Kamala cok yapmacık ve zorlama .... bence global dünya Trumpa göre sekillenmeye baslayacak yani full ralli :))) o yuzden belkide trumpu 2. kez seçtirmediler sırf piyasa AYI kalsın diye ..
Printable View
Ne bastılar!
Bir gelişme mi var?
https://i.hizliresim.com/7r1z2i9.jpg
mesaj 2310 dan devamla,..
a kırmızı kırmızı sınırındayız,..
https://i.hizliresim.com/2w2p4rr.png
bofanın karşılığı yok diyorlar ya var sol taraftaki fonlara mal toplayan.
yukardan aldıklarını bofa bırakınca bu kardeşde sattıklarını geri alıyor.
ortalama yaparak 2.45-3.44 hareketinde verilen mallar ortalama yaparak yerine koyuluyor tabi arada çerez olan bu borsa düşmez diyen,çok bilen ,teknik analizi küçümseyen, çerez oluyor ha maliyeti düşük beni bağlamaz diyenlere birşey demiyorum .
benim seneryom bu şekilde
ben artık kesin suna inanıyorum 8800 vs rakamlar anlamı yok bu endeks 1 dolar bile olur bu saatten sonra 6400 e dek duseriz demedi demeyin !
Burdan yeşil kapatırsa, yok artık dedirtir.
Agam bizimle eğleniy :he:
kapanışa kadar 9400 üstüne atmazsak adaya veda edeceğiz gibi :)
şuanda tl bazlı bakanların psikolojisine oynuyor .
dolar bazlı bakan 2.95 kırılımına stoploss koyup adaya veda etmiştir.
bunu yapamayan gelip tekniğe laf atıyor , dalga geçiyor 27 senedir çok gördüm,
bu yüzden çizgi çizmekten ziyade teknik psikolojiyi yönetme,oyunu doğru okuma,bunu grafla olumlu olumsuz süsleme.
Bozkurt cidden yatacak yerin yok senin , hergün burda defalarca nakış gibi işledin endeks mecbur yükselir endeks mecbur yükselir ,robot gibi sürekli long gazı verdin , aracı kurum elamanımısın bilmiyorum ama çok çok ayıp ettin...
abka 2025 nisan ayına dek 14 bin bekliyor o 4 bin olmasın :))
Şaşılacak pek birşey yok
muhtemelen berbat gelecek blançoları karşılıyor
geleceği fiyatlamağa başladı adam
ulan arjantini baz alıp enflasyon varsa borsa yukselir mantıgıyla battık :))
bence 1 ay önce sat veren borsa en erken aralık ayına dek testere sürecek gibi
Bugün endeks devre keser mi acep?
Esas tehlike hisse senedi yoğun fonlarda cok yatirimci var. Onlar panikleyip satmaya başlarsa önünde durmazlar
Ayrıca ben seni kurtardım palagöz
Gidip hisse alıcağıdın o daha çok düşecekti, bak yğzde 1 bucukla kurtardın zararı
30 endeks 200 günlüğe değdi
Cesede tekme atmanın daha fazla anlamı yok
Burdan kalkmalı piyasa
Ülkede bişeyler olacak ama ne onların bildiği bizim bilmediğimiz ne olabilir ? savaş mı çıkacak şimşek mi istifa edecek şeriat mı gelecek ne amk ne?
arkadaşlar yavaş yazın len, tam ''çene suyu plav'' görüntüsü var he,..okumakta zorlanıyorum,
Yoksa ülke battı da bizim haberimiz mi yok? Satılık köy den sonra satılık ülke mi olduk?
ay sonuna dogru sekilde daha da düserse pandemi dipi seklinde dusus olmus olacak ama onla bunun farkı bu testere oldu
Hisse aldım battım demiyoda, gelmiş bana çemkiriyor
Crash tüm hızıyla otobanda.!!
Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...yeObn2YW782w&s
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yapı kredi ve sasa devre kesmiş.
şudur aklıma gelenler,
1.erken seçim modu işleniyor, burada bir devinim var, en sonları sayıyorum, önce çiftçiler, sonra 30 ağustos ve en son borsacılar,..
buna karşılk brics le geldi, ki müesses bunu istemez,
2.fed/fomc öncesi eğer fed faiz indirir bunu bir kaç basamak daha uygular ise, yani zamana yayılma ihtimali,
o taktirde geçmiş shortlarının maliyetine inmek durumundasın,...ve yabancı için kelepire düşmek durumundasın,
çünkü gidemiyorsun senin pahalı haline niye gelsin, rating ten not alamamışsın,..
bence 1 ve 2 complex yapıda,...
gönaydın... endeks afyonumdan daha erken patlıyor.
:drunk::drunk:
diren naten :he:
müesses nizam anlatısı artık doğru değil. öyle bir yapı varsa o da sarayın güvenlikçi elitlerinden oluşan RTE kadrosudur. Çok fazla komplo teorisi yazmaya gerek yok. ucuz para ile nemalanan tr borsası paraya erişim maliyetlenince düşüşe geçti, o taraf düzelmeden bişey beklenmez.
öte yandan halen son 2 yılda dolar cinsi ciddi artıda bu endeks.
başkanlık sisteminde 1.25 dolar ile 2 dolar arasında gezerken nas dönemiyle birlikte burası kırılıp geçildi. Ama olması gereken aralık dolar enflasyonunu da hesaplayıp revize edildiğinde benzer olmalı.