Elinde hisse olmayan elinde hissesi olana akıl veriyor.iyilik meleği mübarek
Printable View
Elinde hisse olmayan elinde hissesi olana akıl veriyor.iyilik meleği mübarek
Burada benim "iş btr nin ve iş atr nin imtiyazı nedir?" Sorumun cevabini verebilecek var mi? İnandirici bir cvp veren olursa bir daha yazmayacagim ve diger yazdiklarim icin özür dileyecegim. Ana sözlesmedekini kopyala yapistir yapmayin ama :) işkur için ana sözleşmede yazan rakam belli yüzde 10 diyor ama hukuka uygun bir şekilde bunun önüne geçilmiş durumda. bana kurucu hariç imtayzlılar için adam akıllı açıklama yapabilecek var mı?
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ne çok insan var.her bildiğimi burda yazacak değilim.ben yatırımcıyım.uyanıklar dinlesin.doğru yerde yatırım yaptık.meyvesini toplıyacağız.kimseye bir şeyler anlatma derdim yok.alana satana hayırlı olsun.elması denize taş diye atan saflardan olmayın.
Zenginlik hayalleri kurulmaya başlandıysa da bilin ki piyasa (ya da mal) tepededir.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana da birileri sürekli kötülüyorsa ya malsız kalmış mal kapma derdindedir ya da iş nihayete eriyordur son lokma alma derdindedir gibi geliyor. Bu dünyada kimsenin iyilik meleği olmadığını sabah akşam çıkıp karsız faydasız mal kötülemeyeceğini öğreneli çok oldu.