Ne kadar daha tutabilirsinki ? Herşeyin sonu vardır..........
Printable View
Ne kadar daha tutabilirsinki ? Herşeyin sonu vardır..........
Dün aldım biraz.Çıkışa geçerse daha alıcam ama dikkatimi çeken son yazılan bütün yazılar toplanıyor, burda tutundu,daha fazla tutamazlar,uçacak,kaçacak vs.
Yok ben kimsenin dediğine bakmamda.Grafiğe bakarsanız 3 aylıkta net görünüyor 37.70 en düşük seviyeden 20 temmuz ve 1 ağustos kapanış yaptı .ordan yukarı sert çıkış olmalıydı.Dün aşağıda kapatıp bugünde 37.70 kapanışla aşağı sert düşüşün sinyalini verdi.Destek seviyesinde durur durur bazı hisseler aşağı kırar ve tekrar o kırdığı desteğe çıkıp kapanış yapıp sert düşer Bunun desteği okadar uzun süreli değil tabiki.inşallak olmaz öyle.12 yıldır çimbetondamısınız borsadamı.Eğer borsa ise ben 1995 te girdim bu borsaya .Sadece aracı kurumlar varken.
sert düşüş derken ne kadar lık bir sevinç bilemedim ama,
tv de babasının hissesinin sert düştüğünü duyan çocuk,babasının yanına gitmiş ve üzülme babacım demiş.
babası da aksine biraz sevinçliyim bile demiş.çocuk anlayamayınca şöyle açıklamış;
bakkaldan senin sevdiğin ve biriktirdiğin kartları 10 tl ye alıyoruz ya , fiyatı 9 tl ye düşse üzülür müsün sevinir misin demiş.
yatırım tavsiyesi değildir
Haftaya d*****n kuyruğu kopar...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.