787 lot oldu
Printable View
787 lot oldu
Şu hale bak sabah 118 leri goster sonra 113 kere indir 114 5 kapat tatsız oldu iyice
Satan kimdi bu kadar
saat 12 oluyor nerdeyse 1246 lot ne gelen ne giden var
pegasus % 2 artıda sektörde yatırımcı ona yöneliyor sene başından beri 4 katı da yapmış olsa , genede alımlar pegasusta agresif piyasa değeri 8.5 milyara yaklaştı ::Maalesef Çelebiler yabancı yatırımcıyı kaçırdı bir zamanlar %70 in üstünde idi şu an %21 lerde,,yabancı hangi hisseye yönelse ihya ediyor ,,
yabancı nasıl gelsin hisse toplanmış dışarda 100 bin lot bile yok ky elinde o nedenle istediği yere getirir ama 4 e katlanmaz o ayrı
onların nerdeyse çoğu sahiplidir o kadar lot dönmesi mümkün değil işlem hacmide bunu gösyeriyor
gerçekten o kadar lot var %10.01 e tekabül ediyor sahipli derken bu lotun içinde 526.000 (Beşyüzyirmialtıbin) yabancıda, kalan 1.906.00,00 (bir milyon dokuzyüzaltibin ) lot ta aracı kurumlardaki sahiplerinde işlem görmemesi o gün alıcı ve satıcının olmamasından kaynaklanıyor,,farzet Hİndistanla ilgili çok olumlu bir haber geldi tavan yaptı hisse el değiştiriyor halka açık olan kısımda yani
iyi saldılar 112,90 .. 1 er 2 şer lotlarla düşürüyorlar bravo speklere , havacılık holding ortada olmayınca haberde olmayınca 120 den sattıklarını düşürebildikleri kadar düşürüp toplayacaklar maalesef..
kimse yokki 5600 lot civarı oda kendileri
118 lerden yüksek lotlarla alan düşünsün
BORSA İSTANBUL A.Ş.Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu / CLEBI, CRFSA, ENJSAYatırımcı Bazında Tedbir Uygulanması
adlı kişi internet üzerinden alım satım yapamiyacakmis..ne ceza aç tel emiri ver sanki çok zor
Bu murqt sari denen trader , celebi'yi 120.00 den baskilayıp düşüren şahıs mi ? Yoksa yükselten tarafta mı? Çünkü diğer yasak yediği şirketler 1-2 haftalık süreçte yükselen tarafta , mesude ne diyorsun ?
Olabilir sanki yükselten taraftarı gibi
Iyide kagit yukselmedi ki bence bu 97-100 arasi toplayip 120.000 den itibaren satanlardan hissenin önünü kesenlerden yoksa yukseltten taraf olsa 134 -150 bandina kadar taşırlardı senedi lakin tek değildir bunlar , genelde grup halinde hareket ederler
Endeks 92.000 çelebi 117.80 ---- 6 ay sonra endeks 110.500 çelebi 113.80..
haklısınız prim yapmadı sebebi patronun ısrarla 97 lerden hisse toplaması gerçi ondan öncede 55-60 lardan toplamıştı ben çelebiye yabancı ortak geleceğni ünlünün elindeki satacağını düşünüyorum ne zaman olur o belirsiz buralarda durmayacağıda kesin portföyüm yüzde 25 i maliyette 38 olduğundan benim için sıkıtı değil beklerim
Seans başlamadı ama bu gün iyi düşürecekler hisseyi öyle hissettiriyor maalesef :( umarım yanılırım
sanmıyorum buralarda yeni yıla girer sonra gelecek haberlere göre hareket eder ama burası borsa belli olmuyor
zaten o kadar sığlaştıki 5 dakikada nerdeyse 1 lot hareketi oda algoritma 1 lot 2 lot
sadece 349 lot yarım saatte
20 dak oldu tık yok 14.20 ye 334 lot koydu bekliyor biraz zor satarsın buralardan
kapat ekranı boşver şubatta 4.cü dönem geçici ve 12 aylık bilanço var,,, elbet iyi haberler gelecektir,,sana takip ettiğim ve uçan senetleri yazayım, şu 6 ve 9 ay arası zaman diliminde
gübretas 2,50 den 8,10 a geldi
Bağfaş 5,50 den 14.50 ye geldi.
ege gübre 23.00 den 44,50 ye geldi
Selecza 3.00 den 6.00 ya geldi
Yünsa 4.30 dan 11.00 lere geldi
Pegasus 35.00 den 83.00 e geldi (al sat yaptım sürekli 72.00 lere kadar)
Tspor 1.00 den 3.00 e dayandı
bjkaş 1,40 dan 2,80 e
ÇELEBİ 117,80 GÖRÜP ŞU AN 114.20
YANİ ŞANS BİR BAKMIŞSIN UÇMUS GİTMİŞ BAZEN NE Kârâ NE İYİ HABERE BAKIYORLAR SPEK ALIP GÖTÜRÜYOR..
saydıklarında benim portföyde olanlar var ..zaten çelebiden seans içinde bişi beklemiyorum ortaklık veya sermaye artırımı olursa gider
bu arada Do*co nun F/K sı 55.70 Çelebi nin F/K sı 12.82 Doco Çelebi kadar kar edemiyor ama Çelebinin 5 katı daha pahalı işlem görüyor bu nasıl iş ?
buda oralara gelecek ama sorun zamanda buralarda kalacak kağıt değil
adamlar 1 lotun hesabını yapıyor zaten seans izlediğinde koydukları fiyattan anlıyorsun
MURAT SARI gitti KOSKACA ÇELEBİ BİTTİ geri dön MURAT SARI sen olmayinca borsa her gun arti CELEBİ eksi giiti gene %1 :) demekki tek alan murat abimizmiş
Murat lar bitmez
Pegasus daha nereye kadar çıkacak acaba öngörüsü olan var mı ? tarihi rekorda 84.70 eğer yılbaşına kadar 1 hafta içinde 100.00 e giderse sene başından beri tam 5 katına çıkmış olacak ..
Philip capital iyi öğrendi tahtayı 120 götürür ordan verir yine Can beyin tahtayı kullanıyor resmen
Kısa alanda dar paslaşmalar
Onlarda bikacaklar bakalım ne zaman