Onun o parmağını ........Hergün dua ediyorum bu adam Allahın KAHHAR sıfatıyla karşılaşması için.ben böyle ahlaksız haysiyet bir insan görmedim.bu büyüklük ukalalığı ona kötü patlayacak inşallah.
Printable View
Onun o parmağını ........Hergün dua ediyorum bu adam Allahın KAHHAR sıfatıyla karşılaşması için.ben böyle ahlaksız haysiyet bir insan görmedim.bu büyüklük ukalalığı ona kötü patlayacak inşallah.
Albende o kadar azıcık karekter olsa. madem zarar edıyorsun... ki zarar etmesini sebebi şoka verilen iskontolu mallar.. sat gitsin de bizde senin gibi rezil adamdan kurtulalaım ey m.ü........endex nerde sen nerdesin .. daha çok şey sölüyorum lakin edebim elvermiyor..
Ünlü de alım yok,Mery olmayan malını satmis,city menkul satici M,ü,ın umrunda değiliz,, Allah sonumuzu hayır etsin
ucuz diye aldık taş gibi maşallah yerinden oynamıyor.herhalde borsada alımlar sona yaklaşınca hareket edecek sanki.ytd.:28:
Tahtayı cazip göstermeye mi çalışıyorlar? 6 milyarlık işlem yapmışlar. Bu numaraları artık kimse yemez diye düşünüyorum.
Ek 3544 Ramazan reklamları başlamış
Bu gün%0,9 artı da kapattı, BiST için küçük ama Bizim Toptan için büyük bir adım😃