Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dudu Gelmesinler tabii pis fakirler.. Degerini bilenler gelsinler... Ayak takimi istemiyoruz burada :) Yukarıdaki yazını düşünerek birdaha oku. Bu yazı sana yakışıyor mu?
Alıntı: Originally Posted by uzunvade87 Ben bedelsiz istemiyorum artık vazgeçtim. Hakkaten fakir fukura gelmesin. kayıtlısı 500.000.000 zaten yüzde 45 mi verecek :):cool:
Alıntı: Originally Posted by Filozof kayıtlısı 500.000.000 zaten yüzde 45 mi verecek :):cool: Kayitli sermaye tavanini artirmak icin SPK'ya basvurursa bi suru capulcu ususur valla.. :)
Alıntı: Originally Posted by avci087 Yukarıdaki yazını düşünerek birdaha oku. Bu yazı sana yakışıyor mu? Yakismiyor ama bedelsizcilerden, belescilerden, avantacilardan tiksiniyorum, baska turlu ifade edemiyorum hislerimi :)
Alıntı: Originally Posted by Dudu Yakismiyor ama bedelsizcilerden, belescilerden, avantacilardan tiksiniyorum, baska turlu ifade edemiyorum hislerimi :) Beldelsiz demiyeyiydin iyiydi.... :)
Çorbacılar uzak dursun bedelsiz takıntısı olan aramasın
Alıntı: Originally Posted by Patrick Bateman Çorbacılar uzak dursun bedelsiz takıntısı olan aramasın teker teker gelin yaw.. :)
Kagidin dengesini bozdurmak istemiyoruz...