Haftaya herşey güzel şeyler olsun inşallah
Printable View
Haftaya herşey güzel şeyler olsun inşallah
@drc ziraattan basan sen misin ?
Daha önceki yorumlarda da belirttiğim gibi 2.70-2.80 bandını muhafaza ediyorlar. Sanki birleşme bu bant aralığında yapılacakmış gibi algılıyorum.
Sanırım önceleri alım yapan zıraat sımdılerde satıs tarafında ne yapmak ıstedıklerını anlamak güç birleşme yeterki olsun fiyat aralıklarına cok takılmamak gerekir bu hafta hareketli olabilir o kadar bekledık inş iyi olur normalde brut takas kısıtlı ıslemlerden cıkmaya yakın kagıtlarda iyi şeyler toparlanmalar olur henuz Özbal bıse olmadı hayırlısı
Yok be kardeşim Eylül de doç'lik jürim var 10 gündür hiç bakmadım bile izine ayrıldım gece gündüz ders çalışıyorum ben orta uzun vade için aldım bir lot bile satmadım satmam acelem yok birde benim 3 farklı yatırım hesabım var ziraat ten ayrı ayrı satan ben değilim 10 gündür bir lot alım satımım olmadı ben zaten kolay olmayacağını biliyordum dertleri bizlerden lotları almak baskılayarak sıkıntı yok kapattık ekranı hedef 2018 ortalarına sarkabilir ona göre acelemiz yok herkese iyi hafta sonları bol kazançlar..