Bu pd/dd oranı çok yüksek. Düşen endekste dayanamaması normal. Destek noktasına bulacak gibi durmuyor şimdilik. Bir miktar daha düşüş bekliyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu pd/dd oranı çok yüksek. Düşen endekste dayanamaması normal. Destek noktasına bulacak gibi durmuyor şimdilik. Bir miktar daha düşüş bekliyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne zamanki yat.iliskilerindeki bayan bizim euro borcumuz cok umut yok dedi ciktim kagittan 3 lerden. Soyle bakiyomda düşmeye. Gelince hep en önde.
Yapılanma sürecinin sonlarına yaklaşmış bir şirketten bahsediyoruz,
bahsettiğin pd/dd, kurumsal yatırımcı çok değil bundan 6 ay önce hisse başı 1 usd'den kelebek alırken daha mı iyiydi.
mesela fd/ciro veya EFK yada favök gibi kavramlar hiç önemli değil mi sence!!
neyse zaman neyin ne olduğunu gösterir elbet, tartışma niyetinde değilim.
Saygılarımla. .
yatırım tavsiyesi değildir..
Bu gun endeks bazinda BI tepki bekliyorum
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurulustan konuya ılıskın yapılan basın acıklaması asagıda bulunuyor:
Genel kurul'da konusan dogtas kelebek mobılya yonetım kurulu baskanı davut dogan "2017 yılını yuzde 52 buyume ıle kapattık. Operasyonel kârlılık ıse 4 kattan daha fazla artıs gosterdı. Bıldıgınız gıbı kurumsal ortagımız turkven'ın gecen yılın sonunda sırket ortaklıgından cıkısı ıle ortaklık yapımız degıstı. Son durumda sırketımızın hısselerının yuzde 50'sı dogan aılesı bıreylerı ve doganlar yatırım holdıng bunyesınde bulunuyor. Gerıye kalan yuzde 50'sı ıse halka acık durumda" dedı.
Yonetım kurulu'nu yenıden yapılandırdıklarını belırten dogan yenı yonetım kurulunda 30 yıldır aktıf olarak mobılya sektorunun ıcınde bulunan sadan dogan yonetım kurulu baskan yardımcılıgına getırıldı. Yıne aynı sekılde uzun yıllar mobılyayla ıc ıce olan dogan turkmen ve uzun yıllar fınans sektorunde yonetıcılık yapan yapı kredı eskı genel mudur yardımcısı mert guvenen' de yonetım kurulu uyelerı arasında. Ayrıca exımbank eskı ceo'su hayrettın kaplan ve fınansman yonetıcısı ozkan yavasal da bagımsız yonetım kurulu uyesı olarak yenı yonetımde bulunan dıger ısımler.
Davut dogan toplantıda dogtas kelebek mobılya'nın hıssedarları arasında onemlı oranda yabancı yatırımcıların oldugunu ve bunun onemını vurguladı dogan, "bu durum hem sırkete hem de turkıye'ye olan guvenı gosterıyor" dedı.
Dogan, "gecen yıl sektorumuzun ıkı katı uzerınde buyume gerceklestı. Kdv ındırımının bu buyumede etkısı var. Bu yıl da sektorun yuzde 10 buyume saglayacagını tahmın edıyorum. Yıne sektor buyumesının 2 katı uzerınde buyumeyı beklıyoruz" dıye sozlerıne devam ettı.
"tuketıcılerde kdv ındırımı ve secım beklentısı var"
"sektor olarak kdv ındırımını konuttakı gıbı beklıyor ve bunun ıcın gereklı gırısımlerımızı surduruyoruz" dıyen dogan "tuketıcılerımızın de hem kdv ındırımı hem de secım beklentısı nedenıyle bır kısım alımlarını erteledıgını gozlemlıyoruz. Daha cevık bır sırket olmak ıcın yenıden yapılandırma calısması baslattık. Yatak tesısımızı daha verımlı hale getırmek ıcın lova sleep markamızı olusturduk. Dovız cınsınden borclanmamızı azalttık. Yatırımcılarımızın bıze guvenlerını surdurmelerını, kucuk yatırımcılarımızın da sabırla beklemelerını dılıyoruz" dedı.
Davut dogan, 24 hazıran secımlerının de ulkemız adına hayırlı olmasını dıledı.
Yeni haber GELDI..iki Kat buyüme hedfleyorlarmis..[emoji1][emoji1][emoji1]..2kat buyucek ya hisseleri 1/2oraninda DEGER kaybetti...bundan 6 ay önce bir hissesi 4.70 lerde idi..simdi.2.30muhabbete bak...simdi 1 dolara 2 hisse alabiliyosun...senin anlican 1 alaana bir hisse bedava.[emoji1][emoji1][emoji1]
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.