Talep ettiğiniz lot sayısını 1,9 ile çarpın, 100'e bölün. Çıkan rakam + veya - 1 yada tam olarak size gelen, gelecek olan lot sayısıdır.
Printable View
Talep ettiğiniz lot sayısını 1,9 ile çarpın, 100'e bölün. Çıkan rakam + veya - 1 yada tam olarak size gelen, gelecek olan lot sayısıdır.
İlginç. Info yatırım sabah erkenden (9-10 gibiydi baktigimda) hesaba paranin kalanını dondurmustu
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır tam tersi, Yapı Kredi sadece 17 TL'den talep girmeye izin veriyordu, ne gösteriyorsa onu seçtim, talep fiyatını değiştirmedim.
Alım olmayabilir ama açıklama kısmına daha açıklayıcı ve bilgilendirici metin yazılabilirdi. "Talep İptal" yeterince bilgilendirici olsa da açıklayıcı değil.
bunun neresi küçük yatırımcıya arz,küçük yatırımcı gene avucunu yaladı,850 lot talep ettim 16 veya 17 lot gelecek 110 lira da komisyon kesilmiş 4.tavan yaparsa artıya geçerim artık ne saçma sistem yine milyonları olan lotları kaptı,oransal dağıtım hiç adil değil belli bi kota olsa atıyorum 1000 lota kadar bütün talepler yeterli olduğu sürece karşılanacak,üstü orana göre pay edilecek dense bi anlamı olurdu
15 e 2 vermiş.
Herkese selamlar 28.721 lot talep girmeme ragmen 544 lot ile aranizdayim bu halka arz kimseyi menlun etmis gorunmuyor %1.9 cok az bir rakam % 4-5 arası bir rakam olsa biraz olsun tatmin ederdi. Bakalım tahtaya girmek isteyenler bu lotları nasıl alacak bizden onu merak ediyorum herhalde 8 10 tavan olursa yavas yavas anca alabilirler diye düşünüyorum 🙂 herkese bol kazançlar dilerim