bu kaotik çin baskısı altında satış adedini koruması süper ötesi bir durum. euro artışı pozitif etken,
Romanya satışları, iveco ve VW ortaklıklarıyla daha pozitif bir bilanço bekleriz
Printable View
bu kaotik çin baskısı altında satış adedini koruması süper ötesi bir durum. euro artışı pozitif etken,
Romanya satışları, iveco ve VW ortaklıklarıyla daha pozitif bir bilanço bekleriz
ABD yanıyor ABD battı galiba :D sarı bıyık . yaktı abdyi
Trump ın züccaciye dükkanına giren fil olacağı biliniyordu ama çin dükkanına girer diye bekleniyordu.
Kulağını çekmeleri lazım trump’ın.
Ytd
Dünkü yükselişte tüm hisselerimi sattım bugün alttan aldım, boş durman guzum, sat al yapıp lot arttırmaya bakın. Bugün aldım ama beklesem 10-12 lira daha da ucuza alacakmışım. Nasip.
Binek araclarda fiyat indirimi kacınılmaz, avrupa satamadığı aracları bize verecek. Ticari için aynı şeyi söyleyemem. Ticaret savaşlarının ülkemize faydalı olması muhtemeldir. Düz mantık ile şöyle bakalım. Daha önce aralarında anlaşarak yaptıkları ticaret sona geldi. O zaman birileri yeniden başka birileri ile anlaşmak zorunda. Bir çok konuda birileri bizim ülkemiz olabilir. Bence trump geri adım atmayacak ve bize bu işden fayda sağlanacak.
İlginç bir şekilde İmamoğlu davasında bile tutuldu/hala tutuluyor hisse. Dünyada durgunluk fiyatlamaların içine otomotiv sektörü el mecbur etkilenir ama tutuluyor. Ya birileri mal çıkamadı. Yada bir başka koku alınmış. FORD un satışları büyük oranda döviz bazlı. Acaba nas nus kokusu mu alındı. Benim penceremden dolar min 50 tl zaten.
Ticaret savaşlarında ülkeler paralarının değerlerini düşürerek pazarları korumaya çalışacaklardır. Parite savaşları da başladı bir açıdan. Bizim kiler hala doları baskılamakla meşgul. Hoş bir aralar da baş düşman faiz idi. Baskıla babam baskıla . Sonuç ? 8.5 dan 50 ye giden bir faiz. Şimdi de baş suçlu dolar ilan edilmiş. Sonu benzerse hiç şaşırmam.
doları serbest bırakmak istiyorlar lakin KKM halen dolar ve faiz kombinasyonu ile değerleniyor...