Fiba
TL: 21
Usd: 4
İcbc
Usd: 3.7
Printable View
Fiba
TL: 21
Usd: 4
İcbc
Usd: 3.7
ben de evin belli kısımlarını yaptırdım. önce mutfağı yaptırdım dolaplarını birine tezgahın taşını aldım başka bir ustaya sadece işçilik verdim. sonra ki zamanlarda yerlerin taşını arayı ve mutfağı bir ustaya yaptırdım malzemeyi ben aldım. ustayı aldığım yer söyledi orada. mutfak-salon-çocuk odası pvc lerini yaptırdım ayrı bir yere. parkeleri aldım salon ve ç.odasının onu da aldığım yerin yönlendirdiği ustaya yaptırdım. banyoyu yaptıracağım komple ama henüz bakmadım. :) ayrı ayrı kişilere yaptırdım. sadece taşı döşeyen usta sonradan fiyatı artırdı o da dediği kapıyı söktüm şu oldu bu oldu bir miktar fazla verdim sonradan. yok bu taş zor büyük vs... dedi ama ne yapalım sonuçta eşim onu beğenmişti :) babamlar yaptırdı geçen yaz banyo+k.tuvalet + mutfak+ salon parke ve yer taşları. kırıldı yapıldı tek bir yerle muhatap oldular verdiler anahtarı gittiler. sadece sorun mutfağı adam kafasına göre yapmış yani kapıdan girerken dolap var köşede kafayı vurma riski var o biraz tuhaf. ancak bizimkiler hiç dememiş bu böyle olsun şöyle olsun yönlendirin yapmadan önce. kafasına göre yapabilir. paranın bir kısmı önce vermiş babam bitince kalanı. kolay gelsin.
geçen sene biz evi komple tadilat ettirdik elektrik tesisatına kadar her şeyi baştan yaptık. İyi yapan usta bulmak önemli, memlekette işini adam gibi yapan kalmamış. Mümkünse tanıdıkla iş falan yapmayın. İş bitmeden ödemenin yarısından çoğunu kesinlikle yapmayın. 10 usta geldiyse eve 6-7siyle papaz olduk.öyle diyim
iş portföy para piyasası (TI1) fonu günlük 23.36% mevduat karşılığı 23.44% 21 günlük
enparanın dolar kur alış ve satışı arasındaki makas neden yüksek. 5,38 alış 5,41 satış normal mi?
bayağıdır öyle
Bu ürünlerin şubat enflasyon sepetine girdiği söyleniyor doğrumu acaba.?
Pin pon topu
Raket
Kriko
Don yağı
Herşeyi anladımda bu don yağı ne.?