Davudi iskenderle sanırım yazısmıstık biriyle bir önceki mesajlarında benim rumuzum gözüktü sonra birine haydi mesaj bekliyorum derken ekran görüntüsü almıs mesaj kutusunda bir önceki mesajda benim rumuz gözükmüş hatta bana sordu senin önceki mesajda rumuzun gözüktü siye dedim benim için sorun yok.
Forum başlıgında ne yazdıysam onu yazdım hatta mesaj içeriğini de paylaşırım ama paylaşmam kimseyi gazladıgım fln yok benim yasantım fln hayal değil sizin anlamadıgınız nokta yasınız büyük diye milletin yasadıgı hayata izolesiniz sanırım.
Millet arazi satıp satıp yiyor lüks içinde yaşıyor rant peşinde koşturuyor.Biz ailecek farklı kulvardayız.
Daha önce de yazdın.Ben kombine biletimi de paylaşmam ğortföyümün anlık görüntüsünü de paylaşmam maliyetimin fotoğrafını da paylaşmam benim hayata bakış açım bu değil.Benim yakın arkadaşlarım bile aylık yıllık kazancımı bilmezler.Biz böyle yetiştik.
Tüpraş ta hissemin olmadıgını bir zamanlar oldugunu şirketin geleceğine o zaamnlar da güvendiğimizi herkes bilir.
Teknik analizi kullanarak orta vadede al sat yaptıgımı baska hisselerde de uzun vadeli portföy tuttugumu ilk koydugum parayı doslr bazlı arada eklemelerle kat be kat arttırdıgımı da söyledim.
Borsadan zengin olmadım borsada olan paraya da ihtiyacım yok.
Buralarda yazmamın tek sebebi patron bakış açısı ile yaklaşmak bu bakış açısı insana sabır ve disiplin getiriyor.Gavur yemesin bizim insanımız para kazansın modundayım.
Miami denen şahsı froto da taşladıklarında ben taşlamadım ve fikir teatisi yaptık dinledim okudum.
Ancak serkalgo denen şahısın üslubu bozuk ve tutarsız sen de onun değirmenine su tasıyorsun bilmeden benim karsı cıktıgım mesele o.
Ben burda alkış alsam nolur almasam nolur.
İtalya da keyfimi yapıyorum burdaki işlerictakip ediyorum.
Dün bir yerde yemek yedik menüde bazı şeyleri istemedim menüyü eksik getirecekleri için fiyatta iskonto istedim.Benim kafam yapım bu.Ben kalkıp da fotograflarla bir seyleri kanıtlamam onu ayıp sayarım kendime.
Bir zaman arsa emlak vs leri konusurken koruma mevzusundan bahsettim.Dalgaya alan üç bes üye oldu.Arazi arsa portföyü elimizde de tutuyorduk iş yapıyoruz imalat gayrimenkul inşa vs üç beş çakal her yerde var.İnsanın yeri gelir canına bile kast ediyorlar hele parlak yerlerde rantın peşinde koşanlar bu kafada oluyor.
Bunları niye anlatıyorum.Nasıl ki bir hisseye bakarsk duygusal yaklaşmamak gerekiyorsa kişilere de duygusal yaklaşmamak gerekiyor.
Bunu da sen oku diye yazmıyorum diğer üyeler okusun diye yazıyorum.
Gelelim tüpraş a ve diğer şirketlere eger bir şirket iyi yönetiliyorsa kafanız rahat olsun o şirketten para yaratmayı daima becermeye calısırlar koç şirketleri ise şapkadan daima tavşan çıkarır.
Bu sebeple sadece tarihsel aralıklı alım yapmak çoşku ve korkulara kapılmamak iyidir.
Ülkenin avrupa zengin kıtasına yakınlıgı bir aavntaj…
Dısarıya dogru tesis açma mevzusu koç şirketlerinde ana gündem.
Bunu daha önce de ifade ettik.Adamlar yapmaya başladı her alanda.
Halka acık olmayan şirketlerinde de bunu yapıyorlardır diye düşünüyorum.
Bunların hepsi hem cografi dagılım artısı hem de nakit akıslarının daha saglıklı hale gelmesini saglar.
Ytd
Bu hafta cok yazdım haftaya görüşürüz.