hocam ne yarını. piyasada doğru zamanda short yapan bu sene çok kazanacak o ayrı. garan 7 seviyesinde gap var. ama adamlar boru gibi yeşil çizdiler. sanmam ki bu gece sakin kafayla düşünen adam yarın short açsın.
cümleten iyi akşamlar.
Printable View
Bazen piyasayı izlemicen,oluruna bırakacan, bugün öyle bir gündü. Ben de çoğu pozdan erken çıktım. Ekranı kapatsam temiz bi yüzde yirmi daha kârım vardı. Yine de güzel bir gündü
Oyunu geçen hafta okuduk ama disiplini kaybedip oyundan maliyetle erken çıktık geçen hafta.
Piyasa cezayı keser Eregl,yonca nın cezası bana oyunda kalsaydım o maliyetlerle çok güzel karım olacaktı.
Bu piyasada aç gözlü olmamayı öğrendim treder olarak ama disiplin olayını tam uygulayamadık.
Beni iyi bir 3 lü rakamlardan etti.
Biz zarar ettik ama olsun piyasa kazandı sindoma abi, adamlar bugün piyasayı çevirdi, tebrik etmek lazım. Bankalarda ki obo yu çalıştırmıyak dediler bistti ipten aldılar..stock hoca nın Nisan sonu hedefi tekrar gündeme geldi
Bozkurt yoncada şuanda 2 tane ayrı formasyon vardı .
Geçen hafta herkes OBO takip ederken ben, aylık 2 li dip takipteydim.
Oyunu teknik olarak öyle kurdum , sadece şubat ayındaki yabancı satışı oyunumuzdaki disiplini bozdu.
9.21 üzerinde kaldığı sürece yarın takip edicem.