-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe başlıkları bunlar..
Printable View
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Değerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe başlıkları bunlar..
Bakın son bir haftadır ceylan gibi , yeni gelin gibi zıplıyor. Türlü türlü cilveler yapıyor. Bizler birer ergen gibi hayaller kuruyoruz. Oysa anlık zevkin doruğuna çıkarak, kenara çekilmemiz gerek. Sonuçta şey de dinlenmeli ki yeni zirvelere yelken açabilsin. Ben ne zırvalıyorum yahu, bu işlerin uzmanı sn. Reha kaya değilmiydi. :))
15 Ocak 2021 tarihli ve 31365 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Değerli Konut Vergisi Genel Uygulama Tebliği ile Değerli Konut Vergisi kapsamında;
Tebliğde yer alan örneklerde de açıklandığı gibi ilgili yıl için belirtilen ( 2021 yılı beyanında 5.227.000.-TL) tutarın altında olan taşınmazlar Değerli Konut Vergisi’nin kapsamına girmediğinden herhangi bir beyannameye dahil edilmesi söz konusu olmayacaktır.
Şeyi arada yazın 8.34 gayme gibi, yazın ki trollerinbir tarafına girsin.
Tek meskeni olup ve bunun değeri 5 milyon üzerinde olanlar vergiden muaf. Yani bu durumda olanlar muafiyet dilekçesi verecek ve vergi ödemeyecek.
Benim 500.000’lik tek konutum var. Bu zaten değerli konut kapsamında değil. Yani ben dilekçe vermeyeceğim. Normal emlak vergimi ödeyeceğim.
Benim anladığım ve mantıklı olan bu.
Dolarcilar yatacak yeriniz yok sizin, vurdu cekti ne biicm muabbet bunlar. Kibar kibar, efendim yavaştan dokundu rahatsiz etmedi , gibi konuşsaniza.
Ulkeye bak bee :)) deliler koguşu gibi , herkes manyak
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncay Özilhan nasıl konuşuk etmiş?