benim için problem yok , yazanada yazmayada sygımız sonsuz
takılıyorum
Printable View
Sen takılma.. Sen reel işlem yapıyorsun..Anlık yazıyorsun. Sana takılanlar da geyik için takılıyor...
Kar zarar olur..Hepimiz kalırız terste...
İnsanlar palavracılara sarıyor burada..Yoksa kaybedene üzülür, kazanana sevinirler.
Dün başlamadık bu işe, sahtekarı 5 km den tanırız...Onlarla derdimiz ki onların da ne mal olduğunu herkes biliyor burada ..
Piyasanın 2 günlük hareketi bana farenin üfleyerek yeme hikayesine benzetiyorum.:)Bakalım ne kadar daha devam edecek.
İş yatırım 3.38-3.45 aralığından satılan malları karşılıyor 2 gündür .Bakalım kim pes edecek
PETKOM,sayende evrim geçirdik,solungaçlarımız çıktı...:)
12X olacak dediler,aldık...en azından dibi belli..0.4 dolar.Atom bombası atılsa dibi 13-14 tl...
100 cm lik yayı sıkıştırmışlar...40 cm olmuş..Biraz daha zorlarsan 30 cm de olur...Ama önündeki engel kalkarsa 100 cm de durmaz..O momentumla 140 cm olur...BORSADA Kİ MANTIK BUDUR.
Tek yerde kuru kalmıyor ama bu nasipsizlik neden?
''Vermeyince MABUD ne yapsın sultan MAHMUT''
FEDi bekleyeceğiz.O namıssız ne zaman faiz indirecek?
merkez başkanı az sonra başlayacak......borsa az sonra hareketleri sertleşir......
son dakika..........................
THY’de 7 çalışan 600 bin dolarlık zarara yol açtı.....
Makroihtiyati çerçevede sadeleşme ve piyasa mekanizmasının işlevselliğini artırma amacı kapsamında, menkul kıymet tesisi uygulaması sonlandırılmıştır - TCMB
23.05.2024 14:01:36 Makroihtiyati çerçevede sadeleşme ve piyasa mekanizmasının işlevselliğini artırma amacı kapsamında, menkul kıymet tesisi uygulaması sonlandırılmıştır - TCMB
23.05.2024 14:01:16 Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir - TCMB
23.05.2024 14:01:05 Kurul, enflasyon beklentileri ve fiyatlama davranışlarının öngörüler ile uyumunu yakından takip etmektedir - TCMB
23.05.2024 14:00:54 Hizmet enflasyonundaki yüksek seyir ve katılık, enflasyon beklentileri, jeopolitik riskler ve gıda fiyatları enflasyonist baskıları canlı tutmaktadır. - TCMB
23.05.2024 14:00:41 Bununla birlikte, tüketim malı ithalatı nisan ayında artarak cari işlemler dengesindeki iyileşmeyi sınırlamıştır - TCMB
23.05.2024 14:00:32 Nisan ayında aylık enflasyonun ana eğilimi sınırlı bir zayıflama kaydetmiştir. Yakın döneme ilişkin göstergeler yurt içi talepte ilk çeyreğe kıyasla yavaşlamaya işaret etmiştir - TCMB
23.05.2024 14:00:23 Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50'de sabit tutulmasına karar vermiştir. - TCMB
Sen bu işi biliyorsun abka dayucuğum, zamanında ereğli içinde aynı şeyler yazılıyordu, konu komşu tüm mahalleli 30 taleden ereğlileri yüklenmişti :) şimdi ereğliciler recaro koltuklara yaslanıp elinde puro tüttürüyor.
Sabır sabır
O günler gelince bu günleri unutursun
Son bi yukarı alcaklar gibi
bist100 18/05 tarihli takas verisine göre yabancının en çok para yatırdığı hisseler.
https://i.hizliresim.com/p5ym4ki.png
gördüm. inanılmaz. kağıt o gün en dipten açıp fişeklemiş.Alıntı:
Mathias'ın haklılığına ve şu ana kadar kusursuz öngörülerine istinaden, içim kan ağlayarak, istemeye istemeye Ereğli'den çıkmış bulunuyorum.
Vatana millete hayırlı olsun...
Bundan sonra hisse primlenirse ahım satmama vesile olanların üzerinde olsun...
Kendime son model bir araba alıp, ailemi ve işleri ayarlayabilirsem de Türkiye turuna çıkacağım.
Yaz geldi!
hisse sayfalarına pek bakmam ama fedor yıllarca yazdığı için biliyorum.
ah şu petkoları da sen satıp bizi uğurlasan :kahkah:
Çok zamandır dışarıdan okuyordum
Ereğli topicinde büyük bir duztaban vardı
Yıllardır hisseye çöktü kuruttu
Satıp çıkmış
Büyük ralli bekliyorum Ereğli de sırf bu yüzden bir de
Nisan sonu yazmıştım ...
çok kötü be. 2 yıl bekle üstelik zararına sat. 50k lot. dile kolay.Alıntı:
Vallahi, Billahi, Tallahi sattım açıklayacağım ama ben de şoktayım...
Hissiyatımı şöyle açıklayabilirim, 2 yıllık bir ilişki yaşıyorsun ve iki yıl sonunda aldatıldığını öğreniyorsun.
Özelden yazan arkadaşlara da cevap yazacağım.
berkims o gün kapanışa doğru ne yazmış?
Alıntı:
EREGL günlük, bugün ki takas öncekilerin tam tersi olmuş, Piyasa satıyor, Ağalar alıyor görünmekte!
5 nisan günü kapanışa doğru berkims
o gün moraller çok bozuk. kapanış %5. kimse çıkışa inanmıyor.Alıntı:
EREGL günlük, satanlar bugün alıyor,
Dişinden tırnağından artırıp 50k lot biriktirmişsin, birilerine sinirlenip haklı çıkmak için ne zor şartlarda bunca yıllık birikim heba edilir mi, şahsen ben o gün üzüldüğümü belirtmiştim ve o tarihi not aldım ilerleyen günlerde ne oluyor diye grafikte bakmak için.
Borsa pişmanlıktır.
Alırsın gitmez
Satarsın yükselir
Alıncada pişman olursun satıncada pişman olursun.
Sebebi nedir acaba :drunk:
12436................tekrar Long......hadi pislik pala.......
büyük hisse refleksi budur...
düşsede kalkmasını bileceksin...
https://i.hizliresim.com/8kka72c.png
THY, Nijerya’da yedi personelin bilet rezervasyon kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle işlerine son verdiğini açıkladı. Bu ihlallerin havayoluna 600 bin doların üzerinde ekonomik kayba neden olduğu belirtildi.
Kaynak: haber.aero
*Şimşek: Müdahale etmeseydik vatandaşlar tarafından 40 milyar dolar altın ithal edilecekti- Bloomnberg HT
Yk bankası hala hisse durulmadı aşağı veriyorlar....alıcı çekmeye çalışıyorlar.....