Hissede bir kaç gün tavan yaparken ki işlem hacmi yok. Tekrar geri gelir algısı oluşturarak milleti paniklettirip hisse toplamak derdindeler. Benden ancak babayı alırlar. Saygilar
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hissede bir kaç gün tavan yaparken ki işlem hacmi yok. Tekrar geri gelir algısı oluşturarak milleti paniklettirip hisse toplamak derdindeler. Benden ancak babayı alırlar. Saygilar
4.5 milyon gerçekleşen mi?
Bekleyen alış veya satış sayısı benim için ölçü değildir. Onu anında degistirebilirler . O miktar 9 milyonda olabilirdi. Bugün sadece ve sadece 126 bin lotla % 11.11 aşağıda.
haber gelmeden hiç bir halt olmaz bunlar spekülatif hareketlerdir. yükselirken panik alımlar ve düşerken yine aşağıya panik ataklar,
benim kanaatim bu adamlar hisse belli bir yere kadar düşmeden ortaklık veya satış yapmayacak gibi.
tavsiye değil kendi yorumumdur.
Eslesme miktarlarına takılmamak lazım. Gün içinde tavanda olup hemde ayrica 2 - 3 milyon alçıcı sırada beklerken gün sonunda ekşi bilen kapattıgı oldu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bulunduğum şehirde boş olan bimeks mağazasının yerine başka bir işletme afişini asmış, çok yakında burdayız diye..
boş olan mağazaların durumunu bilmiyorum ama görüntü böyle..