Tacirlerin bugünkü satıştan sonra 26,27 bin malı kaldı elinde. Biran önce hepsini verip defolup gider umarım. Ulan totoş taşıyamıyacagın malın altına ne diye giriyon .
Printable View
Tacirlerin bugünkü satıştan sonra 26,27 bin malı kaldı elinde. Biran önce hepsini verip defolup gider umarım. Ulan totoş taşıyamıyacagın malın altına ne diye giriyon .
Burada bulunan yatırım ci şanssızlıgi hissenin çok dağınık olması bir babayiğit olsa elinde 2 milyon lot olan bak böyle dans edebilir mi ibineler
Malı ky ya yıkıp gitmiş emenuke çocukları.. Bi önceki temettü sürecinde hayvan gibi indirdiler . İşi bilen paralı ky kişiler 20,30,40, bin bu süreçte toplayabildigi kadar topladı. E haliyle satmıyorlar haklı olarak . Şuanda ise tahtayı yapmaya çalışan birileri var ama,satış kademelerine yüksek montanlı mal gelmiyor. Adam 6 tl den almış 1 tl temettü beklentisi var. Yani kısaca spek arkadaşlara şöyle diyelim. Bu fiyatlardan ancak beşin birini alırsınız. Temettü ayı yaklaşıyor, zaman azalıyor, çember daralıyor.
Selâm olsun pergamon yatırımcısına.
TOP-LA-YA-MI-YO-LAR !!! işte buyüzden yukarıya süremiyorlar. Adamlar kafama mal yiyecem diye korkuyorlar ki haklılarda.
Kısaca malın %70 ini toplamadan hiç bi piyasa yapıcı o hisseyi yukarı süremez. Zaten malın çoğu ky da. Tahtacı mıçsın mokuyla oynasın. Kimse kabaca 1 tl temettü verecek hisseyi bu fiyatlardan satmaz. Hemde temettüye 3 ay gibi bi süre kalmışken.
Elini biraz cebine at cebine!!
Valla o 6dan toplayanlardan biride benim .l lot bile satmadım . tahta yapıcı yukarı cekmezse kimse satmaz.daha öncede demiştim burada gördüğüm al satci yok gibi.yukselen borsada gördüğüm alacak kağıtta kalmadı zaten halkbank hariç oda sıkıntı li zaten
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9d0746a077.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
PERGAMON da bulunan herkese yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı getirmesini dilerim .
Bu günden yıl sonuna kadar kayda değer hareketler olmaz hatta Ocak başı olduğunda daha spesifik olarak ,
2 Ocak sabahı Yatağından kalkan yabancıların Aralık ta aldıklarını çakarak başlamamaları için
31 Aralık da endex i aşağı alınmasını beklerim . 2020 hayırlı olsun Abbas tatile çıkar .
O yüzden Pergamon u biraz dövecekler derim . yol 7.46 TL ye doğru görünüyor .
8 fiyattan yaklaşık 30.000 lot satan aracı kurum tacirler mi arkadaşlar...