3,14 ü görüp geri gelmesi gerekiyordu sanırım. Bugün gördü geri geldi grafiği yanlış okumadıysam yükselişin başlaması gerekiyor. Hayırlısı bakalım... YTD
Printable View
Her genel kurul öncesi olduğu gibi yukarı alacaklar. Göz boyayacaklar elleri mecbur.
Genel kurul öncesi hareketlerine bakın. Geçmişe dönük. İllaki yukarı götürmek zorundalar.
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SARKY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Hayrettin Çaycı adına vekaleten Suat Vardar tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/752812
BIST
(04/04/2019 - 16:35:50)
BIST 30 %6-7 yaptı dün, alan belli satan da hisseden sıkılanlar galiba, nasıl olsa yerinde sayıyor bi dolaşıp geleyim diyorladır. Nedense bu hisseye ilgi yok denecek kadar az o da hisse çoğunluğunu ellerinde tuttuklarından kaynaklanıyor olabilir. Yoksa yaptığı ciro ile bistteki işlem hacmi bu kadar tezat başka firma yoktur herhalde. Yatırım tavsiyesi değildir
Bugün 14.30 da genel kurul var.
herkesi fiziki ya da sanal olarak genel kurula katılmaya davet ediyorum. beni yanlız bırakmayın oylarınızı sayacağım.
burada atıp tutmak kolay,
dediklerinizde samimi iseniz e genel kurula girin ve hesap sorun.
herkesi bekliyorum. çaycı misafir etmese bile ben ederim.