bilanço gelmiş.
Printable View
bilanço gelmiş.
2017 yılı 6 aylık konsolide karı 13.668.156 TL. Ana ortaklık payı 11.558.813 TL. Ayrıca özsermayesi 20 Milyon artarak 333,5 Milyondan 352,7 Milyona çıkmış.Çok güzel bir bilanço. Böylece , defter değeri 7 TL. lere yaklaştı. Hisse nerdeyse yarı fiyatına işlem görüyor. Bu bilançodan sonra , inşallah pazartesi günü ekmeğini yeriz.
SRVGY Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 13668156 Yıllık Değ%:50 Ana Ortaklık Payları: 11558813 Yıllık Değ%:46
1000 puan yükselişte olan borsada %13 düşüşte. Sabah 4 TL. idi şu an 3,35 TL. Neler oluyor. Şirket battı mı. Bu şirketin 6 aylık karı 11,5 Milyon. Bu kadar da olmaz. Kan emiciler meydanı boş bulmuş.Bu gidişe dur diyecek bir babayiğit bile yok.
Ah benim akilsiz kafam bunlara 3.kez para kaptirisim...bunlar resmen kan emiciler.SPK ya da şikayet etmiştim zamanında...artık bakalım bir daha ne zaman 4 lere gelir....😡😡😡
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Bu hissede kaybettiğim para ayrı bir dert,bunun yüzünden kacirdiklarim ayrı bir dert...bu hisse servet kazandırmaz,ancak servet kaybettirir...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
10 milyon tl si olan istediği gibi at koşturur burda. Hisse dext için srvgyo bedelli sermaye arttırımı yapmazzzz. Ve levki yaptı. Yüzde 93 ü ondan çıkar. Ama yapmaz.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.