Originally Posted by
kwon3
Keko olumsuzluklara herkes karşı , ama bu işi PKK , pyd ile iş tutarak yaparsan ,demokrasi adı altında yerel yönetim özgürlüğü getırıp ülkenın üniter yapısını bozacağım dersen ,ab,ABD nın tarafında iş tutacam ,fetö dönecek dersen ,Libyada surıyede ne işimiz vardı ,s400 leri niye aldık Irak,surıye,Yunanistan mı bıze saldıracak dersen , Süleyman şah türbesını nıye gerı çektik deyıp yapan adamla poz verirsen ,efendım şunları şunları yapan adamı yüce divanda yargılayacağım deyıp üç beş oy için söyledığını yutarsan ,orduya operasyon çekenleri 1.sıra aday yaparsan kımse sana ınanmaz,elbette büyük yanlışlar var herkes farkında ama bu söylemelerde bulunan bırınede kımse kusura bakmasın ,söz konusu vatansa gerısı teferruattır denır !! ,benim vazgeçilmezim ülkem vatanım ,herkesin siyası görüşüne saygı duyarız ama bu bölgede gırılmedık tek ülke vatanım kalmışken kimseye onu dokundurtmam !!bu vatan kolay elde edılmedı kolay kaybedılmeyecektır !! Kımse bızı bırılerının uydu devleti uşağı yapmaya heveslenmesın !!ukrayna en büyük örnektır bızim için ,, benim şehidimin kanı elinde olanlarla kım iş tutarsa herkım olursa olsun biz herzaman onun karşısında oluruz ,, eee efendım onlarda yaptı falan fılan , onların bir yanlışı yapması sennnde o yanlışı yapman için sana hak doğurmaz .Samımi olacaksın,samımı !!adam çıkmış cumhuriyetle hesaplaşacağız diyecek ,diğerı bize verdiğiniz sözleri yerine getırmezsenız deyıp aba altından sopa gösterecek,bırılerıne devlet kurma sözü verilecek ,ee bende tamam gülüm diyeceğim peki oldu ,, yanlış anlaşılmasın herkesin sıyası görüşüne saygılıyım yeterki bölücü olmasın ,şunu söylemekte de fayda var bende Kürt kökenli bırısıyım ve doğu illerinde doğdum büyüdüm,,şunu da söylemek isterim ki hakıkaten mevcut iktidar yorulmuştu doğal olarak, insanlarda bır değişim istıyordu artık yeter diyordu 22 yıl dıle kolay , memleket düşmanları ile iş tutacaklarına bugün kü malum adayın yerine daha mıllı söylemlerı olan ,ülkenın vatanın bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyen ,mavı vatandan ,surıyeden ,mevcut Ukrayna polıtıkasını destekleyen ,iha,siha teknoljık yatırmları destekleyen yanı bırazcık ınce polıtıkasında bır adayları olsaydı ,ınanın ıktıdarın tabanından çok oy kayardı ama yapmadılar yapamazlar çünkü samımı değiller !! rabbım kım hayırlı olacaksa onu nasip etsin !!saygılar !!