kaçıncı şutlanışı diye sormuyorsun dimi kendine .
neyse anlamayan cezayı yiyincede anlamıyor nede olsa sıkıntı yok. :) anlatıncamı anlıcak.
Printable View
Akp yi erdogani cok elestirdik bu durum klasik oldu artik.
Bu vize krizinde kim hakli kim haksız bu taraf haksiz diyenler.
Merril in 100 bin longunu anlatsin bi once.
Ülkesine girmesini istemedigin adamlarin borsasina bu parayi neden sokuyorsun. 100 bin long u hesaplicam ekrana sifirlar sigmadi. Tr oyle kotu erdogan bole kotu diyorsun her aksam da sıcacık fed dolarini buraya ne getiriyorsun o zaman??
Yoksa mehmet simsek bunlara yagli bir kemik mi atti yine kosa kosa dillerini cikarip geliyorlar boyle??
100 bin longu anlatin hele bi.sonra gerisini konuşalım
flat sonrası 1.000 puan düşmesine rağmen yeni long için yeterli görmedim fakat 2.000 puan gitmiş oradan. artık dolar long kollayacam. 3.61-62 arası long poz alıp 3.58 stopla beklemek gerekecek. endeks izlenecek biraz.
dow 22.600 altı beklentim gerçekleşir ve bizde de düzeltme olursa long tekrar denerim.
sadece endeks 30 a göre bakacak olursak 128.657 geçilmesi durumunda yükseliş trent i diyor ve bugün geçti ve üzerinde tutundu. eğer bi grafik yeterli deniyorsa burda kesinlikle şüphe yok. tabii ben sigortalarımıda dikkate alacağım. sizin tek grafikle olayı değerlendirdiğiniz için paylaşayım istedim. bu arada yeni mekanın da reklamını yapayım:)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13114&page=4
Dünyanın en zor işi BBHT de BIST yorumu yapmak.