Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Mkk da görünebilir 0,052051 fil fiyatı 23.77 oluyor oran. Ayrıca sizde hala FIL taşıyorsunuz demek :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa 23.77 oluyor oran. Ayrıca sizde hala FIL taşıyorsunuz demek :) Yok ben çıkalı çok oldu, gencparaci sorunca yazayım dedim fiyatı.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Vov açın 90 gün. iyiymiş başvurdum bile, hesap açılana kadar faizi düşmese bari diyordum ama kurye için de yarın gelecek diyor çok hızlılarmış. :ok:
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Yok ben çıkalı çok oldu, gencparaci sorunca yazayım dedim fiyatı. MKK'dan elinizde olmayan bir ürünü göremezsiniz :))
Alıntı: Originally Posted by admustafa MKK'dan elinizde olmayan bir ürünü göremezsiniz :)) Fiba internet şubeden baktım :)
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Mkk da görünebilir 0,052051 fil fiyatı Alıntı: Originally Posted by admustafa 23.77 oluyor oran. Ayrıca sizde hala FIL taşıyorsunuz demek :) Sn. admustafa, Siz likit anlık para talebi için ihtiyaç duyduğunuz kaynağı nerede değerlendiriyorsunuz?
Alıntı: Originally Posted by diproyal Sn. admustafa, Siz likit anlık para talebi için ihtiyaç duyduğunuz kaynağı nerede değerlendiriyorsunuz? Dünden itibaren IST'de değerlendiriyorum. Öncesinde FIL'deydi. Ayrıca acil durum için TI1 mevcut Sn.Diproyal
Alıntı: Originally Posted by admustafa 23.77 oluyor oran. Ayrıca sizde hala FIL taşıyorsunuz demek :) Hocam sağol oran için.