Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ortak, hangi semttesin... kaç gün bizanstasın.. Kadıköydeyim, balkondan Doğa Koleji gözüküyor, 1 kaç yüz metre filandır. Emme unutmuşum, yarın otele taşınacağız, yarın bildiririm. Pazartesi 16:00 da kurtulacağız, bu yerden.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kadıköydeyim, balkondan Doğa Koleji gözüküyor, 1 kaç yüz metre filandır. Abi derin derin nefes al.. Kutsal topraklar olan Fenerbahçe stadina yakinsin..:bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi sabah yola çıkmadan abdest alıp kafeyi açmış Reha abi alelacele :kahkah: Gece açmadımıydım yahu ben cafeyi, sabahın köründe Reha GAYA değil cafe açmak ceketini zor giyer, efendim! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu konum at diyecem, ahir zaman telefonu ile atılmaz ki.. :kahkah: Yok yahu, paraya gıydık aldık iki gün evvela, bir tane gerzek telefon sahibi ettik yengenizi! :vk: Bizansta sorarlarsa hazırlık yaptık, ulan sizin akıllı telefonunuz nerede deye, rezil olmayalım bir de! :kahkah:
https://youtu.be/ki4FCq1xDsU
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kadıköydeyim, balkondan Doğa Koleji gözüküyor, 1 kaç yüz metre filandır. Emme unutmuşum, yarın otele taşınacağız, yarın bildiririm. Pazartesi 16:00 da kurtulacağız, bu yerden. maltepe küçükyalı kartal sahil tarafında güzel oteller var, adalar manzaralı...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok yahu, paraya gıydık aldık iki gün evvela, bir tane gerzek telefon sahibi ettik yengenizi! :vk: Bizansta sorarlarsa hazırlık yaptık, ulan sizin akıllı telefonunuz nerede deye, rezil olmayalım bir de! :kahkah: Hazır paraya kıymışken, bi dane de kendine alsaydın ya.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu maltepe küçükyalı kartal sahil tarafında güzel oteller var, adalar manzaralı... Adaları görmek için dürbün de gerekli gibi [emoji4]