petkimle endeks yapıldığını görmemiştik. onu da gördük. :)
gadasına yandığım :kalp:
Printable View
petkimle endeks yapıldığını görmemiştik. onu da gördük. :)
gadasına yandığım :kalp:
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Perihan Tantuğ
@perihantantug
Borsa'da kazançlara vergi gelirse yabancı yatırımcı gider diyenler, yabancı yatırımcıya vergi geleceğini mi düşünüyor hakikaten ?
sadece bize yapıştırmazlar her halde :)
Borsada kazanılan para hiç bir yerde kazanılmaz.Uygun global piyasa-yerel piyasa(bıst100) de sepet yapılmalıdır.dolar bazlı diplerde olan hisselerden..
2003 de KOZAA eski ismi İPEK MATBAA ydı..onu 2003 te 0.1 dolardan aldım(pembe yerden)..ve 0.3 ten sattım...tam 33 kat gitti(dolar bazlı).
Borsada zengin olmanın yolu trade değil diplerden hisse alıp beklemektir...
https://i.hizliresim.com/qhuj6ty.PNG
Buraya netaş yazdık..carfsa yazdık..Arkadaşlar bilir..endeskten çok daha fazla kazandırdı...ASLA ZİRVELERDEKİ HİSSEYİ YAZMAM..
PETKOMU DEFALARCA YAZDIM..MUTLAKA portföyde olmalı..tupraş/petkom rasyosu zirvede(grafiğini vermiştim)..aynı 3-4 sene öncesi gibi..
Ekonomist Dergisi
@EkonomistDergi
·
54d
Türkiye’de 12 oteli bulunan Alman devi iflas etti, Antalyalı turizmciler alarm verdi
https://ekonomist.com.tr/turizm/turk...rm-verdi-50596
bu ara böyle haberler çok çıkmaya başladı.
bizim insanlarımız yunan adalarına 4 günlük gemi seyahati vs
22.32 Long açtım petkim de........................
O yazdıklarını burada bilmeyen varmı yeni birşey keşfetmiş gibi boyna yazıyorsun bırak millet nasıl kazanmak istiyorsa kazansın .
hisse tutulacak zaman var tutulmayacak zaman var eskisi gibi değil hiç birşey 190 maliyetli kchol vardı ykbnk satışının çıktığı gün burada bozkurtla muhabbette geçti çoşkuda mal verilir dedim 266 den çıktım şimdi 221 de.
eskiden malı al unut şimdi makinalar var bam bam yukarı bam bam aşağı birde piyasayı yapanlar değişti kimler olduğunu artık herkes biliyor haber kaynaklı hızlı hareketlerle piyasa yapılıyor.Kim nasıl kazanıyorsa onu yapsın amaç para kazanmak değilmi kafası basmayan aynı şeyleri yazıp dursun sayfalarca:)