Yanlış anlama ben bu hisseden ettiğim karla buradayım yani burada duran parayı mepetten çıkardım
Printable View
Yanlış anlama ben bu hisseden ettiğim karla buradayım yani burada duran parayı mepetten çıkardım
Evet zor çok bişey değil ama
Enerji sektörü çok şişti bence yeni sektörler çimento ve teknoloji artık hangisinin karı yüksek gelirse bu sektörlerden
Bence , hisseler çok şişti
Belki de , artık , ucuz hisselere bir yönelim olabilir
Diğer hisselerde paralarını katlayanlar , şimdi de ucuz kalmış hisselere yönelebilirler. ( Mepet gibi )
Sen bu dediğine inandın mı yani mepet diye bir şirketin olduğunu sen ben bide maksimum 1000 kişi daha biliyordur oda galibin diğer şirketlerindeki yatırımcıları hesaba katınca 1000 anca diyebiliyorum öyle şirketler piyasayı domine edenler varken kim ne yapsın mepeti bu şirket öncelikle tabela yapması lazım 4 5 milyon yatırımcı var onların radarına girebilmesi için en az 10 gün 15 gün %4~6 gitmesi lazım ardından tavanlar gelmeli güzel kaplarla o zaman yürür gider yoksa bişey olmaz
Oyakc %7 yaptı bu gün bence bu şirketin %7 yapması önemli boş Bi yükseliş değil hacimle bilanço ve sonrası devam edebilir yükseliş karı çok yüksek gelir diye düşünüyorum beklenti git gide artıyor