik deşik yollardan arabaların ön takımları dağılıyor
Su yok su
Halk tanker başı gündüz 800 lira, akşam isterse 1200 lira su getirtme parası ödüyor.
Tanker fotoğraflarınıda yayınlamıştım yazın !
2023 yazında çekildi bu foto, türkbükü ptt önü şu rezalete bakın
Ev fiyatları monaco ile yarışıyor ama hizmete bakın
HALK HÂLA CHP DİYOR
https://i.hizliresim.com/8cu8ipf.jpeg
https://i.hizliresim.com/9e7kjc3.jpeg
https://youtube.com/shorts/T7OKd_SsA...gMGqtW-2pbnRTt
kim attı bu oku tarkan mı?
hayır emekli, işçi, öğrenci, esnaf , memur vs. :kahkah:
Leb*ebi reyiz laf dinleyip imam ya da Mansur u aday gösterseydi şimdi çok farklı bir yerdeydik
şimdi değişmiştir
ama turgutada 31,69 ne güzel yakışmış
AKP nasıl ki RP nin mirasına konarak büyüdü ise Şimdi de Oğlu Miras malını geri almaya başladı...Bir sonraki seçimde mirasın tamamını alır ve birkaç belde hariç AKP tarihin çöplüğüne gömülür....
Türk-İş:
- Açlık sınırı Mart'ta 16.793 TL (Önceki 16.257 TL)
- Yoksulluk sınırı Mart'ta 54.700 TL (Önceki 52.955 TL)
- Gıda fiyatları Mart'ta aylık %3,29 (Önceki %8,03)
- Gıda fiyatları Mart'ta yıllık %75,09 (Önceki %72,49)
Düşmanlar yerini belli ediyor,içimizi bırak içimizi dışımıza çıkarttılar Muğla ne yapsın,10 sene boyunca bu ilde ve kazalarında bulundum tatil için,millet burnundan soludu,125 milyar dolar dış borç olmuş 500 milyar dolar,ev,daire neden pahallı diyor,1500 olan dolar 32000 olmuş,yani 20 kat,250 cıvarı sattığım daireler bile giresunda 3-5 milyon olmuş,neyse.
Sarayda dün gece:)
Mazlum'u getirin bana!!!
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=NVliEjUh8bc
Bu dangalak da Tunceli'de kral olmak varken gelip muhalefetten oy çalmaya çalıştı. Hadi İstanbul'a geldin, git Sultanbeyli veya Sultangazi'den aday ol, ne itlik yapıp muhalefete muhalefet yapıyorsun...
Komünist Başkan Kadıköy'de umduğunu bulamadı
Önceki iki yerel seçimde önce Ovacık'ta sonra Tunceli'de seçimi kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun hedefi bu kez CHP'nin kalelerinden Kadıköy'ü de almaktı. 'Komünist Başkan' Kadıköy'de istediği oy oranını yakalayamadı.
https://www.sozcu.com.tr/komunist-ba...ulamadi-p36436
herkes bir süre sonra kibre yeniliyor
akp liler yenildi
bizim gominist başkanda yenildi
ahan meral aplada yenildi
bakalım 14.30 da dersini alıp kuyruğunu sıkıştırıp çekilecek mi yoksa dişi kurt asene gibi ayaklara mı yatacak