Buralardan alınacak son lotlar
Printable View
Buralardan alınacak son lotlar
Yine çarşaf gibi kap geldi. Bu tren kalkar artık çok bekledi.. Ytd
Bu sefer satanı yapıştıracaklar ateeş
Aşağıda detayları verilen firmalar ile 8.508.000.-USD (SekizmilyonbeşyüzsekizbinAmerikanDoları) tutarında yeni sözleşme imzalamış, daha önceki sözleşmeler kapsamında 3.214.000 USD (ÜçmilyonikiyüzondörtbinAmerikanDoları) ve 568.000.-AVRO (BeşyüzaltmışsekizbinAVRO) tutarlı ürünlerin sevkiyatlarını tamamlanmıştır.
1- Özel bir firma ile 906.000.- USD (DokuzyüzaltıbinAmerikanDoları) bedelle "Dağıtım Transformatörü" sözleşmesi imzalamıştır.
2- Özel bir firma ile 7.200.000.-USD (YedimilyonikiyüzbinAmerikanDoları) bedelle "Güç Transformatörü - Dağıtım Transformatörü - Anahtarlama Ürünü' sözleşmesi imzalamıştır.
3- Özel bir firma ile 402.000.-USD (DörtyüzikibinAmerikanDoları) bedelle "Güç Transformatörü sözleşmesi imzalamıştır.
4- MINISTRY OF ELECTRICITY STATE COMPANY OF ELECTRICITY DISTRIBUTION FOR THE NORTH/IRAQ projesi kapsamında ihraç kayıtlı olarak, 2.040.000.-USD (İkimilyonkırkbinAmerikanDoları) bedelle imzalanmış olan sözleşme kapsamında üretilen Güç Transformatörlerinin 16.02.2023 tarihi itibariyle teslimlerini gerçekleştirmiştir.
5- İspanya'da yerleşik özel bir firmayla imzalanan 28.02.2022 tarihli sözleşme kapsamında üretimleri tamamlanan 568.000 Avro (BeşyüzaltmışsekizbinAvro) bedelle "Güç Transformatörü"nün sevkiyatını gerçekleştirmiştir.
6- Özel bir firma ile imzalanan sözleşme kapsamında üretimleri gerçekleştirilen 1.174.000.-USD (BirmilyonyüzyetmişdörtbinAmerikanDoları) bedelle "Güç Transformatörü - Dağıtım Transformatörü'nün sevkiyatını gerçekleşmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Bu KAP'ta yer alan iş anlaşmaları yarısı 2 ay önce gelse direk tavan.
Şimdi??
Böyle kap lara alışın hissenizi de sıkı tutun
Bu Kapların niye bu kadar abartıldığını anlamıyorum. Hani bir kaç yüz milyon Euro iş alırlar da Kap atmalarını anlarım.
Şirket iş yapmayacak mı? Normal akış içinde olan işler. Zaten piyasa da pek sallamıyor
Bilançoyu göndersinler de 2022 4. çeyrekte ne ciro ve kar ettiklerini görelim.
Abartmadık ki zaten yazıyoruz sadece şirketin sıradan işleri siparişleri sıraya giren imzalıyor teslimat lar oldukçada Bi fazlasının siparişini alıyor yani sıraya girersen alırsın diyor şöyle
Ooaa HA desek abartmış olurduk ama gel şöyle yapalım bu günden itibaren kapları şirket şirket ayıralım kime ne sipariş gelmiş kim ne yapmış alt alta toplayalım bist te kaç tane böyle şirket olacak görelim
Borsaya kote olduğu günlerde haziran 2023 e kadar üretim bantları doluydu.. Varın siz hesaplayın.