kontrollü tahta, destek ve direnç kıracaksa mutlaka tahtacı kontrolünde olur. 2 gündür neden düştüğü belirsiz demek aşağı basıp mal topluyor.
Printable View
kontrollü tahta, destek ve direnç kıracaksa mutlaka tahtacı kontrolünde olur. 2 gündür neden düştüğü belirsiz demek aşağı basıp mal topluyor.
Ev ve arabayı satışa çıkardım. Eğer hemen satabilirsem, devaya full takviye yapacağım... :oleyo:
aramızda eczacı yok mu arkadaş, şu zam işini net onlar bilir.
Sadece bir ay icinde olan gelismeler.
Yönetim aldığı yüklü nakit temetünün tepkiye yol açmaması için 12 aylık bilançoyu olduğu gibi gösterdiler. Bilanço iyi geldiği için hepimiz sevindik ve umutlandık...Temettüyü aldılar ama helal olsun dedik.
%40 cıvarı bir iyi bilanço tepkisi yaptı.
Sonra 1.çeyregin kötü gelmesi icin ne kadar bilanço hileleri varsa hepsi uygulandı ve ardından Yaptigi 12 aylik iyi bilanco tepkisini fazlasiyla geri aldi.
Olası tahminler;
Ya bu sirket kottan cikma niyetinde
Yada hissede birileri kredili-kredisiz yüklü mal almış onları döktürme mücadelesi var.
Yada çakal patron büyük küçük demeden herkesi iyice silkeledikten sonra bir yukarı hareket başlatacak.....Bunun içinde her türlü şaibeli yönteme başvurdu ve başvurmaktanda kaçınmayacağınıda bize gösterdi.
Bu borsada Bir kez daha patron faktörünün şirketin faaaliyet perfomansından ne kadar daha önemli olduğuna tanık olduk.
katılıyorum, benimde aklıma her zaman kottan çıkma konusu geliyor ama çıksa çoktan çıkardı diyoorum, bu kadar sündürmesinin bir anlamı da yok.
QUOTE=abartin;6849620]Sadece bir ay icinde olan gelismeler.
Yönetim aldığı yüklü nakit temetünün tepkiye yol açmaması için 12 aylık bilançoyu olduğu gösterdiler. Bilanço iyi geldiği için hepimiz sevindik ve umutlandık...Temettüyü aldılar ama helal olsun dedik.
%40 cıvarı bir iyi bilanço tepkisi yaptı.
Sonra 1.çeyregin kötü gelmesi icin ne kadar bilanço hileleri varsa hepsi uygulandı ve ardından Yaptigi 12 aylik iyi bilanco tepkisini fazlasiyla geri aldi.
Olası tahminler;
Ya bu sirket kottan cikma niyetinde
Yada hissede birileri kredili-kredisiz yüklü mal almış onları döktürme mücadelesi var.
Yada çakal patron büyük küçük demeden herkesi iyice silkeledikten sonra bir yukarı hareket başlatacak.....Bunun içinde her türlü şaibeli yönteme başvurdu ve başvurmaktanda kaçınmayacağınıda bize gösterdi.
Bu borsada Bir kez daha patron faktörünün şirketin faaaliyet perfomansından ne kadar daha önemli olduğuna tanık olduk.[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla kottan çıkması için %98 lik bölümü toplaması gerek. Eğer kottan çıkma niyeti varsa bu kadar baskının tek nedeni,bir veya birden çok bireysel yatırımcıda uzun süredir yüklü mal bulunduğu anlamına ve tahtacının bu malları toplayamadıgı anlamına gelir.Kanımca şirketin kottan çıkması durumu haizse tahtacının süreci hızlı yürütecegini sanmam keza altın yumurtlayan tavuğu var... Öyle yada böyle her durum onların lehine...
fortune 500 listesinde 192. sırada yer almış. her masada ismimiz var.
edit. 2022 yılında ise 286. sıradaymış güzide şirketimiz. epey bi ilerleme katetmiş