Bu sayfada ....hastalıklı ruh hali ile kimsenin yazı koyma hakkı yok....rahatsız olan doktora.....herkesin dini imanı kendine...herkesin inancı kendine....!!!!!!!!!!!.....
Burda beddua ruh rahatsızlıklarını görmek zorunda değiliz....
Printable View
Bu sayfada ....hastalıklı ruh hali ile kimsenin yazı koyma hakkı yok....rahatsız olan doktora.....herkesin dini imanı kendine...herkesin inancı kendine....!!!!!!!!!!!.....
Burda beddua ruh rahatsızlıklarını görmek zorunda değiliz....
Dostum bende bu finansal verilerin rüzgarına kapılarak bu iblise yatırım yaptım. İhtiyaç fazlası olan para ile de ha bire almaktayım. Bu gün de 0,79 dan ilave yaptım. Bu fiyat bu şirketi yansıtmıyor, olmaz olamaz diyorum ama, piyasa ne yazıkki öyle demiyor. Hisse senedini borsa rayicine göre değerlersiniz. Borsa bir pazar yeridir ve arz talebe göre fiyat oluşur. Bu oluşturulan fiyatın reel olmadığını, güçlü birilerinin inadına bu fiyatı oluşturduğu düşüncesindeyim. Tüm varlıkları (iştirak,bağlı ortaklık vb.) dikkate alındığında bu fiyatların olmaması gerekir. Moloz ve hurda fiyatı dahi değil. Şu ortamda, nominal değerin altındaki hisselerine sahip çıkmayan, geri alım bildiriminde dahi bulunmayan bu patrona söz söylemek de beyhude. Sinsi bir hesaplarının olduğu düşüncesindeyim...
A1 ve citibank......ihaas'ı.....ölümüne topluyor.....
Ihaas' ın halka arzında .....
Aı kapital....3.400.000....üç milyon dörtyüzbin lot....
Citi....3.200.000 lot....
Bugün....
Citibank....9 MİLYON LOT....DOKUZ MİLYON LOT.....
A1...5 MİLYON LOT.......
Adamlar kuruşluk hisselerini bile almaya layık görmüyorlar. Nasıl hesap kitap yapıyorlar, Neyi bekliyorlar ne zaman harekete geçecekler çok merak ediyorum.
Hacı ortağım, kağıt yerin yedi kat altında olduğundan, az ya da çok her ky de var. Dolaşımdaki kağıtların kimlerde olduğunu görüyor ve biliyorlar. Yukarı hareket eden kağıdı kimse satmaz. Aşağı basarak çözüleceğini sanıyorlar ama mümkün olmuyor. Şahsi kanaatim bu yönde. Uzun soluklu amansız bir baskı kurdular. Umarım yorulurlar da, ayaklarını üstünden çekerler. Bizler gibi anaç ky den zırnık alamayacaklarını bilmeleri gerekir...