Yeniden alım için uygun fiyat neresi sizce.. ben de 2.5 - 3 dolardan satıp, uygun fiyata tekrar almayı düşünüyorum...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeniden alım için uygun fiyat neresi sizce.. ben de 2.5 - 3 dolardan satıp, uygun fiyata tekrar almayı düşünüyorum...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen 140 milyon dolarda, 200 milyona çok, 250 milyona az kaldı. [emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol kazançlar size.. :)
Hiçbir tüccar malını üzerine bir kar koymadan satmaz gerisi sizin tahmn ,hayal gücü ve sabrınıza kalmış saygılar ytd.
Benden alanda hayrını görsünler çoğaldıkça bu benim için olumlu indikatördür :)) Genellikle küçük yatırımcılar 1-3-5 kat hiç bir hisseden kolay kolay kar etmediği için bu yükselişler onların deneyimlerine ters gelir ve karlarını koruma içgüdüsüyle ellerindekini satıp derin bir nefes alırlar ve rahatlamanın verdiği hazzı yaşarlar. Hisselerin ne kadar yükseleceğini kimse bilemez ve tahmin de edemez. Çünkü şu an bu fiyatlama temel rasyolardan ve Klasik Teknik Analiz mantığından çıkmıştır. Bundan sonrası çılgınlık diyebileceğimiz sürü davranışı psikolojisidir. Bununda nereye gidebileceğini en sağlam analisti bile getir yapamaz.
Bu durumda kendi adıma benim yapabileceğim tek şey dalga devam ettikçe üzerinde sörf yapmak. Saygılarla.
TeşekkürlerSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl 1 nci çeyrek bilanco 10 Mayısta gelmiş önümüzdeki hafta sonuna doğru gelir, bu da bayağı bir seans eder, asıl 2 nci çeyrekte billanco kendisini gösterecektir. Olası ortaklık satışı zaten başlı başina bir olay. Ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.