Hocam onlar belli zaten. SISE, ISCTR, KCHOL vs..
Printable View
Bu arada asgari ücret büyük ihtimal 8.750 olacak diyorlar.
AltınS1 anladığım kadarıyla kuyumcu piyasasına göre belirleniyor, çünkü Gram ile aradaki fark 15 e kadar çıktı. Önceden 5 fark vardı. Kuyumcularda gram 1104 tl gram altın 1089 tl
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kaybedecekler.Ben ve çevrem defalarca AKP ye verdik..Hatta aralarında mitinglerde çalışan,çok emek vermiş kişiler de vardı.
Değişik etnik,yöreden oluşan geniş bir çevre...Hepsiyle konuşuyorum...Çok büyük çözülme var..hem de ağır sözler..
Prensipler bazında verilen oylardı.AKP,kuruluş felsefesinden o kadar uzaklaştı ki..Demek bardak taşmış..ne 3600 ve EYT ..hiç bir şey bir kesimi geri dönderemez...Destekleyenler pozisyonu akp ye bağlı olanlar.Mesela okulda müdür-yardımcı isen hükümet değiştiğinde 4 yılın dolunca gidersin..çünkü diğer sendikanın adamları gelecek.
2018 de %52 ile kazanıldı..sadece 2 puan yer değiştirse olay değişir..
2018 de CUMHURA vermeyip şimdi vereceğim diyen kimse görmedim...Ama 2018 de cumhura verip te şimdi ASLA VERMEM DİYEN çok kişi gördüm..
Bi tek dayuların oyu garanti.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çocuğum, saat 07.00 de servise biniyor...Ankara da bile ortalık karanlık.bildiğin gece gibi.İSTANBUL DAHA DA KARANLIKTIR.25 DAKİKA FARK VAR..Bir de otobüse binen öğrencileri düşün.
Bu saat meselesinde neden 6 yıldır diretilir..Halka eziyet.
anap gibi sermaye dostu oldu çalışan emeği ile geçimlerini sağlayan emekliler resmen ekonomik biçildi neyse ya napıyonuz zalım boğalar ayı katliamına devam mı vicdansızlar :oleyo::oleyo::drunk::drunk: