Iyi de herkes karamsar ama geri donmuyor. Halinden memnun olan var mi ki? Sosyal medya agliyor resmen. Basladigi yere 1 e mi donecek buralar dipmi kimse bilemiyor.
Printable View
Bence artık bu fiytların aşşağısında mal kaptıracağını biliyor bakalım artık yanıltmaz inşallah
saatlikte düşüş trendi oluşturmuş düşüyor 70-71 saatlik desteği idi kıramadı ve geriledi eğer içinde bulunduğu kanala riayet ederse aşağıları hedefleyebilir.
Valla argo bir tabir olacak ama 2,10 seviyelerinden kaptıracağını kaptırdı. Şimdi yavaş yavaş yedire yedire geri geliyor. sabahtan beri ekrandayım sadece buna odaklandım alıcıyı gördüğü an yapıştırıyor. Bu alıcı kim bilmiyoruz t+2 olmadan takaslarıda göremiyoruz belki ceptocep yaparak düşürüyor ancak kesin olan birşey her düşen kademede zarar büyüyor. 90 civarından girdiğimiz kağıdı tamahkarlık ile satmadık elin oğlu acımıyor işte... Grafik atacaktım spk tebliğinin ne olduğunu halen anlamadığım için sadece öylesine yazıyorum
1.60 da tutulamaz ise 1.45 burada duramaz ise dibini bilmiyorum nereden döner tahmin edemiyorum...Şahsi kanaatim cuma kapanışı 1.65 üstü olacak ama öncesinde 1.55 e kadar sarkacak. Bunlar şahsi kanaatim öyle birşey olursa döndüğünü hissedersem yeni alım yapacağım şu an zarardayim maliyet kötü malesef . 1.60 altında yeniden giriş yapacağım ama inşallah bugün 1.66 dönüş noktası olur ve kısa sürede 2 liraya yine gelir...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Niyeti pek iyi değil gibi verdikçe veriyor.
Valla iyi döşediler tebrikler kendilerine uv ci olduk