Ek 7963
Bu günkü aracı kurum dağılımı.
Printable View
Ek 7963
Bu günkü aracı kurum dağılımı.
Sessizce izleyin yerinizi belli etmeyin belli ki şu aşamada bu kadar mala razılar[emoji41][emoji41]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen sayın Ferrero hanımefendinin dediği gibi ; (neden bilmem ama, hem seçmiş olduğu kullanıcı fotoğrafından hem de son derece nazik ve yumuşak üslubundan sayın Ferrero'nun şiddetle bir hanımefendi olduğu kanısına kapılıyor ve kendisine en içten saygılarımı sunuyorum.:wave:) ben de bu şirket ve hisse hakkında çok iddialı bir şekilde konuşmanın biraz hatalı bir tutum olacağını düşünüyorum. Nitekim, kanaatim odur ki; mevcut hakim ortaklar; muğlak bir ifade ile olsa da; bu şirketin büyümesi ve de dünyaya açılması için; kendilerinin her hal ve takdirde şirket yönetiminde bulunacakları bir opsiyon dahilinde ellerindeki hisseleri kısmen ya da tamamen satma ve/veya düşük faizli uzun vadeli dış finansman bulma ve /veya bir yabancı kurumla ortak girişimde bulunma dahil her türlü stratejik alternatifi değerlendirme niyetinde olduklarını açıklamış ve bu ucu açık gelişme piyasa aktörleri tarafından bu güne kadar bir şekilde fiyatlanmıştır.
Şimdi artık yeni ve olumlu bir gelişme veya haber olması lazımdır ki, hisse veya piyasa bu kez kuvveden fiile yani soyuttan somuta indirgenen bu yeni olumlu gelişmeyi fiyatlamaya başlasın.
Uzun lafın kısası, şimdi artık bu hissede pozisyon almış olanlar için en doğru tutum, sabırla beklemek ve de KAP haberine konu mevzuda iyi bir gelişme olmasını dilemek olmalı gibi durmaktadır.
NOT: Sinirlerime hakim olmalı ve provokatif bir dil kullanarak muhataplarını alenen kışkırtmayı ve spesifik olarak da bu hisse fiyatını düşürmeyi amaçlamış gibi görünen sayın yüzdeoncuya daha ölçülü tepkiler göstermeliydim. Başta muhatabım olmak üzere forum ahalisinden özür diliyorum. Bana hiç ama hiç yakışmamıştır.
Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde esas olanın yanılma istisnai olanın ise haklı çıkma olduğu düşünülmeli ve bu kişisel görüşler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Tahtada çok profesyonel biri var tekniği çok güzel takip ediyor.Mal değişimleride çok profesyonelce tebrikler.
Ytd
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugunde sat al denesemmi ;)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrama 4 üzeri girelim😂😂
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi çiz tavana kadar bayramdan sonra millet mal almaya çalışsın.:wave:
ytd
banvit gibi olur mu bu yaaaa oda startejik mejik falan filan dedi 3 liradan aldı yürüdü bir daha arkasından baktık.