Kapanış..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0cb9686c68.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Kapanış..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0cb9686c68.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada ki ağır ve kadim hissedar ortaklarıma hayırlı kandiller diliyorum Allah hepimizi çok kısa zamanda milyoner eylesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kandiliniz mübarek olsun. Henüz rakamlarla imtihan başlamadı. (Her iki hisse içinde geçerlidir)
Allah hepimizin gönlüne göre versin ve sabır ve metanet eylesin.
Merhaba arkadaslar,ISATR 98 yilinda 361000 dolar zirvesini gormus, bunun sebebini o yil neden bu kadar yukseldigini bilen var mi, internetten cok arastirdim bulamadim.
Varmı boyle bır rakam 361 bin dolar... Şaka gıbı...
Selamlar arkadaşlar elimde bir adet isatr 2 adette isbtr. isbtr için 10 bin isatr içinde beklentim 200000 di. Dilek ola tam 15 yıldır bekliyorum. Bilhassa Demir beyin yazılarını sürekli takip ettim. Satma zamanı gelmişmidir yoksa biraz daha beklemeliyim. Görüşlerinizi merak ediyorum.
sn dersp maşallah sabrınıza hayran oldum henüz sizin yarı süreniz kadar beklemişken size tavsiye vermek bize düşmez ancak ben bu işe girerken koyduğum parayı yakıp girmiştim. işin sonuna geldiğimizin emareleri varken satmaktan ziyade hisselerinize daha sıkı sarılmanızı tavsiye ederim.
siz değerli imtiyazlı ve kurucu (ISATR-ISBTR-ISKUR) ortakları e-devlet>mkk>e-cas>yatırımcı blokaj sayfası üzerinden hisselerinizi bloke etmeye davet ediyorum.
arkadaşlar e-devlet hesabınıza girin
arama kısmına merkezi kayıt kurumu yazın linki tıklayın
daha önce giriş yapmamışsanız mail ve telefon ile dogrulama isteyecektir.
bu işlemlerde tamamlandıktan sonra sol tarafta e- cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke etmek istediğiniz ve adetleri seçerek satışa kapatabilirsiniz hisselerinizi
işlemin aktif olması bir gün sürüyor.
tekrar satmak için aynı e-cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke çöz emri ile satışa açabilirsiniz.
bu işlem ile hem olası psikolojik savaşta satmamak ve düşünmek için süre kazanacak.hemde bu dalı silkelemeye çalışanlara yerinizi göstermiş olacaksınız.emin olun tek tek sayılıyoruz.
Sayın dersp2323 , teşekkür ederim. Burada kimse kimseye yatırım tavsiyesi ( al/sat/tut ) veremez, vermemelidir.
Bunun vebali büyüktür.
Ben şahsen hiçbirinden daha 1 hisse bile vermedim. Vermeye de karar verirsem B lerden başlarım. Hepimizin malumu bu hisseler senelerin birikimi enkaz yığını ( ölü toprağı ) altından yeni çıkmış bir yaralı gibi ( benim gözümde ) daha yeni hayata dönüp nefes alıyor. Daha ayağa kalkacak,yürüyecek,koşacaktır.
Herkes kendi çiğ tavuğunu kendisi yer. Her kesin algısı , beklentisi , hayalleri farklıdır.
Benim düşüncem daha 100,000 $ bile olmamışken ( ki banka için çerez değil çekirdek parasıdır ) "kendi adıma" erken olarak görüyorum.
Kuruculara inanın değer biçecek kişi ben değilim. Bankanın ( iştiraklerin ) malı , mülkü , arabasından paspasından tutun tuvalet aynasına kadar her noktasında el izi ( emeği ) vardır. O kadar söyleyeyim.
Ama hissesini satan her bir kişi yaptığından pişman olmamalıdır. Herkes beklentisi , yaşam standartı ölçüsünde "kendi kabı" kadar alır. Bu normal ve doğaldır. Aldığı bu miktarla memnun olmasını bilmelidir. Herkes kendi ölçeğini belirlemelidir.
Geçmiş pişmanlık , gelecek endişedir. Kişi AN'da var olmalı ve mutlu olmalıdır.
Yazdıklarım kimseye negatif veya pozitif etki etmesin. Kesinlikle yatırım önerisi değildir.
Selam Sevgi Saygı :)