Originally Posted by
alicemal
Yaw ayva reçelli abimiz.
Az önce bi haber okudum yıkıldım.
Evlenme programlarında meşhur olmuş bi kız var. Seyretmediğimden kız nedir ne değildir bilmiyorum.
Ancak TV de beyni uçkurunda, ağzında küfür kız kıçı kovalayan, toplumun sırtına yük, aptal insanların bile on binlerce hayran yaptığını biliyorum.
TV de görünmesi yetiyor.
Seri katil ol fark etmiyor, yine onbinlerce hayran. Buda insanların tapma eğiliminden kaynaklanıyor ama o konuyu anlatmış olmalıyım. İnsanlar neden lidere veya ilaha ihtiyaç duyar diye.? Belkide başka yerde yazdım.
Kendi kızına 10yıllarca yıl tecavüz edip, çocuk torun sahibi olan avusturyalı bi sapık var. kızı çocukluğunda bodruma kapamış.
O adam hapse atılıyor. İlk yıl 343 tane hayran mektubu geliyor. hemde kadınlardan. Bu gerçek haber. Tüm gazetelerde çıktı, kaç yıl önceydi hatırlamıyorum. 343 tane aşık kadın mektubu geliyor hemde ilk yıl. Sayı 300 küsürdü eminimde 43 kısmı hatalı olabilir. Yoksa 243 müydü.?
Her neyse...
Evlilik programı ile ünlenen kız, instagramda sayfam var iyi para kazanıyorum, maaşa ihtiyacım yok demiş.
Lan dedim nooluyor. Kız prof doktorda haberimizmi yok. Hoş prof.lar sosyal medyada para kazanamıyor anca mesleklerini yaptıkları kurumda. sosyal medyada kazananlar oyun oynayanlar, cinsellik sergileyen kız ve erkekler, aşırı yakışıklı, güzel yada ünlüler.
Bu kız ılık füzyonumu buldu acaba diye instagrama hemen daldım. Baktım günlük hayattan foto koymuş. dürtyüzküsürbin takipçisi var. Olcak şey değil.
twittere üye oldum, hiç yazı yazmadan 22 takipçi vardı oda kafadan twitter verdi sanırım üzülmeyeyim diye. 2 yazı yazdım takipçi sayım 11 e düştü. bende kapadım.
dürtyüzküsürbin takipçi ne demek ya...
möööö diyorum ya.!!!
Kız zerre üretim yapmıyo, ama ülkenin ürettiği paradan pay alıyor. Olcak şey değil.
Köy örneğimi kaç kişi hatırlıyor.? sıfır.
Kaç kişi sonuna kadar okudu.? sıfır.
Okuyup anlamaya çalışsaydınız, üretmeden kaz*****n parasının bizim cebimizden çıktığını anlardınız.
Daaalın gözüm görmesin. "Ya noolmuş para kazndıysa.?" Onu bana değil çocuğuna, torununa anlat. Biz böyle ettik, ülkenin bu hale geleceğini bilmiyorduk de. Biz 2000 kuşağıyız, süperdik ama ülke moka battı.! Niye bilmiyorum, dış mihraklar olmalı. :28:
Ben fetö-trump-hükümet ilişkisini anlamaya çalışacaktım. bu kız dağıttı beni... sistem böyle kızın suçu yok yanlış anlamayın. Birileri para veriyosa niye almasın.!!!