İşte bütün olay bununla başladı. Bu şekilde yazınca, insanlar, HUBVC'nin bir fonunun değerinin 200-250 milyon dolar olduğunu sanıyor. Onlara uyarı olsun diye yazdım. Bu bilgi veriliyor ama devamı saklanıyor. Bu değerin yüzde kaçına HUBVC ortak. Yüzde 1 mi 2 mi, yoksa 10 mu 20 mi? Bizim yatırımcımız bilanço bilanço dolaşmaz, forum forum dolaştığının yüzde 1 i kadar. Burayı okuyan bilecek ki, en azından 1 yatırımcı var, o şirketin içindeki o fonunun değerinin 250 milyon dolar olmadığını biliyor ve bizi bilgilendiriyor.
Bu yaptığımda kötü olan ne var? Asıl kötü olan, bilginin bir kısmını verip, asıl önemli kısmını saklamak değil midir?
Diğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz. İnşallah isabetlisinizdir. İnşallah girişim yaptığı bütün işlerde başarılı olur. İnşallah Zeplin daha da başarılı olur ve geçen sene olduğu gibi her sene değeri 2ye katlar, büyümesi sürekli olur ve yıllık karınız her sene 20 milyonların üzerinde olur.
Dediğim gibi, hissem yok, bilançoları detaylı inceleyemiyorum. Bunu söyledim, yazdıklarım buna göre değerlendirilsin lütfen. Ama burada iki de bir o fonun değerinin 250 milyon olduğunu yazarak, sanki o değerin tamamı HUBVCye aitmiş gibi yazılırsa, ben de düzeltme göndermeye devam ederim. Bunun için bilançoları detaylı okumaya gerek yok. Ha, ne oranda ortaklık olduğunu da ekleyip yazarsınız, saklamazsınız, sesimiz çıkmaz. Diğer türlü kandırmaca olur. Mal satarken, "ürünümün kusurlarını neden söyleyecekmişim" diyen uyanık tüccar gibi olmayasınız.
Yatırım tavsiyesi değildir