Ağustos'ta 2.donem Mali tablolar gelecek, karlılık iyi olursa benim beklentim 6 TL.
Printable View
Ağustos'ta 2.donem Mali tablolar gelecek, karlılık iyi olursa benim beklentim 6 TL.
Sorduğunuz soru genel kurul tutanaklarında tüm aktifler için (makine ve cihazlar dahil) sigorta bedeli şeklinde yer almış. Aldığınız cevabın içeriğine göre bir mail atıp sorunuzu tekrarlayabilir ya da SPK'ya şikayette bulunabilirsiniz. Çünkü bunlar ancak ondan anlar.
Bu şirkette olan biteni yazmaya kalksak kitap olur. Sadece basit bir matematik hesabıyla bile neler çıkar neler.
Mesela 2016 yılında hammadde fiyatları euro bazında %15-20 aralığında düşmüş. Şirketin aldığı hammadde tutarı ( mürekkep vs. hariç) yılda 150 milyon tl ye yakın. Sadece buradan yıllık 20 milyonun üzerinde artı değer gelmesi gerekiyor. Dikkat edin bu sadece hammaddeden gelmesi gerekenen artı. Euronun tl bazında artışından dolayı gelecek artı bakiyeyi saymıyorum bile.Şirketin olağan kar akışını da saymıyorum. Sadece artı gelmesi gerekeni söylüyorum. Ama gelmiş mi kocaman bir hayır.
Şirketin 2016 yılında açıkladığı kar 10.8 milyon...
işlem hacmi çok güdük.. amatör eğlendirir styla
Yavas yavas devam ediyor. Bilanco donemi tekrar hareketlenecegini umuyorum. 1 sagi 2 yukari devam eder
Tüm mal toplu paketlenmiş vaziyette
Bu tahtada spek ve kadim yatırımcılar var. Başka da kimse yok. Günlükçü zaten girip çıkamaz. Adam tek emir 50 k alış yazıyor veren yok. Olmaz da zaten. Alayım desen 10 basamak 5 k satıcı.
Patron malı piyasaya sürerse hacim olur. O da olamayacağına göre....
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altmış kusur Bn lot var 10 liradan bile tek lot satmam çocuğumun uzerıne yemın olsun kı...Cb nin kendi bilir satarsa sembolik olarak bir kaç bin lotunu alırım manevı tatmın için...Arnavut inadım tuttu mu elimdeki lotlarını bağışlarım türgev E ... Binde 3 hisseyle sirketını kaybeder Bn zaten bu kağıttan kazancağım paracıklarla babamın adına okul yaptırcam...yani duşmuş çıkmış çokta zırt... Gnl kurul toplantılarında ky karşısına çıkamayan Cb düşünsün...yarın kul Hakkı'yla Cenab-ı Hakkı'n karşısına Nasıl çıkacak...ytd